2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar erkenden uykum geliyor dayanamıyorum yaa sizdede uyku hali oluyormu halbuki gündüzde uyuyorum

Ben henuz uyku halimin gebeliktenmi yoksa ramazanda sahura kalkmanin verdigi uykusuzluktanmi anliyamadim henuz:))

Bu onumuzdeki gunler anlarim herhalde..bugunde bayram dolayisiyla annemlerde toplandik hepimiz..herkez oturup muhabbet ederken ben koltukta kestirmisim heheheheh artik bilemiyorum yani:)))):roflol:

Ben henuz uyku halimin gebeliktenmi yoksa ramazanda sahura kalkmanin verdigi uykusuzluktanmi anliyamadim henuz:))

Bu onumuzdeki gunler anlarim herhalde..bugunde bayram dolayisiyla annemlerde toplandik hepimiz..herkez oturup muhabbet ederken ben koltukta kestirmisim heheheheh artik bilemiyorum yani:)))):roflol:

ya birde benim iki tarafımda agrım var dr ikiz olabilir demşti merakla dr gidecegim günü bekliyorum benimki tedaviyle oldu dr 2 yumurtan vardı dedi bayramdan sonra belli olur dedi bayramdan önce 1 kese gördük kızımda tek tarafım agrırdı şüpeleniyorum ondan kafam karışık

ya birde benim iki tarafımda agrım var dr ikiz olabilir demşti merakla dr gidecegim günü bekliyorum benimki tedaviyle oldu dr 2 yumurtan vardı dedi bayramdan sonra belli olur dedi bayramdan önce 1 kese gördük kızımda tek tarafım agrırdı şüpeleniyorum ondan kafam karışık

Olurmu olur..2 yumurtan varmissa ikiz olma olasiligida var tabikide. Hayirlisi olsun bakalim..sen istermiydin ikiz olsun??
Doktora nezaman gidiceksin? Bende merak ettim simdi ama:)))Rabbim ne verirse kabulumuz ama dimi..hayirlisi olsun.

Olurmu olur..2 yumurtan varmissa ikiz olma olasiligida var tabikide. Hayirlisi olsun bakalim..sen istermiydin ikiz olsun??
Doktora nezaman gidiceksin? Bende merak ettim simdi ama:)))Rabbim ne verirse kabulumuz ama dimi..hayirlisi olsun.

ewet canım rabbim ne verirse kabulumüz ama benim birde 3 yaşın içinde bir kızım var 3 taneye bakmak zor olur valla hayırlısını diliyorum rabbimden doktora çarşambaya falan gidecem

ewet canım rabbim ne verirse kabulumüz ama benim birde 3 yaşın içinde bir kızım var 3 taneye bakmak zor olur valla hayırlısını diliyorum rabbimden doktora çarşambaya falan gidecem

Inaniyorum zor olur evet 3 tneye bakmak..Allah eksikliklerini vermesin hic ama, bizlerede bakabilecegimiz evlatlar versin insallah. Ikizde olsa..ucuzde olsa gelen sonucta nasibiyle gelirmis. Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim. Carsambaya kadar beklicez artik:))

Inaniyorum zor olur evet 3 tneye bakmak..Allah eksikliklerini vermesin hic ama, bizlerede bakabilecegimiz evlatlar versin insallah. Ikizde olsa..ucuzde olsa gelen sonucta nasibiyle gelirmis. Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim. Carsambaya kadar beklicez artik:))

ewet arkadaşım hakl,ısın iyi gecelerr

turkocum teşekkür ederim tatlım, benimde kesem hemen göründü o konuda sıkıntı yok canım bebişimi göremedik karından bakılanda 1 hafta fark ediyormuş vajinal daha kaliteli gösteriyormuş ama istemedim ben.... inşallah bakalım aynı gün olur belki:)))

zonnetje canım ne güzel yazmışşsın ramazanda olmasında vardır inşalah bir hayır :)
yok yokkkkk kimse seni uyandırmasın 9 ay sürsün bu :)

kızlar ıı bayramlar herkese. bende sureklı uyku halı var özellıkle gunduzlerı çok oluyo gece de erkenden yatıyorum :) birde sureklı sol kasığım ağrıyo tek taraf neden acaba?

