2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen. İştahım hiç olmadıgı kadar açık:KK43:

benim 2 kilom var kalan ama bir haftadır bebeğim emmiyor artık tamamen bıraktı keşke emseydi benim de iştahım olsaydı kiloları umursamazdım. bence hiç düşünmeyin zamanla gider...

kızlar ben bebeğime çok zor yemek yediriyorum çok iştahsız ne yapıcam bilmiyorum sanki kilosu da az ayına göre

merhaba kızlar...ben temmuz annesiyim oğlum 6,5 aylık ....ve meme emmek istemiyor...kaç gündür moralim çok bozuk ..sütüm çekilecek diye korkuyorum...uyanıkken kesinlikle göğsüm tarafına bakmıyor...emmiyor...bu da beni üzüyor...sadece uyurken ne emerse....

ek gıda vermeye başlayalı oldu bunlar çokmu verdimde doydu..uğraşmak istemedi...nerdeyse 2 haftadır...uyutup emdiryorum..o da uyuduğundan fazla emmiyor..sütüm azalıyor...

kızlar dün 8 saat aç bıraktım..hiçbirşey vermedim...ama yok emmedi...dayanamadım..kaşıkla doyurdum...

ne yapabilirim..bana akıl verin....

Mayıs anneleri!
Sizlere bir şey sormak istiyorum.
Kilolarından tamamen kurtulan var mi?
Ben daha tamamen kurtulamadım. Çok canım sıkılıyor ya offf.

mrb canm ben yavaş yavaş kurtuluyorum.aldığım kilolar bana kalmaya başladı bene yediklerime dikkat ediyorum artık.şuanda 4 kilom kaldı onuda yavaş yavaş veriyorum.

merhaba kızlar...ben temmuz annesiyim oğlum 6,5 aylık ....ve meme emmek istemiyor...kaç gündür moralim çok bozuk ..sütüm çekilecek diye korkuyorum...uyanıkken kesinlikle göğsüm tarafına bakmıyor...emmiyor...bu da beni üzüyor...sadece uyurken ne emerse....

ek gıda vermeye başlayalı oldu bunlar çokmu verdimde doydu..uğraşmak istemedi...nerdeyse 2 haftadır...uyutup emdiryorum..o da uyuduğundan fazla emmiyor..sütüm azalıyor...

kızlar dün 8 saat aç bıraktım..hiçbirşey vermedim...ama yok emmedi...dayanamadım..kaşıkla doyurdum...

ben böyle bişey yaşamadım.umarım düzene girer.

Canım sütünü sağıp vermeyi denesen. Bir arkadaşım tam 14 ay sütünü sağdı oğlu emmiyor diye. Ben de sağıyorum biliyorum çok sıkıntılı bir süreç ama evlatlarımız için katlanmamız gerek. İnşallah düzene girer.

canım sütünü sağ ver sağmazsan kesilir uyurken emsin gündüzleri emmediğinde sağ

Betus ne güzel sana. Vermissin kiloyu. Keske ben de versem ya. Eski halime donsem başka ne isterim!

kızlar teşekürler..evet sütümün kesilmesinden korkuyorum..ne yapalım dediğiniz gibi evlatlarımız için katlanacağız..artık uyutup öyle emzirmeye çalışayayım...

Merhaba Arkadaşlar bir aydır foruma giremedim kendim rahatsızdım raporluydum sonra oğlum hastlandı derken bir ay geçti oğlumun iştahı gitti bişey yemek istemiyor uyku düzeni değişti gece uyumuyor devamlı kıpırdanıyor yatakta boğazları kızarmış öksürük antibiyotik kullandık bir hafta sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl?

Merhaba Arkadaşlar bir aydır foruma giremedim kendim rahatsızdım raporluydum sonra oğlum hastlandı derken bir ay geçti oğlumun iştahı gitti bişey yemek istemiyor uyku düzeni değişti gece uyumuyor devamlı kıpırdanıyor yatakta boğazları kızarmış öksürük antibiyotik kullandık bir hafta sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl?

Merhaba canım. Çok çok geçmiş olsun hem sana hem bebişine. Bizler iyiyiz şükür oğlumun diş sıkıntısı var şu sıralar o yüzden huzursuz biraz. İnşallah eski düzeninize bir an önce kavuşursunuz.

günaydın kızlar..
oğlum dünden beri inanılmaz huzursuz sürekli mızmızlanıyor,ne kendi kendine oynuyor ne duruyor,ne doğru dürüst yiyor..
ateşi yok ishali vs de yok, damaklarında çok hafif bi şişlik var ele gelen ama diş olabilirmi bilmiyorum..
diş çıkacağı zaman çok şişmiyormu damaklar???
neden böyle oldu anlam veremiyorum..

Merhaba canım. Çok çok geçmiş olsun hem sana hem bebişine. Bizler iyiyiz şükür oğlumun diş sıkıntısı var şu sıralar o yüzden huzursuz biraz. İnşallah eski düzeninize bir an önce kavuşursunuz.

