Bizim yarın 9 biticek anca çıktı canım..6-9 arası ilk diş çıkmalıymış..Bende tereddür ediyodum ama 10 a 2 gün kala çıktı:)) Nekadar doğru bilmiyorum geç çıkarsa geç çürür iyi diyolar...Azranın ilk dişi hayırlı olsun canım. Hiç dişi çıkmayan bir benim oğlum mu kaldı? Normal mi kızlar 9. aya girdi oğlum hala diş filan yok.
Canım hepimiz yıpranıyoruz anne olmak gerçekten çok zormuş ama Rabbim acılarını göstermesin bir o kadar da güzel. O eşe sarma olayı bizde de oluyor ama ne yapalım yükümüz oldukça ağır idare etsinler beyfendiler:)
Azrada çok sıcakta yada dışarıya çıkınca yanaklar kızarıyo..Ben kışa yoruyodum..Aklına kötü şey gelmesin canım yaa..Nette elim kaşınıyo bile yazsan illaha bi hastalık buluyosun..Çok tatlı oluyo yanakları kızarıncaa....herkese günaydın ve iyi haftalar...
canım bizimde çıkmadı dişimiz daha, üstelik belirtisi bile yok,yani damaklarda şişmedi daha..
bişey sorucam akşamları bebişinin yanakları al al olan var mı?? bu neden olur??
magnezyum eksikliği falan okudum internette ama emin olamadım..
Azranın ilk dişi hayırlı olsun canım. Hiç dişi çıkmayan bir benim oğlum mu kaldı? Normal mi kızlar 9. aya girdi oğlum hala diş filan yok.
Canım hepimiz yıpranıyoruz anne olmak gerçekten çok zormuş ama Rabbim acılarını göstermesin bir o kadar da güzel. O eşe sarma olayı bizde de oluyor ama ne yapalım yükümüz oldukça ağır idare etsinler beyfendiler:)
herkese selam,
nie kimse artık burda yazmıyor yaa..
Günlerce 1-2 sayfa ilerlemiyor...
Eskisi gibi yazışalım hadi.....
merhabalar arkadaşlar... beni de kabul edin aranıza
ben temmuz annesi olacakken hiç beklenmedik bir şekilde mayıs annesi oldum... preeklampsi(gebelikte yüksek tansiyon) sebebiyle 2 ay erken alındı yavrum. 2 ay kuvözde kaldıktan sonra temmuz ayında yavruma kavuşabildim. başından beri temmuz anneleriyle alakadar oluyordum hala da irtibatımı kesmiş değilim.. uzun zamandır kk da aktif değilim şimdi girdim ve sizlerle de tanışmak istiyorum. temmuz annelerinde sorularıma yanıt bulamıyorum... yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
ben de 2011 mayıs bebeği annesiyim.biz de dört gözle oğlumun dişinin çıkmasını bekliyoruz.kaşıntısı hat safhada.dün doktor muayenesinde doktor hemen bekleme hemen çıkmıcak dedi.en az 2-3 hafta var herhalde.
bu arada bebeğinizi sallayarak mı uyutuyorsunuz.ben salıncağı 2 ay önce bıraktım.kolumda sallıyordum.şimdi sakin bir müzik ile kolumda sallamadan uyutmaya çalışıyorum.çok yorgun olduğu için artık kısa zamanda uykuya dalıyor ama yatağına koyar koymaz hemen uyanıyor.sinir yapıp ağlamaya başlıyor.tekrar kucağıma alıyorum.sakinleştirip tekrar uyutana kadar uğraşıyorum.yatağında uykuya dalmasını nasıl sağlayacağım bilmiyorum.bu aylarda yavaş yavaş alıştırmaya başlamak lazımmış.
ben de 2011 mayıs bebeği annesiyim.biz de dört gözle oğlumun dişinin çıkmasını bekliyoruz.kaşıntısı hat safhada.dün doktor muayenesinde doktor hemen bekleme hemen çıkmıcak dedi.en az 2-3 hafta var herhalde.
bu arada bebeğinizi sallayarak mı uyutuyorsunuz.ben salıncağı 2 ay önce bıraktım.kolumda sallıyordum.şimdi sakin bir müzik ile kolumda sallamadan uyutmaya çalışıyorum.çok yorgun olduğu için artık kısa zamanda uykuya dalıyor ama yatağına koyar koymaz hemen uyanıyor.sinir yapıp ağlamaya başlıyor.tekrar kucağıma alıyorum.sakinleştirip tekrar uyutana kadar uğraşıyorum.yatağında uykuya dalmasını nasıl sağlayacağım bilmiyorum.bu aylarda yavaş yavaş alıştırmaya başlamak lazımmış.
hoşgeldin palette..
ne demek kabul etmek.. tabiki istediğini sorabilrsin..
RAPU HANDE BİRDE BEN VARIM....
off azra caps locka basmış değişmedim:)))
Palette hoşgeldinn...
Zehracım bugün sağlık ocağında ebemiz dişlerin geç çıkması iyi dedi...Ben baybayı öğretemedim yaaa..
