2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba fıstıklar sitedeki sorundan dolayı kaç gündür giremedim :KK43:(
dün dr amcamıza gittik kesemizi gördük:)) bebişimi göremedim karından bakıldı çünkü ben öyle istedim ilkinin sanki hep o yüzden öldüğünü düşünüyorum :KK43:
neyse çok mutluyum 2 hafta sonra tekrar gideceğiz dr amcaya :))))

seninle aynıyız ben 8gün önce üsten görmüştüm kaseyi hemende gözüktü ee ben hafya kalmadan gidecem dr kalp atışını duymaya sana neden 2 hafta demişlerki

özlemilker bakalım hangimiz önce doguracaz birde aynı gece oluyormuşşş amabenimki sezeryan budefa sancı çekmeyecem burada güzel ilgilenen güzel amaliyat yapan çok yer var onun için korkmuyorum pek

merhaba fıstıklar sitedeki sorundan dolayı kaç gündür giremedim :KK43:(
dün dr amcamıza gittik kesemizi gördük:)) bebişimi göremedim karından bakıldı çünkü ben öyle istedim ilkinin sanki hep o yüzden öldüğünü düşünüyorum :KK43:
neyse çok mutluyum 2 hafta sonra tekrar gideceğiz dr amcaya :))))

Ozlemcim hayirli olsun canim..bir sonraki randevunda kalp atislarinida duyucaksin insallah.
Darisi bizlerin basina:) Ben cok inaniyorum hersey hepimiz icin pozitif olucak...buna hepimizin cok ihtiyaci var. Mubarel ramazan ayinda hamile kaldik bebislerimize...vardir insallah bundada bir hikmet diyelim ve sabirla bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gunu bekliyelim.

Dusunebiliyormusunuz zamani gelince heyecanla tek tek sancilarimiz gelicek..pitir pitir hastanelerin yolunu tutucaz:)))) gidene bol sans dilicez ve geridekiler merakla beklicek hayirli haberleri:))
SAKIN CIMDIKLEMEYIN BENI, BEN BU RUYADAN UYANMAK ISTEMIYORUM:)))))

özlemilker bakalım hangimiz önce doguracaz birde aynı gece oluyormuşşş amabenimki sezeryan budefa sancı çekmeyecem burada güzel ilgilenen güzel amaliyat yapan çok yer var onun için korkmuyorum pek

Bakarsiniz ben sizi yetisirim he ne dersiniz:))) 2 gun var aramizda hihihi

ahh ahh yolumuz epeyi uzun kizlar...zamani guzel gecirmek lazim vede cabucak saglikli bir sekilde gecer insallah.

Bugun ablamla magazalari az dolandikta...bana demezmi..seninde simdi herseyin eksik bebek icin...herbiseyi almayi dusunuyomusun...bizde sana bisiyler versek olmazmi:))) ayy icim bi tuhaf olduu sormayinnn...bebekten konustuk dusunebiliyomusunuz...hic lafini etmezdi ablam normalde ben hep uzuluyorum diye.....kipir kipir oldu kislar icim:))))alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Gezgincim...nasil oldun sen bu arada?? Umarim kendini biraz daha iyi hissediyorsunduropuyorumnanaktan

Selam kızlar,hepinize hayırlı bayramlar... opuyorumnanaktan
Arkadasın dediği gibi buruk geçicek kesin,ilk defa bende bayramı ailemden,sevdiklerimden uzakta,gurbette yapıyorum...Çok dokunor insana....Sabır diyoruz...:gitme:
Rabbim muhabbetlerimizi sevgilerimizi diri tutsun....
Bebişlerimiz ile daha güzel bayramlara ulastırsın....
Çok şükür sevincimiz var,bizimle olan miniklerimiz var...
Oda olmasa daha zor geçerdi sanırım...
Rabbim güç versin gurbette olanlara....
Diğerleride kıymetini çok bilsinler yakında olmanın....
Darısı ileride bize inşallah...

