• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

aman aman iyi bari birşey olmasın:nazar: cinsel perhizmi ben onu zaten yapıyorum ister istemez yani birşey sorucam arkadaşlar mesela benim canım hiç ama hiç cinsellik çekmiyor:50: öğrendiğimden beri bir kere oda söylemesi ayıptır olmasa olmazdı yani.garip eşimde birşey demiyor. birşey olmasın diye sizdede böyle isteksizlik varmı. ben de biraz fazla isteksizlik var galiba:69:

aslında drlar bi şey olmaz korkmayın diyorlar sadece karnına baskı olmayacak şekilde dikkatli olman yeterli ilk 2 ay bende istemiyordum.sonradan durumlar düzeldi derken bu seferde dr yasakladı. ama her hangi özel bir durumunuz yoksa doğumdan 3 hafta önceye kadar yapılması doğum açısından iyi oluyormuş.

slm arkadaşlar arzum uğruyomu bn uzun zmndır görmedinmde mrk ettim sz biliyomusunuz?

canım aynı ben, sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın özellikle "aldın alacağını " biz de de çok kullanılıyor bu yüzden çok güldüm valla bütün erkekler aynıymış:1:

takmayın kızlar.. az sıksınlar dişlerini, zaten bütün işi biz yapıyoruz... doğum işi erkeklere kalsa insanlığın nesli tükenirdi valla...:15:

takmayın kızlar.. az sıksınlar dişlerini, zaten bütün işi biz yapıyoruz... doğum işi erkeklere kalsa insanlığın nesli tükenirdi valla...:15:

kesinlikle katılıyorum sana...biz iki canlı halimizle yapmadığımız iş yok her şey bize bakıyor (ev,iş,eş,yemek...vs. say say bitmez) sesimiz çıkmıyor valla

Selma kızlar:33:

Nasılsınız bugün bakalım benim iş çoktu giremedim :14:sabahtan beri dünde çok çalıştım sırtım çok ağrıdı ya sizde de varmı bi kaç kişiye sordum daha erken dedi ama ağrıyo işte napım:14:

Arzum da gelsede şu listeyi bi yapsa yeniden kaç kişiyiz kimler kaç haftalık oldu cinsiyetler isimler ne olacak merak ediyorum:49:

Selma kızlar:33:

Nasılsınız bugün bakalım benim iş çoktu giremedim :14:sabahtan beri dünde çok çalıştım sırtım çok ağrıdı ya sizde de varmı bi kaç kişiye sordum daha erken dedi ama ağrıyo işte napım:14:

Arzum da gelsede şu listeyi bi yapsa yeniden kaç kişiyiz kimler kaç haftalık oldu cinsiyetler isimler ne olacak merak ediyorum:49:

geldim geldimmm...

hadi listeyi yapalım...:1:

Back