olur olur normal hepsi :) kasiklar agrir, igne batiyormus gibi olur baslarda, hele biraz bekleyin beliniz deli gibi agriyabilir :)

selam kızlar inşallah bayramınız güzel mutluluk içinde geçiyordur

Gezgin geçmiş olsun tavuk suyuna çorbada iyi gelebilir canım

Özlemilker canım benimde ilk muayene ile ilgili korkularım var (sanırım sende de varmış) zaten kasılmalar için ilaç kullanıyoruz) ilk muayene vajinal ultrasonografi kafamı karıştırıyor Gerçi birçok yerde okudum vaginal muayenenin hiçbir sakıncası yok diye ama 8. haftaya kadar dra gitmeyi düşünmüyorum henüz hiç gitmedim doğrumu yapıyorum acaba ( İlk denemem yaş 37 ) Sen ilk denemende kaçıncı haftada gitmiştin canım?

selam kızlar inşallah bayramınız güzel mutluluk içinde geçiyordur

Gezgin geçmiş olsun tavuk suyuna çorbada iyi gelebilir canım

Özlemilker canım benimde ilk muayene ile ilgili korkularım var (sanırım sende de varmış) zaten kasılmalar için ilaç kullanıyoruz) ilk muayene vajinal ultrasonografi kafamı karıştırıyor Gerçi birçok yerde okudum vaginal muayenenin hiçbir sakıncası yok diye ama 8. haftaya kadar dra gitmeyi düşünmüyorum henüz hiç gitmedim doğrumu yapıyorum acaba ( İlk denemem yaş 37 ) Sen ilk denemende kaçıncı haftada gitmiştin canım?

canımbenede erken gıtme ben erken gıttım bı dolu evham oldum zaten geç gidince vajınal muayeneye gerek kalmıyo

kızlar ıı bayramlar herkese. bende sureklı uyku halı var özellıkle gunduzlerı çok oluyo gece de erkenden yatıyorum :) birde sureklı sol kasığım ağrıyo tek taraf neden acaba?

günaydın kızlar nazo bende aynı senin gibiyim ama benim bazen iki kasık tarafımda agrıyor kızımda tek sag tarafım agrırdı

merhabalar arkadaşlar...belki ben de 2011 mayıs annesi olurum.SAT.10 ağustos.Saat gibi 28 günde bir adet olduğumdan, iki günü geçmiş ve biri daha koyu 2 silik çizgimle sanırım aranıza katılma ihtimalim var...bakalım hayırlısı, bu arada herkese hayırlı bayramlar ve hamileliği kesinleşenlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar inş:))

selam kızlar..ilk mayıs annesiyim ama uğrayamaıyorum buralara fazla..uğrasamda çok yazılmış oluyor muhabbetten uzak kalıyorum biraz
herkesin bayramı mübarek olsun
ben gurbetteyim gidemedik bu bayram pek anlamadım..dün hormonlarında etkisiyle bayağı ağladım uzaktayım bayramda ailemle değilim diye..
bu arada bende dr a geç gideceğim kese görünsün kalp atışını duyayım vajinal istemiyorum..
bide kilo almadım ama pantolonlarım sıkmaya başladı
kaslar salıyor kendini herhalde
sizdede böylemi..kilo aynı kıyafetler sıkıyormu..

baharnazcım evet seni çok iyi anlıyorum benim 1 gebelik kaybım var doğal yoldan gelmişti miniğim ama 3. ayımızda bıraktı beni:KK43:(( sonra tüpe kadar uzandı işte yolculuk, benimde yaşım 30 rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
ben bayağı bir araştırdım emriyonun görünebilmesi için kesenin 16-20 mmye ulaşmış olması gerekiyormuş bebeğin görünmesi için ama vajinalde daha erken görülebiliyormuş ama benim ilkinde sanki hep sorumlu oymuş gibi hissettiğim için vajinal yaptırmadım...
karından yapılanla diğeri arasında 1 hafta fark oluyormuş ayrıntılar açısından.. ve kese hergün 1.1 mm kadar büyüyormuş, 6. haftaya kadar bebeğin yaşı kesenin çapına göre hesaplanıyormuş... mesela senin kese çapı 12 mm çıktı 30 ekleyip 7 ye bölüyormuşsun :))) neler 12+30=42 , 42bölü 7 ise 6 yani 6 haftalık zaten 6. haftaya kadar bu kullanılıyormuş sonrasında embriyo boyu ölçülüyormuş:)))

X