Bu arada bana grip'den dolayı tavsiyelerde bulunan arkadaslara teşekkür ederim,karabiberli çay duymustum ama hiç içmemiştim,birazdan içicem inşallah,siteye girip yazıları görmem geç oldu,dün geceyi çok zor atlattım,nefes alırken bile acıyordu bogazlarım...
Elhamd biraz daha iyiyim,yataga düşmedim bugün çok şükür...
İnşallah dahada iyiye giderim,bayram günüde zor oluyor....
Booll karabiberli mercimek corbası içtim,işe yarar mı :lepi:
Rabbim hastalıkla imtihan etmesin kimseyi,elden ayaktan düşmek ne zor...
Dikkate alıcam dediklerinizi,çok sagolun hepiniz....
Tekrar hayırlı bayramlar,huzurlu akşamlar hepinize...opuyorumnanaktan

Gezgincim...nasil oldun sen bu arada?? Umarim kendini biraz daha iyi hissediyorsunduropuyorumnanaktan

Elhamd ablacım,daha iyiyim,en azından dün geceden daha iyiyim çok şükür....
Malum bayram heyecanı,yatamazdım bugün...kaydirigubbakcemile
Ramazanı atlattık çok şükür,yediklerimize içtiklerimize dikkat ederiz artık bu günden sonra,hersey düzene girecek inşallah....opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim...

Bakarsiniz ben sizi yetisirim he ne dersiniz:))) 2 gun var aramizda hihihi

ahh ahh yolumuz epeyi uzun kizlar...zamani guzel gecirmek lazim vede cabucak saglikli bir sekilde gecer insallah.

Bugun ablamla magazalari az dolandikta...bana demezmi..seninde simdi herseyin eksik bebek icin...herbiseyi almayi dusunuyomusun...bizde sana bisiyler versek olmazmi:))) ayy icim bi tuhaf olduu sormayinnn...bebekten konustuk dusunebiliyomusunuz...hic lafini etmezdi ablam normalde ben hep uzuluyorum diye.....kipir kipir oldu kislar icim:))))alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tabiya kısmet belkide bizden önce gidersin

Ramazanı atlattık çok şükür,yediklerimize içtiklerimize dikkat ederiz artık bu günden sonra,hersey düzene girecek inşallah....opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim...

geçmş olsun arkadaşım ailen yanında degilmş ama artık bak bebegin var onu kucagına aldıgındada herkesi unutacaksın tüm vaktin onunla olacak sıkılacak fırsat bulamayacaksın benden söylemesiii :))))

Teşekkür ederim...

Sevindim canim biraz daha iyi olmana...bir iki gunde toparlarsin merak etme..guzel bir terle ardindan hemen bir dus ve yatak...iyi gelicektir sana.

Ramazanda bitti canim evet, bundan sonra dedigin gibi yeme icmelerimiz bir duzene giricek insallah..:içelim:simdi onada alismaliyiz yeniden dimi:))) aklima yemek dahi gelmiyor..oruclu saniyorum kendimi:))) simdi ara ara bisiler atmaya basladim agzima...fazla olmamak kaydiyla.
Iyi bak canim kendine, bebegin icinde korkma sakin..o senin giribinden etkilenmez oyle hemen.
hadi kal saglicakla:CüvCüv:

kızlar erkenden uykum geliyor dayanamıyorum yaa sizdede uyku hali oluyormu halbuki gündüzde uyuyorum

geçmş olsun arkadaşım ailen yanında degilmş ama artık bak bebegin var onu kucagına aldıgındada herkesi unutacaksın tüm vaktin onunla olacak sıkılacak fırsat bulamayacaksın benden söylemesiii :))))

İnşallah ya,ben kalabalık ailede büyüdüm,birden hem gurbet hemde yalnızlık insana dokunuyor...Eşimin dısarda bir işi olsa evde kalıyorum bir basıma,o zaman anlıyorum eksikliklerini çok...İnşallah bebişlerimiz bizden giderir bu duyguları....
Rabbim sag selim kucagımıza almayı nasip etsin...
Teşekkür ederim..

