Amin canım...
Maşallah tebrik ediyorum sizi,böyle istekli olmanız süper birşey...:lepi:
Benim ilk bebişim olucak inşallah,acayip heyecan var...
Bırakın göbişimin hemen çıkmasını,doğum sonrasını görmek istiyorumkaydirigubbakcemile3
Çok mu uçtum ne...kaydirigubbakcemile3
Rabbim korusun bebişlerimi...
canım hamileliginde bir zevki var bak mben sezeryan oldum çok zor geçmişti unuttum bile hemen karnım büyüsün güzel hamile elbiseleri giyeyim karnım önde geceyim yaa önce bu güzel anları yaşada hayırlısıyla bebişi orda kamıcak zaten tepik atıp duracak sana çıkmak isticek annesi ya sabahları onun oynayışına uyanacaksın son aylarda
Kizlar..hepberaber insallah bebeklerimizi sonuna kadar tasiyacagiz icimizde:) birbirimizden dualarimiz eksik etmiyelim. Insanin birbirine destek olmasi cok guzel birsey..sonucta herbirimiz ayni heyecani ve ayni endiseleri tasiyoruz. Bana bu yol cooook ama cook uzun geliyor ama sabirli olmaliyim...onemli olan sonunda sag saglim bebeklerimize kavusmak.
Bugun biraz uzuldm ama...doktorumdan randevu almak istedim...ama 8 haftalik olmadan ultrasona sokmuyorlar( en son ugrasa ugrasa 7 bucuk haftada karar kildik:)) goruceniz beni ne dil doktum ama nafile:))
En azindan jeseyi gormek icin randevu yapamazmiyim dedim..onuda gereksiz gorduler...sadece keseyi gormek ne ise yaricak gibilerinden..pffff...Turkiyenin gozunu seveyim...erkencikten randevu veriyorlar...cok sanslisiniz bayanlar:)
İnşallah canım,güzel duygularını paylastıgın için sağolasın...
Beraberce atlatıcaz inşallah herseyi...
Sabırla...opuyorumnanaktan
Canım neden 8 haftalık olmadan ultrasyona sokmuyorlar onu anlamadım?...:uhm:
Tr,de daha kolay sanırım bu işler dediğin gibi,valla bulundugum yerde tarihini bile zor öğrenicem sanırım,ondan bende aynısını söylüyorum,trnin gözünü seveyim...kaydirigubbakcemile2
aaa yurtdışında öyle mi biz ne zaman gitsek yaparlar ya hele burada bir arkadaşım var 2 gün üstüste gitti :)))
gegincim..canim burda ultrasonlar standart..ilki 8 haftalikken..bir sonrasi ise 20 haftalikken yapiliyor...cok az dimi..ama malesef hastanenin proseduru boyle. Yurtdisinda malesef isler boyle yurutuluyor..senin keyfine birakilmiyor yani..bunu en iyi anliyanlardan biride sen olmalisin dimi cnm:)
Senin hamilelik bece baya ilerlemis labilir canim..bizimki gibi yeni degildir..adet aralarim uzun sureli dedinya...bir bakmissin 7 haftalik felan cikar he seninki ne dersin:)) Sen aldinbmi randevu...nezaman? Benim eylulun 21 de allah nasip ederse...3 hafta var yanii..sabir Rabbim sabirr:):1hug:
aaa yurtdışında öyle mi biz ne zaman gitsek yaparlar ya hele burada bir arkadaşım var 2 gün üstüste gitti :)))
turko canım teşekkür ederim 1 tane embriyo konuldu şükürler olsun rabbime tutundu meleğim, inşallah hayırlısıyla doğar bebeğim...
Esracim cok tesekkur ederiz guzel dileklerin icin..umarim Allahim hepimizin hakkinda herseyin hayirlisini nasip eder..dualarimiz hepimiz icin olsun!
Kizlar..hepberaber insallah bebeklerimizi sonuna kadar tasiyacagiz icimizde:) birbirimizden dualarimiz eksik etmiyelim. Insanin birbirine destek olmasi cok guzel birsey..sonucta herbirimiz ayni heyecani ve ayni endiseleri tasiyoruz. Bana bu yol cooook ama cook uzun geliyor ama sabirli olmaliyim...onemli olan sonunda sag saglim bebeklerimize kavusmak.
Bugun biraz uzuldm ama...doktorumdan randevu almak istedim...ama 8 haftalik olmadan ultrasona sokmuyorlar( en son ugrasa ugrasa 7 bucuk haftada karar kildik:)) goruceniz beni ne dil doktum ama nafile:))
En azindan jeseyi gormek icin randevu yapamazmiyim dedim..onuda gereksiz gorduler...sadece keseyi gormek ne ise yaricak gibilerinden..pffff...Turkiyenin gozunu seveyim...erkencikten randevu veriyorlar...cok sanslisiniz bayanlar:)
günaydin herkese.bende 3 gün boyunca yatip dinlendim.kasik ağrilarim biraz geçti...
5.haftanin icindeyim. 2 eylülde dr gideceğim.
sabahlari diş firçaladitan sonra midem bulaniyor.sizede öyle oluyor mu????folik plus ile corasprin verdi doktor.kan sulandirici.ilişkide yok dedi...dikkat etmek lazim değil mi???
günaydın canım senle aynıyız galiba benimkide 5haftalık geçen cuma şükür keseyi gördük sen kalp atışına ne zaman gideceksin bana bayramdan hemen sonra gel dedi yani 2 hafta sonra yaa geçseydi şu bayram ewet bizede dr ilişkiyi yasakladı ama bazı dr yasak koymuyor aman bebegime bişey olmasında ben birşey istemiyorum benimde ara ara midem az karışıyor