RAPU HANDE BİRDE BEN VARIM....
off azra caps locka basmış değişmedim:)))
Palette hoşgeldinn...
Zehracım bugün sağlık ocağında ebemiz dişlerin geç çıkması iyi dedi...Ben baybayı öğretemedim yaaa..
Bugün kızım çift haneli aylara geçti::)))10. ayımıza girdikk..Zaman ne çabuk geçiyo..Azranın 9. ay kontrolüne gittik..Herşeyimiz normal kilomuz olması gerekenden fazla boyumuz iyi çok şükürr.... 2-3 gündür şarkı çıkınca şıkıdım yapıyo ellerini.Hadi aç falan gibi kelimeler kullanıyo..Tv açayımmı diye soruyodum ondan öğrendi galiba......Birde bu aralar ellerini bırakıp dengede duruyo iyice cesaretlendii..Koltuktan mama sandalyesine tutunarak geçiyo..Tabi arada düşmeler oluyo içim gidiyo..Geçen sene bu zamanlar görmediğim karnımdaki hareketleriyle mutlu oldum..Şimdi görerek yaptıklarını izliyorumm...
ben de 2011 mayıs bebeği annesiyim.biz de dört gözle oğlumun dişinin çıkmasını bekliyoruz.kaşıntısı hat safhada.dün doktor muayenesinde doktor hemen bekleme hemen çıkmıcak dedi.en az 2-3 hafta var herhalde.
bu arada bebeğinizi sallayarak mı uyutuyorsunuz.ben salıncağı 2 ay önce bıraktım.kolumda sallıyordum.şimdi sakin bir müzik ile kolumda sallamadan uyutmaya çalışıyorum.çok yorgun olduğu için artık kısa zamanda uykuya dalıyor ama yatağına koyar koymaz hemen uyanıyor.sinir yapıp ağlamaya başlıyor.tekrar kucağıma alıyorum.sakinleştirip tekrar uyutana kadar uğraşıyorum.yatağında uykuya dalmasını nasıl sağlayacağım bilmiyorum.bu aylarda yavaş yavaş alıştırmaya başlamak lazımmış.
Arkadaşlar selam, bende baştan beri takipteydim ancak bebek olduğundan beri -ki bu yaklaşık 10 aylık bir süre- hiçbirşey yazmıyorum. arada bakıyorum ama çok ilerlememiş diye şöle bir bakıp kapatıyorum.Benim kızımda 21 nisanda doğdu, şimdide nerdeyse genç kız oldu :)) bu süre zarfında bazı sıkıntılarda yaşadık tabi.allah beterlerinde korusun inşallah. Bir süre sonra farkettimki kdilara diye bir arkadaş vardı burda, hala yazıyormu bilm,iyorum, aynı gün aynı hastanede doğurmuşuz onla :) hatta bende o gün yakınlarımın çektiği başka bir bebek fotosu var, belki onun kızıdır:) Hiç kimsede bir sıkıntı yok değilmi, herkes melekleriyle haşır neşirdir inşallah
gunaydin kizlarrrr... yine ben uzun bir aradan sonra sonunda yazabiliyorum gerci arada girip hemen okudum ama yazamadim..Kizim ameliyat oldu sukur dun hastaneden cikti...malum 3 cocuk biri bebe biri hasta olunca hic isim bitmedi bitmiyorda bugunden itibarende eve ziyaretler baslicak ay napcam ben bilemedim dun kizimi cikarmadan once eve kadin geldi temizlige basladilar ben gittim aldim eve geldim yok ozel menu hazirla yok bebisin yemegi kizlar gece saat 10 du isim bitti tum gece paso uyumusum osmanda sukur uyudu annecigine acidida...Rabbim evlatlarimiza saglik sihat versin yawrular cokk tatli onlara bir sey olmasin...saclarinin teline zarar vermesin yiprandim ama guzum evimizde sukurrrrr..gözümün önünde ya oda yeter..ahhhhhh gurbet ahhh yapayalnizdim hastane köseöerinde bebek arabasiyla kizimlami ilgileneyim bebegimlemi 2 numarada hep evde yalniz yaldi onunda pskolojisi bozzuldu haliyle neyseeee benden bukadar öpüyorum hepiniziii
canım çok geçmiş olsun allah bebeklerimizi korusun...herkese merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bizde iyiiz dün bir salaklık yaptım resmen yanımdaki çocuğu yataktan aşağı düşürdüm birde benim 2 yatak üst üste yüksek yanımdaydı sürüklenip duruyordu nasıl oldu anlamadım yataktan baş aşağı düştü önünde yastık vardı o hızını kesti birde ütü masası açoktı masanın ayağına yüzüstü düştüğünden anlanı vurdu anlının yanı morardı şişti çok üzüldüm ilk defa düşürdüm yavrumu gözümümn önüne geldikçe vicdan azabı çekiyorum nasıl yanımdaki çocuğu düşürdüm diye çok kötü ya içim cızlıyor birde oğlum çok eştahsız doğru düzgün birşey yemiyor zorlarsamda kusuyor yemek istemiyor nneden böyle oldu anlamadım bir haftadır birşey yemiyor bizde durumlar böylr
arkadaşlar ben kivi muz portakal ıspanak veriyorum herhangi bir sorun olmadı mesela birgün kiviyle muzu rendeleyip veriyorum diğer gün 50 cc portakal suyu veriyorum diğer günde nar suyu sıkıp veriyorum ıspanakta normal tuzsuz salçasız yemeğini yapıp veriyorum tavukta domates rendeleyip sulandırp robottan geçirip veriyorum herhangi bir sorun olmadı ama kıyma yemiyor yemeklerini katıyorum öğürüyor neyse benimki uyandı kendinize iyi bakın
slam kızlaarr nasılsınızz..Çok şükür Azramın ilk dişi çıktı bugüünnn...Çok huzursuzdu günlrdir..İlk diş böylyse azı dişlerind düşünemiyorumm...
