2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canm 10. ayınız hayırlı olsun.baybayı benm oğlumda öğrenemedi daha.maşaallah azraya
palette hoşgeldin.

mrb canm bende eskiden ayağımda sallayarak uyutuyordum.ama alıştırdım daha sonra şimdi çok şükürkendisi uyuyor yatağında.sennki uyuuğu ortamı arıyor.kucağında uyuduğu için hep kucağında uykuya devam etmek istiyor.

rapunzel hayırlı olsun.

canım hayırlı olsun bebişin ben seni hatılıyorum :d kdilara burda yazmıyo bildiğim kadarıyla hiç paylaşımını görmedim...bizde bir sıkıntı yok şükür Allaha bebişimin dişlerinin çıkarken çektirdikleri hariç...umarım sen ve evladında iyisinizdir ... öpüyrum

slm kızlar bu saat oldu 8de uyuyan oğlum hala uyanık ve çok huzursuz. Uykusu var ama bir türlü dalamıyor saatlerdir canım çıktı. Şimdi babasına verdim. sanırım dişten kaynaklanıyor. Calpol verdik ama banamısın demedi. inşallah geceyi de böyle geçirmeyiz.

gunaydin kizlarrrr... yine ben uzun bir aradan sonra sonunda yazabiliyorum gerci arada girip hemen okudum ama yazamadim..Kizim ameliyat oldu sukur dun hastaneden cikti...malum 3 cocuk biri bebe biri hasta olunca hic isim bitmedi bitmiyorda bugunden itibarende eve ziyaretler baslicak ay napcam ben bilemedim dun kizimi cikarmadan once eve kadin geldi temizlige basladilar ben gittim aldim eve geldim yok ozel menu hazirla yok bebisin yemegi kizlar gece saat 10 du isim bitti tum gece paso uyumusum osmanda sukur uyudu annecigine acidida...Rabbim evlatlarimiza saglik sihat versin yawrular cokk tatli onlara bir sey olmasin...saclarinin teline zarar vermesin yiprandim ama guzum evimizde sukurrrrr..gözümün önünde ya oda yeter..ahhhhhh gurbet ahhh yapayalnizdim hastane köseöerinde bebek arabasiyla kizimlami ilgileneyim bebegimlemi 2 numarada hep evde yalniz yaldi onunda pskolojisi bozzuldu haliyle neyseeee benden bukadar öpüyorum hepiniziii

canım çok geçmiş olsun,nesi vardı kızının sürekli takip ediyorum ama kaçırmışım orayı yazdıysanda...
allah hepimizin meleklerini esirgesin...

günaydın arkadaşlar
biraz ilerlesin paylaşımımız artsın diye, bende işe başlamadan bişiler yazayım dedim. Benim kızım ara ara baya bir kusuyor, ağız dolusu, böyle fışkırır tarzda bu durumda olanlar varmı acaba ? toplamda 6 dişi çıktı ondanmı kaynaklanıyor nedir bilemedim. gece 2 de kalktı , durup durup sinirli bir şekilde dişlerini sıkarak kendini kasıyor, neden olabilir sizce , ilenia sanada geçmiş olsun, nesi vardı kızının ?

iliena geçmiş olsun canımm...Allah kolaylıklar versinn..
Awshar canım hoşgeldin..Azrada kusuyodu ma 4 ayında kendiliğinden geçti..Kasılmalar bizdede vardı..Demir damlası kullanıyomusun??Kansızlık,magnezyum eksikliği falan kasılma ve katılma nöbetşi yapabilir dedi dr.umuz..Bize dr.umuz çocuk nöroloğuna götür demişti,.Takip ettim azra daha olmadı kan damlasından sonra..Bence sende imkanın varsa çocuk nöroloğuna göster..
İsmini hatırlayamadım çocuğunda kızarıklık olan arkadaş yediklerini takibe al istersen..Ben 2-3 gıdayı kestim azrada kızarıklık yapınca..Kuşburnu portakal balkabağı gibi..