Sevindim canim biraz daha iyi olmana...bir iki gunde toparlarsin merak etme..guzel bir terle ardindan hemen bir dus ve yatak...iyi gelicektir sana.

Ramazanda bitti canim evet, bundan sonra dedigin gibi yeme icmelerimiz bir duzene giricek insallah..:içelim:simdi onada alismaliyiz yeniden dimi:))) aklima yemek dahi gelmiyor..oruclu saniyorum kendimi:))) simdi ara ara bisiler atmaya basladim agzima...fazla olmamak kaydiyla.
Iyi bak canim kendine, bebegin icinde korkma sakin..o senin giribinden etkilenmez oyle hemen.
hadi kal saglicakla:CüvCüv:

İnşallah ablacım,Rabbim sizlere hastalık vermesin...
Hamilelik duyguları ile hastalık birleşince fena nazlı oldum iki gündür,eşim yazık ugrasıyor benimle...kaydirigubbakcemile3
Ayrıca ben ramazanlardan sonra dediğin gibi çok çabuk kaptıramıyorum kendimi,yemek çok zor geliyor aklıma...Böyle giderse iyi olur,fazladan kilo almayız inşallah ... kaydirigubbakcemile2
Hadi hayırlısı...
Tekrar hayırlı bayramlar...
Sağolasınız yorumlarınız için...
Selametle...:emir_bebek:

İnşallah ya,ben kalabalık ailede büyüdüm,birden hem gurbet hemde yalnızlık insana dokunuyor...Eşimin dısarda bir işi olsa evde kalıyorum bir basıma,o zaman anlıyorum eksikliklerini çok...İnşallah bebişlerimiz bizden giderir bu duyguları....
Rabbim sag selim kucagımıza almayı nasip etsin...
Teşekkür ederim..

Hamilelik duyguları ile hastalık birleşince fena nazlı oldum iki gündür,eşim yazık ugrasıyor benimle...kaydirigubbakcemile3
Ayrıca ben ramazanlardan sonra dediğin gibi çok çabuk kaptıramıyorum kendimi,yemek çok zor geliyor aklıma...Böyle giderse iyi olur,fazladan kilo almayız inşallah ... kaydirigubbakcemile2
Hadi hayırlısı...

kilo almayayım diye bebegin kısmetini kesme ye bişey olmaz sonra kiloları verirsin bebeginin saglıgı kilo almandan daha önemli canım benim kuzenim yemiyor bişey 3 aylık hamile dr bebek hiç gelişmemş nasıl bakmışsın böyle demş kızmış dr ya

kızlar yaa benim kızımda tek kasıgımın sag tarafı agrırdı bunda 2 taraftada agrı hissediyorum sizlerde nasıl bir agrı var yazarsanız merakım gidecek :))))

kızlar yaa benim kızımda tek kasıgımın sag tarafı agrırdı bunda 2 taraftada agrı hissediyorum sizlerde nasıl bir agrı var yazarsanız merakım gidecek :))))

Turko canim...benimde surekli solkasigimda agrilar var:))) acaba diyorum bebis o taraftami?? Doktora gidince sorucam walla cok merak ediyorumm:)
Ara ara iki kasigimdada sancilanmada oluyor ama kisa suruyor...genelde agrim sol tarafta yani.:))

Hadi hayırlısı...
[/QUOTE]

Amin canim aminn...rabbim kimseye zeval vermesin. Simdi yavas yavas soguklarda baslar buralarda..cok dikkat etmemis lazim..hamileligimizin buyuk bir donemi soguk gecicek...ayaklarimizi ozellikle sicak tutmaliyiz...yemeklerimizi ozentili yer ve vitamin takviyesindede bulurnursak hicbisiy olmaz insallah, taktir herzamanki gibi Allahin tabikide.

Sanada hayirli bayramlar canim...guzel vakit gecirirsin yarindan itibaren insallah

X