gezgincim canım rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu inşallah... rabbim tamamına erdirsin .....
gezgincim kan tahlilinde daha erken belli oluyor canım ...
valla benimki tüp olduğu için genelde yattım 1 hafta falan sadece wc ye ve yemeğe kalktım ama ara ara kendimi yormadan evin içinde gezindim çünkü kan dolaşımı için gerekli canım...
kendini fazla zorlama, ağır kaldırma, bir yerlere uzanma bunlar tedbir tabi sonuçta hoplayıp zıplayıp düşsün diye uğraşan ama doğuranda var:))) rabbim nasip ettiyse eğer gerisi boş...
gezgin canim..senide tebrik ederim..insallah hayirlisiyla hepimiz icin guzel bir surec baslamistir:))
benim bildigim kadriyla yuruyusun sakincasi yok...hareket aksine cok daha iyiymis kan dolasimi icin.tabii herseyi kararinca yapmak lazim!
Ben kan tahlili yaptirmadim cnm..o konuda fazla bir bilgiye sahip degilim...ama bence gebelik hemen belli olur..
Biliyormusun ben adet gunumden 3 gun oce dayanamadim test yaptim pozitifti...etesi gun birdaha yaptim..ve obur gun birdaha:))) yani adet gununude herzaman beklemeye gerek yok..ki kan tahlilinde de erken cikar.
Tahminine gore nekadar simdi senin gezgin? Bizimki 4+2...cok yeni daha yaaaa:))
benimkide hesaba göre 4+4 olması gerek teyzoşlarıııııııı oyy kurban olurum ben minik mercimeğime ya yer annesi onu :))):ecrin_bebek:
rica ederim canım ne demek... eczanelerde var canım nereden istersen bulabilirsin :))
ne güzel ya rabbim bu mübarek günde sana böyle birşey nasip etmiş allah tamamına erdirsin inşallah canım...
evet canım ya hala inanamıyorum hele ilkinin üstünden 2 yıl geçince hiç inanasım gelmiyor( onu kaybettim ya korkuyorum ama bu kez inanıyorum rabbimin izniyle ve sizlerinde dualarıyla bebişim gelecek inşallahhhhhhhhhh.....:CüvCüv:
Ya kızlar birşey sorucam,utanıyorum ama bilmektede fayda var...
Size doktorlarınız belli bir süreye kadar ilişkiyi yasakladı mı ?...
Yoksa sorun olursa mı yasaklıyorlar?...
turko hayırlı olsun canım benim....