2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gezgincim canım rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu inşallah... rabbim tamamına erdirsin .....

Amin canım...Heyecanla bekliyoruz...opuyorumnanaktan

Birde birşey sorucam kızlar,kan tahlilinde acaba ne zaman belli oluyor gebelikler?
bilginiz var mı ?.. Hesaplarda kafam karıstı da...

Bir soru daha,bu zamanlarda yürümek iyi mi acaba?...
Eltim iyi dedi,ama bende risklidir diye korkuyorum...
sizce ne yapmalı?bilmiyorumkismile

gezgin canim..senide tebrik ederim..insallah hayirlisiyla hepimiz icin guzel bir surec baslamistir:))

benim bildigim kadriyla yuruyusun sakincasi yok...hareket aksine cok daha iyiymis kan dolasimi icin.tabii herseyi kararinca yapmak lazim!

Ben kan tahlili yaptirmadim cnm..o konuda fazla bir bilgiye sahip degilim...ama bence gebelik hemen belli olur..
Biliyormusun ben adet gunumden 3 gun oce dayanamadim test yaptim pozitifti...etesi gun birdaha yaptim..ve obur gun birdaha:))) yani adet gununude herzaman beklemeye gerek yok..ki kan tahlilinde de erken cikar.

Tahminine gore nekadar simdi senin gezgin? Bizimki 4+2...cok yeni daha yaaaa:))

rica ederim canım ne demek... eczanelerde var canım nereden istersen bulabilirsin :))
ne güzel ya rabbim bu mübarek günde sana böyle birşey nasip etmiş allah tamamına erdirsin inşallah canım...
evet canım ya hala inanamıyorum hele ilkinin üstünden 2 yıl geçince hiç inanasım gelmiyor ( onu kaybettim ya korkuyorum ama bu kez inanıyorum rabbimin izniyle ve sizlerinde dualarıyla bebişim gelecek inşallahhhhhhhhhh.....:CüvCüv:

gezgincim kan tahlilinde daha erken belli oluyor canım ...
valla benimki tüp olduğu için genelde yattım 1 hafta falan sadece wc ye ve yemeğe kalktım ama ara ara kendimi yormadan evin içinde gezindim çünkü kan dolaşımı için gerekli canım...
kendini fazla zorlama, ağır kaldırma, bir yerlere uzanma bunlar tedbir tabi sonuçta hoplayıp zıplayıp düşsün diye uğraşan ama doğuranda var:))) rabbim nasip ettiyse eğer gerisi boş...

benimkide hesaba göre 4+4 olması gerek teyzoşlarıııııııı oyy kurban olurum ben minik mercimeğime ya yer annesi onu :))):ecrin_bebek:

Evet haklısın canım,çok dikkat etmeye çalısıyorum,Rabbim korur inşallah...
Ama işte,annelik duygusu,kıyamıyorum yürümek de konu olsa...:asigim:

Teşekkür ederim canım... Amin...
Ben öğrendiğimde adet günüm çoktan geçmişti canım,normaldede çok dengesizim,40-45 arası oluyorum,ben 50.günde kan tahlilinde öğrendim elhamd...da bulundugum yerde hesap türkiyedeki gibi düzgün yapılmıyor sanırım,öyle anladımbilmiyorumkismile
Artık iki hafta sonraki muayenede öğrenmeye çalısıcam...
HAyırlısı olsun,sağlıkla ve kolaylıkla gelsinde,bekleriz inşallah...:asigim:

Sizleride Rabbim korusun...

benimkide hesaba göre 4+4 olması gerek teyzoşlarıııııııı oyy kurban olurum ben minik mercimeğime ya yer annesi onu :))):ecrin_bebek:

Masallaaahh! Rabbim sağlık sıhhat versin canım...Hiç üzmeden ilerletsin inşallaah..opuyorumnanaktan

Ya kızlar birşey sorucam,utanıyorum ama bilmektede fayda var...
Size doktorlarınız belli bir süreye kadar ilişkiyi yasakladı mı ?...
Yoksa sorun olursa mı yasaklıyorlar?...

Bu kez insallah hersey yolunda gidicek Allahin izniyle..onemli olan once Allaha, sonrada kendimize,,,bedenimize inanmak! Benimde korkularim endiselerim cok buyuk ama yapicak birsey yok...herturlu tedbirimizi alalimda gerisini Rabbime birakalim.

Bebislerimiz gelicek ben inaniyorum:ecrin_bebek:

Bir soruda benden...oruc tutuyorum Elhamdulillah ama icimde birazda olsa bi tereddutle..acaba bi zarari olurmu diye. Normalde hamileligin ilk baslari..bebek genelde annenin varolan deposundan besleniyor, ramazanin bitmesinede az kalmis....sizler neler dusunuyorsunuz???

