2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın .benim sat 12 temmuz.yumurta temmuz sonunda çatlamış geç dllenme
var.ay sonunda dollenmiş.şuanda 5. haftanin içindeyiz.senin nasil????
2 eylülde kontrole gideceğim.kalp atişini duyariz inşallah heyecan var dimi sendede ??
bende öyleyim...:nazar:
2. çocugum ama ilkmiş gibi heyecan yapıyorum onu çok istiyorum birde benimki uzun ugraşigneler tedavilerle oluyor zor buluyorum ee ozamanda kıymeti artıyor galiba
turko canım seninde hayırlı olsun 2 embiryo transfer ettiler 3. denemem oldugu için

canım inşallah ikiside tutmuştur abimlerde b kanun çıkmadan önce tüp bebek yaptırdılar şimdi ikizleri var hangisini sevecegimizi şaşırıyoruz çok gzel oluyor rabbim senin bebişlerinide saglıklı bişekilde inşallah kucagına almayı nasip etsin

arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz?özellikle yediginiz bişeyler var mı?ceviz yemek gerekiyomuş sanırım.

aaa buarsı kalabalıklaşmış sonunda..hoşgeldiniz kızlar..
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize....biraz geçmişi okuyayım bakalım neler yazılmış

aaa gezgin sende mi yurtdışındasın? evet canım burada o konuda bir sınırlama yok iyi mi kötü mü bilemiyorum ama bizim gibi meraklılar için iyi olsa gerek:)))

turkocum allah senden razı olsun bunları duymak beni mutlu ediyor sağol... rabbim hepimizinkini esirgesin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ya bu ceviz bu kadar gerekli mi ben hiç yemiyorum... yesem iyi olacak zannımca :)))

merhaba hanimlar, oncelikle tum hamisleri kutluyorum..hayirlisiyla kucaklarimizada almayi nasip eder insallah Yuce Rabbim!

bende 3 gun once test yaptim pozitif cikti:))) sizinde tahmin edebileceginiz gibi bulutlardayim, hem cok sevincli..bir okadarda endiselimyim...acaba hersey bu sefer yolnda gidicekmi diye..Rabbimden herseyin hayirlisi olsun insallah, hepimiz icin.

Suan en buyuk sikintim, tuvalete gidememek..sizdede varmi bu problem?? direk kabiz oldum ya cok fenayim:KK43:((( ne kullanabilirim sizce varmi bi tavsiyeniz baNA?
hoışgeldin ve hayırlı olsun..bende kabızım o ilaç bende de var ama içmek istemiyorum midem bulanıyor ne zaman içsem bide çok kötü yapıyor tek seferde çıkamıyorum wc ye gün boyu gidiyorum..onun yerine bekunis diye bir ilaç var onu tavsiye ederim..hem bitkisel hem sabaha kesin çözüm gün boyu ishal gibi gezmiyorsun..benimde bitti yazdırmam lazım.

Ya kızlar birşey sorucam,utanıyorum ama bilmektede fayda var...:eek:
Size doktorlarınız belli bir süreye kadar ilişkiyi yasakladı mı ?...
Yoksa sorun olursa mı yasaklıyorlar?... :eek:
ben ilkinde 7.5 aya kadar yapmıştım:kedi: 7.5 aydan sonra hiçbişey anlamadım bende eşimde..rahim yukarı çıktığı için..bıraktık bizde.
merhaba kızlar.bende 5.haftamın içindeyim.2 eylül gibi doktora gideceğim.
inşallah bebişin kalp atışını duyarız.çok heyecanlıyım.dualarınızı eksik etmeyin.....
hepinizi öpüyorummmm

merhaba bende aranıza katıldım.hepimiz saglıcakla alırız bebeklerimizi kucagımıza inşallah.kaydirigubbakcemile5

aminnnnn.......hoşgeldin canım

hepiniz hoşgeldiniz..kalabalıklaşınca renk gelmiş biraz topiğe..

