- 31 Temmuz 2009
- 6.873
- 31
inan ben 4 haftalık bilr degildi gittigimde keseyi gördüm orası nasılmış öyle ya burada istedigin zaman gidebiliyorsun
Merhaba hanımlar sanırım bende 2011 Mayıs annesi olacağım inşallah hamile oluğumu daha dün öğrendim adetime 4 gün var ben erkenden öğrendim ve çok mutluyum allahım isteyen herkese nasib etsin.Aslında ben 2010 temmuz annesi olacaktım ama 16 haftalıkken bebeğimi kaybettim kısmet inşallah bu sefer sağ salim kucağıma alırım
arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz?özellikle yediginiz bişeyler var mı?ceviz yemek gerekiyomuş sanırım.
peki fındık da cevizle aynı degere mi sahip fındık yesek olur mu?bu arada balık bulamayanlar ton balıgı yiyebilirsiniz.zaten bazı balıklar hamilelere önerilmiyo özellikle dip balıkları o yüzden balık seçimine dikkat
aaa gezgin sende mi yurtdışındasın? evet canım burada o konuda bir sınırlama yok iyi mi kötü mü bilemiyorum ama bizim gibi meraklılar için iyi olsa gerek:)))
hanimlar..kendinizi nasil hissediyorsunuz??
Bende henuz bariz bir belirti yok..sadece goguslerim hassas okadar..birde kasiklarim ara ara baya bi agri yapiyor..korkuyorum acikcasi birseyler yine ters gidicek yine diye.....normal diyorlar bu agrilar icin ama nebileyim...bedenime karsi biraz urkegim...guvenemedim henuz malesef.diger dusukten dolayi hep korkularim var! Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
gezgincim canım allah sizlere kolaylık versin zor gurbet işi......
aslında ultrason çokta iyi değil bende öyle biliyorum ama bizler meraktan gidiyoruz,drlar da bişey demiyor...
offff benim sag tarafım kasık,sırt sürekli agrıyor
Canım ne kadarlıktı seninki?...
Net de bu konuları çok araştırdım,kasık ağrıması ve bel normalmiş ilk haftalarda,ben korkmustum ilk oldugunda,ama elhamd yok yazıyor..
Bebek yerlesince rahim genişlemeye baslarmıs,bu agrılar ondanmıs...
Bel de olmasıda normal de düşük derler ama elhamd birşey olmadı,olmazda Allahîn izniyle dikkat edelim biz...Biraz katlanıcaz bu ağrılara,nazlı geliyorlar bebişlerimiz..:asigim: