kızlar topiğinize tesadüfen girdim, ne yalan söyleyeyim Mayıs 2011 annelerini görünce çok şaşırdım, ben kısmet olursa Aralık 2011 de anne olucam, sizleri görünce ne kadar yol katettiğimizi anlıyorum. Allah hepimizinkini tamamına erdirsin, sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inşallah. Hepinize şimdiden hayırlı olsun...
Bu arada bu ilk dönemlerde kendinizi fazla yormayın, en azında 2,5 aylık olana kadar ilişkiden kaçının, az da olsa düşük riskine sebep olabiliyormuş, bizim doktorumuz bize 8-10. haftalara kadar ilişkiye girmeyin demişti. Günlük 30dk dan uzun yürüyüşler de yapmayın, birazcık koruyun kendinizi. Vakti zamanında kuzucuklarımızı alalım kucaklarımıza inşallah....
slm arkadaşlar ben 2008 mayıs annesiyim şimdide yeni hamileyim son sat28 temmuz dogum 4 mayısa geliyor inşallah 2011 mayıs annesi olacagım darısı isteyen tüm arkadaşlara
merhaba bende aranıza katıldım.hepimiz saglıcakla alırız bebeklerimizi kucagımıza inşallah.kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canım dilerim mayısta saglıklı bişekilde bebeklerimizi kucagımıza alacaz inşallah kızlar hepinize rahat saglıklı bir gebelik diliyorum allah yar ve yardıcımız olsun meleklerimizi korusunTurko..senide tebrik ederim cnim:içelim:..hosgeldin aramiza bir mayis anne adayi olarak:)
Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun..bol sans arkadasim sanada.
canım hayırlı olsun kaç embiyo transfer ettiler ki artık bir tane ediliyordu ama sanslısın hayırlısıyla kucagına alırsın inşallahÖZLEMİLKER merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin.seninde tüp bebekmiş benimde tüp bebek.ilaç kullanıyomusun?doktorum kontrole kadar ilaçlara devam dedi.benimki ikiz gibi gözüküyo.10. gün 375 12.gün 924 dü degerim 8 gün sonra kontrolüm var.keseleri görmeden rahatlayamayacagım
turko canım sağollllllll... evet canım tüple hamile kaldım , rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah... bende de pko var canım dertler ortak desene:))) rabbim banada nasip eder inşallah tabi hepimizeeeeeeee:)))
Bu kez insallah hersey yolunda gidicek Allahin izniyle..onemli olan once Allaha, sonrada kendimize,,,bedenimize inanmak! Benimde korkularim endiselerim cok buyuk ama yapicak birsey yok...herturlu tedbirimizi alalimda gerisini Rabbime birakalim.
Bebislerimiz gelicek ben inaniyorum:ecrin_bebek:
Bir soruda benden...oruc tutuyorum Elhamdulillah ama icimde birazda olsa bi tereddutle..acaba bi zarari olurmu diye. Normalde hamileligin ilk baslari..bebek genelde annenin varolan deposundan besleniyor, ramazanin bitmesinede az kalmis....sizler neler dusunuyorsunuz???
Canim doktorlar genelde sakinca gormuyor iliskiye...tupbebekse bi muddet tavsiye etmeyebiliyorlar.
Ben sahsen henuz konusmadim doktorumla bu konuyu ama benim o taraklarda henuz zaten hiiiicmi hic bezim yok :bbo:hahahahah...e bi muddet te olmayiversin canim:))))hersey bi belli olsun..ylunda gitsinde o sonradan dusunulucek seyzemuszemus
gezgincim ilk 3 ay öyle uzun yürüyüşler yapmamalısın sadece kan dolaşımın için gerekli bitanem...
ahh ahhh ben kaç sene sonra buldum kıyamıyorum tabi rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah..
sağol bitanem yavrum annesini üzmeden rabbimin izniyle gelir inşallah...
valla bizim dr lar öyle birşey demedi sadece transferden 12 günü yasakladı sonrası için birşey demediler ama biz korkumuzdan hiç dokunmuyoruz ancak bulduk nurtanemi:)
Bu arada destek vermek için aramıza ugrayan arkadaslara bende kendi adıma teşekkür ediyorum...opuyorumnanaktan
Yeni gelenlerde aramıza hoş geldiniz...opuyorumnanaktan
Beraberce atlatırız inşallah 9 ayı... :Saruboceq:
hoşbulduk canım inşallah 9 ayımızı rahat ve huzurlu saglıkla atlatacaz ve meleklerimiz gelecek inşallah ya ilkkez anne olacakmışım gibi heyecanlıyım tedavilerle hamile kalabiliyorum ondanmı acaba diyorum istiyorum ki hemen karnım büyüsün kaydirigubbakcemile3