2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hamileliginde bir zevki var bak mben sezeryan oldum çok zor geçmişti unuttum bile hemen karnım büyüsün güzel hamile elbiseleri giyeyim karnım önde geceyim yaa önce bu güzel anları yaşada hayırlısıyla bebişi orda kamıcak zaten tepik atıp duracak sana çıkmak isticek annesi ya sabahları onun oynayışına uyanacaksın son aylarda

Ay inşallah yaa...
Ben hamileliğide ağız tadıyla yaşamak istiyorum,hep göbişleri görünce heveslenmişimdir,inşallah bende,hepimizde o anları görürüz sağ selim..
Her anı baska heyecan..Elhamd..:asigim:

anladım ececim ... canım ben yaptırdığım yerde oturmuyorum tabi onları bilgilendirdim ama buradaki dr la devam edeceğim inşallah...

turko canım teşekkür ederim 1 tane embriyo konuldu şükürler olsun rabbime tutundu meleğim, inşallah hayırlısıyla doğar bebeğim...

benimde rabbim nasip ederse ilk bebeğim olacak, hepsine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...

Kizlar..hepberaber insallah bebeklerimizi sonuna kadar tasiyacagiz icimizde:) birbirimizden dualarimiz eksik etmiyelim. Insanin birbirine destek olmasi cok guzel birsey..sonucta herbirimiz ayni heyecani ve ayni endiseleri tasiyoruz. Bana bu yol cooook ama cook uzun geliyor ama sabirli olmaliyim...onemli olan sonunda sag saglim bebeklerimize kavusmak.

Bugun biraz uzuldm ama...doktorumdan randevu almak istedim...ama 8 haftalik olmadan ultrasona sokmuyorlar( en son ugrasa ugrasa 7 bucuk haftada karar kildik:)) goruceniz beni ne dil doktum ama nafile:))
En azindan jeseyi gormek icin randevu yapamazmiyim dedim..onuda gereksiz gorduler...sadece keseyi gormek ne ise yaricak gibilerinden..pffff...Turkiyenin gozunu seveyim...erkencikten randevu veriyorlar...cok sanslisiniz bayanlar:)

İnşallah canım,güzel duygularını paylastıgın için sağolasın...
Beraberce atlatıcaz inşallah herseyi...
Sabırla...opuyorumnanaktan

Canım neden 8 haftalık olmadan ultrasyona sokmuyorlar onu anlamadım?...:uhm:
Tr,de daha kolay sanırım bu işler dediğin gibi,valla bulundugum yerde tarihini bile zor öğrenicem sanırım,ondan bende aynısını söylüyorum,trnin gözünü seveyim...kaydirigubbakcemile2

bende 2012 mayısta düşünüyorum zamanı gelince olacak inşallah sanırım ağustosta hamile kalmak lazı m.ben mart annesiydim kızım 6.5 yaşında

gegincim..canim burda ultrasonlar standart..ilki 8 haftalikken..bir sonrasi ise 20 haftalikken yapiliyor...cok az dimi..ama malesef hastanenin proseduru boyle. Yurtdisinda malesef isler boyle yurutuluyor..senin keyfine birakilmiyor yani..bunu en iyi anliyanlardan biride sen olmalisin dimi cnm:)

Senin hamilelik bece baya ilerlemis labilir canim..bizimki gibi yeni degildir..adet aralarim uzun sureli dedinya...bir bakmissin 7 haftalik felan cikar he seninki ne dersin:)) Sen aldinbmi randevu...nezaman? Benim eylulun 21 de allah nasip ederse...3 hafta var yanii..sabir Rabbim sabirr:):1hug:

aaa yurtdışında öyle mi biz ne zaman gitsek yaparlar ya hele burada bir arkadaşım var 2 gün üstüste gitti :)))

aaa yurtdışında öyle mi biz ne zaman gitsek yaparlar ya hele burada bir arkadaşım var 2 gün üstüste gitti :)))

Malesef Ozlemcim..burda boyle( kötükedihüso
Hamileliginde hersey yound gidiyorsa normal proseduru uyguluyorlar..eger herhangi bi problem varsa daha bi SIKI kontrok altinda oluyorsun..ultrasonlarda daha cok oluyor tabii.

