• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Benim gibi o zaman. Arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim mesaim bitiyor. Malum akşam yorgunluk evden girmiyorum pek. Görüşürüz

slm arkadaşlar bende mart ayında hamile kalanlardanım şuan 9 haftalık oldu bebişim. benide aranıza alırmısınız?

arkadaslar kendıme gore bı topik buldum artık oraya gıdıyorum ama arada ugrarım yıne hersey ıcın tsk sızı cok sevıyorum:16::16::54::69::71:

hamilelikten sonra başladı, birde birşey olur korkusu, yorgunluk,kokulara karşı hassasiyet olunca daha kötü oldum tabi. 3 aydan sonra geçer diyorlar ama bilmiyorum. geçer umarım yoksa eşim diyor tabi aldın alacağını hiç oralı olmalı diye:52:eşimde ses çıkarmıyor çok pipirikleniyorum diye ama yavaş yavaş bayrakları çekiyor sanırım:20:

canım aynı ben, sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın özellikle "aldın alacağını " biz de de çok kullanılıyor bu yüzden çok güldüm valla bütün erkekler aynıymış:1:

Back