evet ben de öyle duymuştum, ilk trimestrde hormonların etkisiyle isteksizlik oluyormuş fakat ikinci trimestrde geçiyormuş. Hatta fazla geçiyormuş
öyle olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben de öyle duymuştum, ilk trimestrde hormonların etkisiyle isteksizlik oluyormuş fakat ikinci trimestrde geçiyormuş. Hatta fazla geçiyormuş
ikili test yaptırdım herşey normal çıktı. Ense 1,4 çıktı kan tahlilleride normal sen yaptrdınmı??
sen yaptırdınmı?
slm arkadaşlar bende mart ayında hamile kalanlardanım şuan 9 haftalık oldu bebişim. benide aranıza alırmısınız?
slm arkadaşlar bende mart ayında hamile kalanlardanım şuan 9 haftalık oldu bebişim. benide aranıza alırmısınız?
selam kızlar bende subatta kaldım
arkadaslar kendıme gore bı topik buldum artık oraya gıdıyorum ama arada ugrarım yıne hersey ıcın tsk sızı cok sevıyorum
selam kızlar bende subatta kaldım
hamilelikten sonra başladı, birde birşey olur korkusu, yorgunluk,kokulara karşı hassasiyet olunca daha kötü oldum tabi. 3 aydan sonra geçer diyorlar ama bilmiyorum. geçer umarım yoksa eşim diyor tabi aldın alacağını hiç oralı olmalı diyeeşimde ses çıkarmıyor çok pipirikleniyorum diye ama yavaş yavaş bayrakları çekiyor sanırım