Son düzenleme:
ya bu ceviz bu kadar gerekli mi ben hiç yemiyorum... yesem iyi olacak zannımca :)))

günde 2-3 ceviz haftada 2 kez balık yemek bebeğin beyin gelişimi için önemli..htta ek gıdaya geçene kadar sütünden geçer diye yine yemeye devam etmek lazım..ek gıdaya geçince kendi yer artık.:)

kızlar çoğunuzun aşılama tüp bebek galiba..Allah aratmasın kimbilir ne zordur..ben yaşamadım ama annemden biliyorum benden sonra olmadı 8 yıl boyunca tedavi gördü..o doktorlara döktüğümüz paranın annemin çektiği acıların haddi hesabı yok..aynı şeyi bende yaşayacağım diye çok korkmuştum..ama şükür RABBİM o acıları sıkıntıları yaşatmadı bir daha bize.aslında bende geç olmuş gibi bişeyim ..hiç korunmadan 1 yıl sonra olmuşum..
bende annemin tam tersine 2 sinde de ilk denemede oldu..herhalde annem çok dua etmiştir aynı şeyleri benim yaşamamam için..onun dualarıyla diye düşünüyorum..
Allah isteyen herkese nasip etsin..sağ salim kavuşmayı kucağımıza almayı..
bizi onlarla imtihan etmesin..

ohcanıamdeğsin canım günde kaç tane yiyorsun , ay burada balık bulmam imkansız ya :KK43:((
ki ben deniz çocuğuyum ama görev yaptığım yerde yok :KK43:

benim kızım 3.yaşın içinde canım seninki daha küçükmş rabbim bize bagışlasın 2.leride inşallah kucagımıza almak nasip olur

evet küçük araları 2 yaş olsun istedim..bakalım kız olursa buda iyi arkadaş olurlar..alışsın diye canlıya benzeyen eli yüzü oynayan bebeklerden aldık.
ağlayınca biberonunu veriyor.öp kızım kardeşi ağlamasın diyorum öpüyor.bende kucağıma alıp kardeş çok tatlımış ciciymiş diye seviyorum..oda cici bebek diye okşuyor..inşallah kıskançlık sorunumuz olmaz.

hoışgeldin ve hayırlı olsun..bende kabızım o ilaç bende de var ama içmek istemiyorum midem bulanıyor ne zaman içsem bide çok kötü yapıyor tek seferde çıkamıyorum wc ye gün boyu gidiyorum..onun yerine bekunis diye bir ilaç var onu tavsiye ederim..hem bitkisel hem sabaha kesin çözüm gün boyu ishal gibi gezmiyorsun..benimde bitti yazdırmam lazım.

ben ilkinde 7.5 aya kadar yapmıştım:kedi: 7.5 aydan sonra hiçbişey anlamadım bende eşimde..rahim yukarı çıktığı için..bıraktık bizde.

hepiniz hoşgeldiniz..kalabalıklaşınca renk gelmiş biraz topiğe..

haaaahh ş:teytey:eek:yle...:nazar:

canım ya sen şanslısın valla ben ne kadar zamandır uğraşıyorum ancak elde edebildik rabbime şükürler olsun... inşallah sonuna kadar gideriz rabbim nasip eder ....

ohcanıamdeğsin canım günde kaç tane yiyorsun , ay burada balık bulmam imkansız ya :KK43:((
ki ben deniz çocuğuyum ama görev yaptığım yerde yok :KK43:

ben şimdi günde 5 badem 2 ceviz yiyorum..hoş ceviz bitti bademe devam..balık yiyemezsen omega 3 tabletleri var onlardan yutarsın canım..bende deniz çocuğuyum balık hastasıyım..tayinimiz deniz kenarına çıkınca havalara uçtum bol bol balık yeriz diye..ama burada balık kültürü yok,ve balıklar o kadar lezzetli değil ayrıca çok pahalı..doya doya balık yemeyi özledim vallahi..hiç akdeniz balığı yememiştim önceden 3-4 tane bilmediğim türü aldm denedim hiç beğenmedim.
marketlerden çiftlik balığı almak zorunda kalıyoruz levrek çupra falan :KK43:(

X