Teşekkür Ederim canım sizede geçmiş olsun diş çıkartırken çokmu sıkıntılı oluyorlar daha bizim dişlerimiz yok inşallah bu zor günler geçecek bebeklerimiz ve bizlerde rahat edeceğiz..

günaydın kızlar..
oğlum dünden beri inanılmaz huzursuz sürekli mızmızlanıyor,ne kendi kendine oynuyor ne duruyor,ne doğru dürüst yiyor..
ateşi yok ishali vs de yok, damaklarında çok hafif bi şişlik var ele gelen ama diş olabilirmi bilmiyorum..
Aynı durumu biz de yaşıyoruz canım. Akşama kadar canım çıkıyor. Önceden erkenden uyurdu oğlum şimdi dalana kadar perişan oluyoruz ikimiz de. Oğlumun damaklarında da çok az şişlik var aynen ateş yok ishal yok ama acayip huzursuz sürekli ağlıyor. yarın dr a götürecem inşallah geçer çabucak.
Teşekkür Ederim canım sizede geçmiş olsun diş çıkartırken çokmu sıkıntılı oluyorlar daha bizim dişlerimiz yok inşallah bu zor günler geçecek bebeklerimiz ve bizlerde rahat edeceğiz..
Sağol canım. Henüz bizim de hiç dişimiz yok ama huzursuzluğunu dişe veriyorum. Uykuya dalamıyor bir türlü.İnşallah canım o günleri sabırla bekliyorum.

günaydın kızlar..

Handecim diş çıkarken hafif bir şişlik oluyor damaklarda ama bilemiyorum sizin sorun dişmi? çünkü bizdede aynı sıkıntılar var. Dün gece 2 saat ancak uyuduk..

canım çok geçmiş olsun hem sana hem bebişine.

Handecim diş çıkarken hafif bir şişlik oluyor damaklarda ama bilemiyorum sizin sorun dişmi? çünkü bizdede aynı sıkıntılar var. Dün gece 2 saat ancak uyuduk..

canım çok geçmiş olsun hem sana hem bebişine.

evet canım düne nazaran alt damaklar biraz daha şişmiş, diş gibi gözüküyor ama başka belirti yok..
haftasonuna kadar geçmezse doktora götürücez..
gece uykuları o kadar huzursuz ki , durmadan uyanıyor, calpol verdim akşam ama hiç fayda etmedi, ateş,ishal vs de yok..
umarım diştendir,ve bi an önce patlatır,artık tam zamanı çünkü...
ama kuzuma çok acı veriyor ya gece uykudan bi acı ağlamayla uyanışı varki dayanamıyorum...

merhaba arkadaşlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum netee..Azra hanımın peşine koşturmaktan...
Herkes gece uykusuzluktan şikayetçi benim gibi..Ya bu süreç nekadar devam ediyo tecrübeli anne varsa söyleyebilirmi??Saat başı uyanıyo kendi tekrar uyuyo ama ben dalamıyorum ,yarım yamalak uykuyla dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan :KK43:(Sabaha karşı iyice huzursuz..Kesintisiz olmasada gecede 1-2 uyanmasına razıyım inanın...
Hepinizi öpüyorum azra hanım uyandıı çıkmam lazım..
Simgesel seni okudum geçmiş olsun canımm..

selam çoğunuzun sıkıntısına bende katılıyorum Enes te huzursuz ağlayarak uykudan sıçramaları bir huzursuzluğu var anlayamadım
uykuyada zor dalıyor ve gece çok sık uyanır oldu, daha az yemeye başladı

Eğer diş ise İnşallah bütün bebişlerimiz sıkıntısız atlatsın
bizim alt 2 diş nezlemsi bir durum olup öyle çıkmıştı
damağı kabarmış ama diş yok

Kızlar beyazlaşmada oluyor diş çıkmadan önce dişetinde.

evet canım düne nazaran alt damaklar biraz daha şişmiş, diş gibi gözüküyor ama başka belirti yok..
haftasonuna kadar geçmezse doktora götürücez..
gece uykuları o kadar huzursuz ki , durmadan uyanıyor, calpol verdim akşam ama hiç fayda etmedi, ateş,ishal vs de yok..
umarım diştendir,ve bi an önce patlatır,artık tam zamanı çünkü...
ama kuzuma çok acı veriyor ya gece uykudan bi acı ağlamayla uyanışı varki dayanamıyorum...

canım acaba başka sıkıntısı olabilirmi? boğaz enf? idrar yolları vs? doktora göster bi istersen

merhaba arkadaşlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum netee..Azra hanımın peşine koşturmaktan...
Herkes gece uykusuzluktan şikayetçi benim gibi..Ya bu süreç nekadar devam ediyo tecrübeli anne varsa söyleyebilirmi??Saat başı uyanıyo kendi tekrar uyuyo ama ben dalamıyorum ,yarım yamalak uykuyla dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan :KK43:(Sabaha karşı iyice huzursuz..Kesintisiz olmasada gecede 1-2 uyanmasına razıyım inanın...
Hepinizi öpüyorum azra hanım uyandıı çıkmam lazım..
Simgesel seni okudum geçmiş olsun canımm..

:KK37: bide ben işe geliyorum bunun üstüne düşünnn :KK37::KK37:

X