Bugün kızım çift haneli aylara geçti::)))10. ayımıza girdikk..Zaman ne çabuk geçiyo..Azranın 9. ay kontrolüne gittik..Herşeyimiz normal kilomuz olması gerekenden fazla boyumuz iyi çok şükürr.... 2-3 gündür şarkı çıkınca şıkıdım yapıyo ellerini.Hadi aç falan gibi kelimeler kullanıyo..Tv açayımmı diye soruyodum ondan öğrendi galiba......Birde bu aralar ellerini bırakıp dengede duruyo iyice cesaretlendii..Koltuktan mama sandalyesine tutunarak geçiyo..Tabi arada düşmeler oluyo içim gidiyo..Geçen sene bu zamanlar görmediğim karnımdaki hareketleriyle mutlu oldum..Şimdi görerek yaptıklarını izliyorumm...
iyi akşamlar kızlar. Ben de varım ben de...
palette hoşgeldin aramıza.
fdilek maşallah Azra'ya bizim bebişlerden epey ilerde cimcime. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum oğlumun ilklerini.
Sağol canım..Aramızda 1 ay var bebeklerimiz okadar hızlı bi gelişim sürecindeki haftası haftasını tutmuyoo...İlkler çok güzel oluyo...Hayatımız boyunca onlarla daha ne ilkler yaşıycaz inşallahh..iyi akşamlar kızlar. Ben de varım ben de...
palette hoşgeldin aramıza.
fdilek maşallah Azra'ya bizim bebişlerden epey ilerde cimcime. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum oğlumun ilklerini.
Hayırlı olsunn canımmm10. ayımıza girdikkk
çok teşekkür ederim... en kısa sürede ben de yapmak istiyorum...
günaydınnn kızlarr
Üç gündür evdeydim bugün işteyim hafta sonu Mert'e sonunda bay bay yapmayı öğrettim dün akşam yaptı dünyalar benim olduu.Bu annelik nasıl bişey böyle herşeylerinde bir duygu seli oluyor yaa.
diş konuşulmuş benim oğlumunda dişi çıkmadı.Bir ara belirtileri vardı şimdi belirti falan da yok.bende hayaller kuruyorum hala diş buğdayı yapıcam diye hahahaaGaliba daha çok bekleyeceğim bende.Bir arkadaşımın oğlunun 14 aylıkken çıkmıştı onu çok garipsemiştim şimdi bende bekliyorum bakalım ne zaman çıkarsa artık.
Fdilek cnm gözün aydın ilk inciniz gelmiş.Öpüyorum kocaman Azrayı.
eskay bende seni özledim kuzucum hala ist.e geleceksinnnn.Bekliyorumm.
merhabalar arkadaşlar... beni de kabul edin aranıza
ben temmuz annesi olacakken hiç beklenmedik bir şekilde mayıs annesi oldum... preeklampsi(gebelikte yüksek tansiyon) sebebiyle 2 ay erken alındı yavrum. 2 ay kuvözde kaldıktan sonra temmuz ayında yavruma kavuşabildim. başından beri temmuz anneleriyle alakadar oluyordum hala da irtibatımı kesmiş değilim.. uzun zamandır kk da aktif değilim şimdi girdim ve sizlerle de tanışmak istiyorum. temmuz annelerinde sorularıma yanıt bulamıyorum... yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
RAPU HANDE BİRDE BEN VARIM....
off azra caps locka basmış değişmedim:)))
Palette hoşgeldinn...
Zehracım bugün sağlık ocağında ebemiz dişlerin geç çıkması iyi dedi...Ben baybayı öğretemedim yaaa..
Bugün kızım çift haneli aylara geçti::)))10. ayımıza girdikk..Zaman ne çabuk geçiyo..Azranın 9. ay kontrolüne gittik..Herşeyimiz normal kilomuz olması gerekenden fazla boyumuz iyi çok şükürr.... 2-3 gündür şarkı çıkınca şıkıdım yapıyo ellerini.Hadi aç falan gibi kelimeler kullanıyo..Tv açayımmı diye soruyodum ondan öğrendi galiba......Birde bu aralar ellerini bırakıp dengede duruyo iyice cesaretlendii..Koltuktan mama sandalyesine tutunarak geçiyo..Tabi arada düşmeler oluyo içim gidiyo..Geçen sene bu zamanlar görmediğim karnımdaki hareketleriyle mutlu oldum..Şimdi görerek yaptıklarını izliyorumm...
slam kızlaarr nasılsınızz..Çok şükür Azramın ilk dişi çıktı bugüünnn...Çok huzursuzdu günlrdir..İlk diş böylyse azı dişlerind düşünemiyorumm...
Geçmişi hızlı hızlı okudum...Aklımda kalanlara cvap yazayım..
Duncancım azranın gözleri çapaklanıyo..Ama soğuktan galiba havalar ısındı azaldı..
Baharnaz ddiğin gibi sütl siliyorum iyide geliyo...Demir damlasına dvam et canım.:Azra eskidn çok seviyodu ama şimdi sevmiyo:S:S
Acarasye geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm..bende azrayı düşürdüm içim parçalandı..Allah korusun beterinden..
Esracıımm bende seni özlediimm canım yaa..Bend aylardır gece düzgün uyumadığımdan çok yorgunum..Gündüz uykusundada iş yapıyorum..Çok yıprandım yaa..Hatta bu aralar kocama sarıyorumm sizdede böyle bi durum varmı:S:S:S
10. ayımıza girdikkk
arkadaşlar merhaba. benim bebeğim 6,5 aylık. iki haftadır boynunda geçmeyen kızarıklıklar var. ben önceleri giysidendir dedim ama şimdi aklıma ek gıdalar geldi. sizin bebeklerinizde ek gıdaya geçerken böyle birşey oldumu acaba.