evet ben de öyle duymuştum, ilk trimestrde hormonların etkisiyle isteksizlik oluyormuş fakat ikinci trimestrde geçiyormuş. Hatta fazla geçiyormuş![]()
![]()
öyle olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben de öyle duymuştum, ilk trimestrde hormonların etkisiyle isteksizlik oluyormuş fakat ikinci trimestrde geçiyormuş. Hatta fazla geçiyormuş![]()
![]()
ikili test yaptırdım herşey normal çıktı. Ense 1,4 çıktı kan tahlilleride normal sen yaptrdınmı??
sen yaptırdınmı?
slm arkadaşlar bende mart ayında hamile kalanlardanım şuan 9 haftalık oldu bebişim. benide aranıza alırmısınız?
slm arkadaşlar bende mart ayında hamile kalanlardanım şuan 9 haftalık oldu bebişim. benide aranıza alırmısınız?
selam kızlar bende subatta kaldım![]()
arkadaslar kendıme gore bı topik buldum artık oraya gıdıyorum ama arada ugrarım yıne hersey ıcın tsk sızı cok sevıyorum![]()
selam kızlar bende subatta kaldım![]()
hamilelikten sonra başladı, birde birşey olur korkusu, yorgunluk,kokulara karşı hassasiyet olunca daha kötü oldum tabi. 3 aydan sonra geçer diyorlar ama bilmiyorum. geçer umarım yoksa eşim diyor tabi aldın alacağını hiç oralı olmalı diyeeşimde ses çıkarmıyor çok pipirikleniyorum diye ama yavaş yavaş bayrakları çekiyor sanırım
![]()