2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba... ben 2012 mayıs annesiyim sizden fikir rica ediyorum.sizce bebeğimin cinsiyeti ne?ekte ultrason resmi var bakar mısınız :)?

arkadaşlar tesadüfen gördüm şeker hamuru konuştuğunuzu.ben bugün ilkkez marsmallowdan şeker hamuru yaptım. *** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - arzumcum Blogcu Sayfası - Blogcu.com isterseniz beyaz şeker hamurunu gıda boyasıyla renklendirebilirsinizde.

bakalım canım bende bir sorayım pastanelere

herkese merhaba... ben 2012 mayıs annesiyim sizden fikir rica ediyorum.sizce bebeğimin cinsiyeti ne?ekte ultrason resmi var bakar mısınız :)?Eki Görüntüle 334119

erkek gibi sanki yaa :):)

sağol canım

günaydın

Çınaralem sağlıkla yavrunu kucağına al İnşallah canım.

palette hayırlı olsun dişiniz önerim yok canım ya.
Yalnız hamur renklendrirken kızılcıkta kullanabilirsin !

Awshar veb avrupa yakasındayım ben drumdan memnunum ama sana uzak canım ya.

9.ayın başında kızım;
**Ba-ba diyor;henüz anne diyemedi.
**Brokoli seviyor,yoğurtlu;(yoğurdu genelde seviyor.)Çorba içiyor, balık yiyor...
Bizim yemek yediğimizi anlıyor artık.Sofrada yanımızda olmak istiyor.
(Dişleri çıkmadı henüz)
**Bizimle uyumayı seviyor.
**Çok gazı var,gaz sorununu çözemiyorum.
**Ayakta durmaya başlamadı.Yürüteci de karnıyla ittiriyor.
**Oyuncaklarıyla kendi başına oynayabiiyor.(Desteksiz yinede uzun süre oturamıyor.)
**Dışarı çıkmak istiyor, pencereden bakıyoruz.Ama hava çok soğuk...,
**Ben işe giderken ağlamıyor,ama işten dönünce çok seviniyor.
**Öpmeye çalışıyor beceremiyor:)
**Cuma akşamları onunla keyif günümüz,babası dışarı çıkıyor.Biz de yatak odasında televizyon izliyoruz beraber.Meyve yiyoruz.Sonra uyuyoruz:)

9.ayın başında babamız:

**Uzak,anlayışsız.(bana karşı)
**Kızımı seviyor;ve ihtiyaçlarını önemsiyor.

9.ayın başında ben:
**Yorgun;çoğunlukla uykusuz.
Ev işleri,yemek,bebek;gündüz işyeri;kendime ayırdığım alan ve zaman yok artık.
**Eşime çok kırgınım.
***Kızımı çok seviyorumm......***

canım benim kötü bi gün sanırım...
bu dönem hepimiz için hemen hemen aynı geçiyor,ufak tefek farklılıklar dışında...
geçici bi dönem olduğunu unutma...
bu dönem geçtiğinde umarım eşine kırgınlıklarında bu dönemle beraber uçup gider...

herkese merhaba... ben 2012 mayıs annesiyim sizden fikir rica ediyorum.sizce bebeğimin cinsiyeti ne?ekte ultrason resmi var bakar mısınız :)?Eki Görüntüle 334119

kesinlikle erkek canım bak altta baldır kemiğinin altında belli oluyor.Ayyy canım çok tatlıııı...Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin, ben de 2011 mayıs annesiyim ve benim de oğlum oldu.Çok güzel bi duygu Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kızlar oğlumun dişleri ilk 16 aralıkda çıktı ama ben daha geçen hafta sonu ancak diş buğdayı yapabildim (4.dişi de çıkmıştı bu arada,tembel anne).kurabiye hamur paketini büyük marketlerden birinden aldım(Adını şifreli yazıyorum eğer uygun değilse adminler silerler M....s, ve zaten kurabiye hamuru bildiğiniz ünlü vanilya,maya,kabartma tozu markalı olandan.)Fakat paketi iyice okuyun içinde beyaz glazürlü olanı alın ki ayrıca şeker hamuru yapmakla veya temin etmekle uğraşmayasınız. bir de bulabilirseniz diş şeklinde kurabiye kalıbı bulursanız harika cookie'ler yapabilirsiniz. bunu pişirirken çöp şiş çöplerinden takarsanız ve piştikten sonra da renkli yazı yazmak için şeker tüpleri alırsanız -yine o makette var- onunla dudak vs yapabilirsiniz.Şefaf naylon poşetle ve mavi/pembe kurdela ile bağlarsanız çok cici görünüyorlar.ben yaptım fakat resimler evdeki bilgisayarda o yüzden ekleyemiyorum.evden girme fırsatım olursa nete eklerim fakat diş kurabiyesi ve buğdayı gibi bişeyler yazarsanız internette görsel olarak bulabilirsiniz. tüm bebişlerimizin dişleri sağlıklı olur inşallah.

çok teşekkür ederim.böyle içten yaklaşınca beni çok duygulandırdınız :) Allah herkesin evladını bağışlasın

m...S...
benim gibi mutfak işlerinden biraz bi haber başka arkadaşlarda varsa onlarda çözememiş olabilir diyorum...
ben anlayamadım markayı
Oğluma bende diş buğdayı yapmak istiyorum...renkli cookie lerden de... her markette var mı? bu M...s den

M....s marketin adı yanlış anlamadıysam eğer tatlım:)

iyi akşamlar

misela canım ya bence de geçici bir dönem
sakın canını sıkma Maşallah yavruna...
kendine yavrun uyuyunca biraz zaman ayır yada birkaç saatliğinede olsa annne babanne teyze bırakıpta ayırabilirsen çok daha güzel olur. Böyle birşeyi aradabir yap kendin için , eşin düşünmüyor anlaşılan sen anlat ona yaşadığın bu manevi sıkışıklığı

Misela arkadaşım böyle şeyleri hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. Umarım geçici bir durumdur. Çocuğunla geçirdiğin zamanların keyfini çıkar ve baharnazın da dediği gibi kendine vakit ayırmaya çalış. İnşallah hepimiz huzurlu yuvalarımız da evlatlarımızı büyütürüz.

Mayıs anneleri!
Sizlere bir şey sormak istiyorum.
Kilolarından tamamen kurtulan var mi?
Ben daha tamamen kurtulamadım. Çok canım sıkılıyor ya offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…