Fdilek selam, neden çocuk nöroloğuna götür demişti doktor, bildiğim kadarıyla çocuk nöroloğu biraz ciddi biryer (

canım çok geçmiş olsun allah bebeklerimizi korusun...

dişiniz hayırlı olsun canım

hoşgeldin canım...benim oğluımda 21 nisanda doğdu bende fırsat buldukça arada giriyorum buraya

geçmiş olsun canım... allah bebeklerimize sağlık versin

2 gündür doğru düzgün uyumayan ve sürekli mızmızlanan oğlumun derdi dişleriymiş dün 3. dişimiz çıktı üst ön diş ucu çıkmış

çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.

selam

2 gündür kkya giremedim pcde sorun var galiba

Dilek Azra' ya maşallah annesi gibi hamarat bir süslü olucak. Enes' te baybay, öpücük, vs öğretmeye çalışıyorum şu ana kadar baybay yapmadı 1 kezde öpücük attı
daha bağımsız oturmuyor bile tenbel çocuk :) hala geri geri gidiyor
yatakta alt kata geçtinizmi?

İlenia, acarasye geçmiş olsun

acarasye dişi çıkaağı için iştahı kesilmiştir, Domates verme demişti dr bana ıspanağıda sadece sebze çorbasına 2-3 dal atıyorum

fDilek anne sütü işe yaradığına sevindim ayrıca Enesin dişler çıkarken genelde burnu tıkanıyor ankarada dra gittiğimde damla vermişti sadece 5 gün kullan demişti fazla kullanmadım burdaki bir teyzemiz anne sütünü de burnuna foş foş sık ve burnun kelebek kısımlarına nazikçe masaj yap ( yuvarlak dairesel hareket aşağıda biticek şekilde dışa doğru yani) içi temizlenir demişti sonra herneyse ankarada tıkanıklık artınca bende sürekli gün içinde sabah yada gece yatarken foş foş burnuna sıktım gerçekten tertemiz yapıyor drada sordum tabiki sıkabilirinsiniz hiçbir zararı yok dedi. Aklında olsun

Awshar hoşgeldin

bu arada ayakta sallayarak uyutma işlemini yaptığım için yer hamağı aldık ve çok memnunum tavsiye ederim biraz yer kaplıyor ama olsun :)

herkese sevgiler

valla kızarıklık olduğu dönemde yedikleri ıhlamur,patates,havuç,pekmez,bebe bisküvisi. yanlız bebe bisküvisinin pişik yaptığını duydum.onu keseceğim bakalım belki düzelir. zaten bebe bisküvisi verdiğime pişman oldum. bebeğim ne güzel yoğurt yerdi şimdi ağzını açmıyor yoğurt tadı alınca. galiba bebe bisküvisi tadına alışınca onu tatsız diye ağzını açmıyor.ayrıca çorbalaradı istemez oldu.

çok geçmiş olsun... Allahım hepimizin evladına iylikler, güzelikler, sağlıklar versin...
onların biryerine küçücük birşey olsa bizim içimiz kocaman acıyor...
Çok gelmiş geçmiş olsun...

Arkadaşlar bişi sorcam, İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı acaba , tavsiye edebilceğiniz, varsa lütfen hemen haber verin

Arkadaşlar bişi sorcam, İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı acaba , tavsiye edebilceğiniz, varsa lütfen hemen haber verin

Pendik Remedy Hospital'da Nail Bey var soyismi Berk ya da Erberk emin değilim ama çok iyi bir doktor. tavsiye ederim.

İlenia çok geçmiş olsun.Rabbim kuzularımızı bize bağışlasın.

iyi akşamlar kızlar... dişimiz çıkmıo çıkmıo diyodum.. bi baktım ki çıkmış sonunda çoook mutluyum.... diş buğdayı yapıcam nasipse izmitte diş kurabiyesi yapan bir eyr ver mı??? yardımcı olurmusunuz bir de şeker hamuru???

Ben yaptırmıştım ikinci doz asiyi, umarım geçmiştir ishali , tekrar gecmis olsun
ishalimiz geçti teşekkür ederim. dişimiz patladı bizimde sanırım onunla alakalıydı.

ben internetten örneklerine baktım ve kendim yapmaya karar verdim. eğlenceli olur diye düşünüyorum. şeker hamurunu burda pastaneler satıyo ordada vardır mutlaka.

biz dün oğlumun sünnetini yaptırdık çok ağladı çok canı yandı ama bugün çok şükür eski neşesine kavuştu oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…