2. çocugum ama ilkmiş gibi heyecan yapıyorum onu çok istiyorum birde benimki uzun ugraşigneler tedavilerle oluyor zor buluyorum ee ozamanda kıymeti artıyor galibagünaydın .benim sat 12 temmuz.yumurta temmuz sonunda çatlamış geç dllenme
var.ay sonunda dollenmiş.şuanda 5. haftanin içindeyiz.senin nasil????
2 eylülde kontrole gideceğim.kalp atişini duyariz inşallah heyecan var dimi sendede ??
bende öyleyim...
turko canım seninde hayırlı olsun 2 embiryo transfer ettiler 3. denemem oldugu için
aaa buarsı kalabalıklaşmış sonunda..hoşgeldiniz kızlar..
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize....biraz geçmişi okuyayım bakalım neler yazılmış
aaa buarsı kalabalıklaşmış sonunda..hoşgeldiniz kızlar..
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize....biraz geçmişi okuyayım bakalım neler yazılmış
hoışgeldin ve hayırlı olsun..bende kabızım o ilaç bende de var ama içmek istemiyorum midem bulanıyor ne zaman içsem bide çok kötü yapıyor tek seferde çıkamıyorum wc ye gün boyu gidiyorum..onun yerine bekunis diye bir ilaç var onu tavsiye ederim..hem bitkisel hem sabaha kesin çözüm gün boyu ishal gibi gezmiyorsun..benimde bitti yazdırmam lazım.merhaba hanimlar, oncelikle tum hamisleri kutluyorum..hayirlisiyla kucaklarimizada almayi nasip eder insallah Yuce Rabbim!
bende 3 gun once test yaptim pozitif cikti:))) sizinde tahmin edebileceginiz gibi bulutlardayim, hem cok sevincli..bir okadarda endiselimyim...acaba hersey bu sefer yolnda gidicekmi diye..Rabbimden herseyin hayirlisi olsun insallah, hepimiz icin.
Suan en buyuk sikintim, tuvalete gidememek..sizdede varmi bu problem?? direk kabiz oldum ya cok fenayim((( ne kullanabilirim sizce varmi bi tavsiyeniz baNA?
ben ilkinde 7.5 aya kadar yapmıştım:kedi: 7.5 aydan sonra hiçbişey anlamadım bende eşimde..rahim yukarı çıktığı için..bıraktık bizde.Ya kızlar birşey sorucam,utanıyorum ama bilmektede fayda var...
Size doktorlarınız belli bir süreye kadar ilişkiyi yasakladı mı ?...
Yoksa sorun olursa mı yasaklıyorlar?...
merhaba kızlar.bende 5.haftamın içindeyim.2 eylül gibi doktora gideceğim.
inşallah bebişin kalp atışını duyarız.çok heyecanlıyım.dualarınızı eksik etmeyin.....
hepinizi öpüyorummmm
merhaba bende aranıza katıldım.hepimiz saglıcakla alırız bebeklerimizi kucagımıza inşallah.kaydirigubbakcemile5
aminnnnn.......hoşgeldin canım
ya bu ceviz bu kadar gerekli mi ben hiç yemiyorum... yesem iyi olacak zannımca :)))
turko senin kız ne kadarlık..bende 2. ye hamileyim benimde kızm var 17 aylık.
benim kızım 3.yaşın içinde canım seninki daha küçükmş rabbim bize bagışlasın 2.leride inşallah kucagımıza almak nasip olur
hoışgeldin ve hayırlı olsun..bende kabızım o ilaç bende de var ama içmek istemiyorum midem bulanıyor ne zaman içsem bide çok kötü yapıyor tek seferde çıkamıyorum wc ye gün boyu gidiyorum..onun yerine bekunis diye bir ilaç var onu tavsiye ederim..hem bitkisel hem sabaha kesin çözüm gün boyu ishal gibi gezmiyorsun..benimde bitti yazdırmam lazım.
ben ilkinde 7.5 aya kadar yapmıştım:kedi: 7.5 aydan sonra hiçbişey anlamadım bende eşimde..rahim yukarı çıktığı için..bıraktık bizde.
hepiniz hoşgeldiniz..kalabalıklaşınca renk gelmiş biraz topiğe..
ohcanıamdeğsin canım günde kaç tane yiyorsun , ay burada balık bulmam imkansız ya((
ki ben deniz çocuğuyum ama görev yaptığım yerde yok