Geçmişi hızlı hızlı okudum...Aklımda kalanlara cvap yazayım..
Duncancım azranın gözleri çapaklanıyo..Ama soğuktan galiba havalar ısındı azaldı..
Baharnaz ddiğin gibi sütl siliyorum iyide geliyo...Demir damlasına dvam et canım.:Azra eskidn çok seviyodu ama şimdi sevmiyo:S:S
Acarasye geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm..bende azrayı düşürdüm içim parçalandı..Allah korusun beterinden..
Esracıımm bende seni özlediimm canım yaa..Bend aylardır gece düzgün uyumadığımdan çok yorgunum..Gündüz uykusundada iş yapıyorum..Çok yıprandım yaa..Hatta bu aralar kocama sarıyorumm sizdede böyle bi durum varmı:S:S:S
hoşgeldin canım...benim oğluımda 21 nisanda doğdu bende fırsat buldukça arada giriyorum burayaArkadaşlar selam, bende baştan beri takipteydim ancak bebek olduğundan beri -ki bu yaklaşık 10 aylık bir süre- hiçbirşey yazmıyorum. arada bakıyorum ama çok ilerlememiş diye şöle bir bakıp kapatıyorum.Benim kızımda 21 nisanda doğdu, şimdide nerdeyse genç kız oldu :)) bu süre zarfında bazı sıkıntılarda yaşadık tabi.allah beterlerinde korusun inşallah. Bir süre sonra farkettimki kdilara diye bir arkadaş vardı burda, hala yazıyormu bilm,iyorum, aynı gün aynı hastanede doğurmuşuz onla :) hatta bende o gün yakınlarımın çektiği başka bir bebek fotosu var, belki onun kızıdır:) Hiç kimsede bir sıkıntı yok değilmi, herkes melekleriyle haşır neşirdir inşallah
gunaydin kizlarrrr... yine ben uzun bir aradan sonra sonunda yazabiliyorum gerci arada girip hemen okudum ama yazamadim..Kizim ameliyat oldu sukur dun hastaneden cikti...malum 3 cocuk biri bebe biri hasta olunca hic isim bitmedi bitmiyorda bugunden itibarende eve ziyaretler baslicak ay napcam ben bilemedim dun kizimi cikarmadan once eve kadin geldi temizlige basladilar ben gittim aldim eve geldim yok ozel menu hazirla yok bebisin yemegi kizlar gece saat 10 du isim bitti tum gece paso uyumusum osmanda sukur uyudu annecigine acidida...Rabbim evlatlarimiza saglik sihat versin yawrular cokk tatli onlara bir sey olmasin...saclarinin teline zarar vermesin yiprandim ama guzum evimizde sukurrrrr..gözümün önünde ya oda yeter..ahhhhhh gurbet ahhh yapayalnizdim hastane köseöerinde bebek arabasiyla kizimlami ilgileneyim bebegimlemi 2 numarada hep evde yalniz yaldi onunda pskolojisi bozzuldu haliyle neyseeee benden bukadar öpüyorum hepiniziii
iliena geçmiş olsun canımm...Allah kolaylıklar versinn..
Awshar canım hoşgeldin..Azrada kusuyodu ma 4 ayında kendiliğinden geçti..Kasılmalar bizdede vardı..Demir damlası kullanıyomusun??Kansızlık,magnezyum eksikliği falan kasılma ve katılma nöbetşi yapabilir dedi dr.umuz..Bize dr.umuz çocuk nöroloğuna götür demişti,.Takip ettim azra daha olmadı kan damlasından sonra..Bence sende imkanın varsa çocuk nöroloğuna göster..
İsmini hatırlayamadım çocuğunda kızarıklık olan arkadaş yediklerini takibe al istersen..Ben 2-3 gıdayı kestim azrada kızarıklık yapınca..Kuşburnu portakal balkabağı gibi..
Arkadaşlar bişi sorcam, İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı acaba , tavsiye edebilceğiniz, varsa lütfen hemen haber verin
ishalimiz geçti teşekkür ederim. dişimiz patladı bizimde sanırım onunla alakalıydı.Ben yaptırmıştım ikinci doz asiyi, umarım geçmiştir ishali , tekrar gecmis olsun
iyi akşamlar kızlar... dişimiz çıkmıo çıkmıo diyodum.. bi baktım ki çıkmış sonunda çoook mutluyum.... diş buğdayı yapıcam nasipse izmitte diş kurabiyesi yapan bir eyr ver mı??? yardımcı olurmusunuz bir de şeker hamuru???