Ya kızlar birşey sorucam,utanıyorum ama bilmektede fayda var...
Size doktorlarınız belli bir süreye kadar ilişkiyi yasakladı mı ?...
Yoksa sorun olursa mı yasaklıyorlar?...

Canim doktorlar genelde sakinca gormuyor iliskiye...tupbebekse bi muddet tavsiye etmeyebiliyorlar.
Ben sahsen henuz konusmadim doktorumla bu konuyu ama benim o taraklarda henuz zaten hiiiicmi hic bezim yok :bbo:hahahahah...e bi muddet te olmayiversin canim:))))hersey bi belli olsun..ylunda gitsinde o sonradan dusunulucek seyzemuszemus

mayıs 2011 annelerinin topici hayırlı, uğurlu olsun...
Önümüzdeki 9 ay sizin döneminiz olacağı için konunuz yukarı taşınıp sabitlenmiştiropuyorumnanaktan
9 ayın keyfini çıkarmanız ve sağlıklı bir şekilde tamamlamanız dileğiylea.s.

kızlar topiğinize tesadüfen girdim, ne yalan söyleyeyim Mayıs 2011 annelerini görünce çok şaşırdım, ben kısmet olursa Aralık 2011 de anne olucam, sizleri görünce ne kadar yol katettiğimizi anlıyorum. Allah hepimizinkini tamamına erdirsin, sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inşallah. Hepinize şimdiden hayırlı olsun...

Bu arada bu ilk dönemlerde kendinizi fazla yormayın, en azında 2,5 aylık olana kadar ilişkiden kaçının, az da olsa düşük riskine sebep olabiliyormuş, bizim doktorumuz bize 8-10. haftalara kadar ilişkiye girmeyin demişti. Günlük 30dk dan uzun yürüyüşler de yapmayın, birazcık koruyun kendinizi. Vakti zamanında kuzucuklarımızı alalım kucaklarımıza inşallah....

slm arkadaşlar ben 2008 mayıs annesiyim şimdide yeni hamileyim son sat28 temmuz dogum 4 mayısa geliyor inşallah 2011 mayıs annesi olacagım darısı isteyen tüm arkadaşlara

gezgincim ilk 3 ay öyle uzun yürüyüşler yapmamalısın sadece kan dolaşımın için gerekli bitanem...
ahh ahhh ben kaç sene sonra buldum kıyamıyorum tabi rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah..
sağol bitanem yavrum annesini üzmeden rabbimin izniyle gelir inşallah...
valla bizim dr lar öyle birşey demedi sadece transferden 12 günü yasakladı sonrası için birşey demediler ama biz korkumuzdan hiç dokunmuyoruz ancak bulduk nurtanemi:)

zonnettje canım bende dediğin gibi kendimi rabbime teslim ettim o herşeyin en iyisini bilir dedikçe inan daha rahatladım, yoksa çok pimprikli bir tipim ben hatta diğer topikteki arkadaşlar şaşırıyor bu duruma:) allahın izniyle gelecek bebişlerimiz...
bende inanıyorum gelcek bebişlerimiz :)
allah kabul etsin canım ben tutamıyorum 8 saatte almam gereken ilaçlarım var eee zor bulunca herşeye dikkat etmek gerek , rabbim affettsin tutamıyorum... canım günler çok uzun ve beişlerin iyi rahat hareket etmeleri için bol bol su için diyorlar bence dr una bir danış derim ben...
onu da druna sor bakalım ne diyecekler benim ilk gebeliğimde gerek yok demişlerdi ama (

esracım teşekkür ederiz , rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.........

turko hayırlı olsun canım benim....

canım çok saol sende inşallah kucagına alırsın galiba tüp bebekle hamile kaldın ikizmi tekmi allahım kucagına saglıklı sıhhatlı almayı nasip etsin benimde kızım tedaviyle oldu şimdiki bebegide ignelerle tutturduk bendede pko var kendiliginden olmuyor tedavilerden geçiyorum zor bi süreç rabbim cümle isteyenlerede versin inşallah

merhaba kızlar.bende 5.haftamın içindeyim.2 eylül gibi doktora gideceğim.
inşallah bebişin kalp atışını duyarız.çok heyecanlıyım.dualarınızı eksik etmeyin.....
hepinizi öpüyorummmm

kızlar benim SAT 9 ağustos
Rabbim izin verirse bende ağustos annesi olmak istiorum
2010 eylül annesi olucaktım belki bu aralar bebeğimi kucağıma alacaktım
ama Rabbim nasip etmedi
inş. bu ay güzel haberler veririm sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…