Aman hersey yolunda gitsinde ben artik kendi cebimden oderim ultrasona girmek isteyince:)))

Hadi ya,baya uzunmus araları...
Hani hep merak eden gitmek istiyen için zordur...
Ama zaten aydan aya yada daha uzun sürede giden için problem olmaz...
Şahsen ben dayanamazdım o ayrı...:ecrin_bebek:
Ben de bayramdan bir gün önce gidicem sanırım,doktor iki hafta sonra gel dedi ama hesapladık bayrama denk geliyor,bende öncesinde gitmek istiyorum,bayramın sonunu bekliyemem sanırım...kaydirigubbakcemile3
Valla inşallah dediğin gibi büyük çıkarda sevinirim ya,bana 2 haftalık gibi bişeyler dedi de pek inanasım gelmedi nedense,yani ne bilim nette araştırıyorum iki haftada daha yerleşme vs sürüyor... O zaman gebelik 3ü haftada başlıyorsa tam manasıyla,ben nasıl o kadar erkenim:uhm: ay ne bileyim iyice karıstım...kaydirigubbakcemile3
Artık Allaha tevekkül ettik bekliyoruz,bakalım kaç çıkıcak..

Valla dogru,bundan 6 ay öncesine kadar tr de ikame ediyordum,arkadasım hamileydi nerdeyse 4-5 günde bir ultrasyona giriyordu...boshayallersmile
Birde sağlık ocaklarında bedava oldu hamilelik sürecindeki her muayene,bu herkezin işine geldi,istersen her gün git...kaydirigubbakcemile
Hey gidi.. Valla herşey türkiyede güzel,diğer ülkelerde o rahatlıgı göremiyorum...
Neyse sabır... boshayallersmile

turko canım teşekkür ederim 1 tane embriyo konuldu şükürler olsun rabbime tutundu meleğim, inşallah hayırlısıyla doğar bebeğim...

inşallah canım abimlerde tüp bebek yaptırdılar birbuçuk sene önce şimdi ikizleri var ve çok saglıklılar 8aylık oldular hangisini sevecegimizi şaşırıyoruz allah esirgesin tüm bbekleri inşallah sende kucagına alacaksın ogüzel duyguyu yaşayacaksın yerimseniben

Esracim cok tesekkur ederiz guzel dileklerin icin..umarim Allahim hepimizin hakkinda herseyin hayirlisini nasip eder..dualarimiz hepimiz icin olsun!

günaydin herkese.bende 3 gün boyunca yatip dinlendim.kasik ağrilarim biraz geçti...
5.haftanin icindeyim. 2 eylülde dr gideceğim.

sabahlari diş firçaladitan sonra midem bulaniyor.sizede öyle oluyor mu????folik plus ile corasprin verdi doktor.kan sulandirici.ilişkide yok dedi...dikkat etmek lazim değil mi???

inan ben 4 haftalık bilr degildi gittigimde keseyi gördüm orası nasılmış öyle ya burada istedigin zaman gidebiliyorsun

günaydın canım senle aynıyız galiba benimkide 5haftalık geçen cuma şükür keseyi gördük sen kalp atışına ne zaman gideceksin bana bayramdan hemen sonra gel dedi yani 2 hafta sonra yaa geçseydi şu bayram ewet bizede dr ilişkiyi yasakladı ama bazı dr yasak koymuyor aman bebegime bişey olmasında ben birşey istemiyorum benimde ara ara midem az karışıyor

günaydın .benim sat 12 temmuz.yumurta temmuz sonunda çatlamış geç dllenme
var.ay sonunda dollenmiş.şuanda 5. haftanin içindeyiz.senin nasil????
2 eylülde kontrole gideceğim.kalp atişini duyariz inşallah heyecan var dimi sendede ??
bende öyleyim...

turko canım seninde hayırlı olsun 2 embiryo transfer ettiler 3. denemem oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…