• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

aman aman iyi bari birşey olmasın:nazar: cinsel perhizmi ben onu zaten yapıyorum ister istemez yani birşey sorucam arkadaşlar mesela benim canım hiç ama hiç cinsellik çekmiyor:50: öğrendiğimden beri bir kere oda söylemesi ayıptır olmasa olmazdı yani.garip eşimde birşey demiyor. birşey olmasın diye sizdede böyle isteksizlik varmı. ben de biraz fazla isteksizlik var galiba:69:

Selammm... ben de Mart ayında hamile kalanlardanım :66: :emir_bebek:

:14: ama daha önce bir düşük, bir dış gebelik geçirdim.. perşembe günü 3. muayenem var çok korkuyorum :18:

:14: ama daha önce bir düşük, bir dış gebelik geçirdim.. perşembe günü 3. muayenem var çok korkuyorum :18:

MERHABA HOŞGELDİN:) HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. BENDE DAHA ÖNCE BİR DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM. İNŞALLAH BU SEFER ALLAH TAMAMINI ERDİRİR.:nazar::emir_bebek:

habire soru soruyorum bende:98: bebeklerinizin ultrasonda boyları kaç acaba benim 9+2 iken 2,7 cmdi normalmi sizce

yok olmadı da . tövbe yarabbim hep olacakmış gibi geliyor. allah korusun.bende onun için sordum sen kaç haftalıktın

Öyle düşünme hiç arkadaşım Allah korusun rahat ol güzel şeyler düşün Allah ım herşeyin en güzelini en hayırlısnı nasip etsin cümlemize inşallah :nazar: :21:

aman aman iyi bari birşey olmasın:nazar: cinsel perhizmi ben onu zaten yapıyorum ister istemez yani birşey sorucam arkadaşlar mesela benim canım hiç ama hiç cinsellik çekmiyor:50: öğrendiğimden beri bir kere oda söylemesi ayıptır olmasa olmazdı yani.garip eşimde birşey demiyor. birşey olmasın diye sizdede böyle isteksizlik varmı. ben de biraz fazla isteksizlik var galiba:69:

yok canım bende aynı fazla degısıklık olmadı o konuda:17::90:

hosgeldın aramıza canım hayırlı olsun hamıslıgın dıs gebelık ıcın cok üzüldüm:26:

bende oldu ya :D korkuyordum sanki birşey olacak gibi..Ama sonradan geçti :81:
Senin hamilelikten öncede varmıydı peki hamilelikten sonra mı başladı ..?

bende oldu ya :D korkuyordum sanki birşey olacak gibi..Ama sonradan geçti :81:
Senin hamilelikten öncede varmıydı peki hamilelikten sonra mı başladı ..?

hamilelikten sonra başladı, birde birşey olur korkusu, yorgunluk,kokulara karşı hassasiyet olunca daha kötü oldum tabi. 3 aydan sonra geçer diyorlar ama bilmiyorum. geçer umarım yoksa eşim diyor tabi aldın alacağını hiç oralı olmalı diye:52:eşimde ses çıkarmıyor çok pipirikleniyorum diye ama yavaş yavaş bayrakları çekiyor sanırım:20:

Canım hayırlı olsun :) Allah ım nazardan korusun sağlık versin :nazar::emir_bebek:
Korkma hiç güzel şeyler düşün negatif değil pozitif enerjiler gönderelim bebişlerimize :21::nazar:

hamilelikten sonra başladı, birde birşey olur korkusu, yorgunluk,kokulara karşı hassasiyet olunca daha kötü oldum tabi. 3 aydan sonra geçer diyorlar ama bilmiyorum. geçer umarım yoksa eşim diyor tabi aldın alacağını hiç oralı olmalı diye:52:eşimde ses çıkarmıyor çok pipirikleniyorum diye ama yavaş yavaş bayrakları çekiyor sanırım:20:

olabilir canım normaldir öyle hissetmen ama bence birazcık zorla kendini eşine de yazık :)
bence de v3 ay olunca düzelirsin hormonlar o zaman daha başka oluyormuş :nazar::49:

olabilir canım normaldir öyle hissetmen ama bence birazcık zorla kendini eşine de yazık :)
bence de v3 ay olunca düzelirsin hormonlar o zaman daha başka oluyormuş :nazar::49:

Evet ben de öyle duymuştum, ilk trimestrde hormonların etkisiyle isteksizlik oluyormuş fakat ikinci trimestrde geçiyormuş. Hatta fazla geçiyormuş :1: :17:

Back