günaydın...
zaman geçmek bilmiyor kızlar yarın 16:00 da dr gideceğim ama yerimde duramıyorum...Allahım hayırlısı ile keseyi görmeyi nasip etse...bu arada bugün tam 5 haftalık oldu...
günaydın...
zaman geçmek bilmiyor kızlar yarın 16:00 da dr gideceğim ama yerimde duramıyorum...Allahım hayırlısı ile keseyi görmeyi nasip etse...bu arada bugün tam 5 haftalık oldu...
kızlar benimde kontrolüm perşembe günü.. ilk defa gidicem doktora inş. bebişimi görürüm... sizce muayneye girmeden önce su içip mi gitmek gerek yoksa o eskidenmiydi...bir fikriniz var mı????
inş güzel haberlerini alırsın......
benim bildiğim sıkışık olmak gerekiyor....ben her kontrolümde öyle yapıyordum ama bebek olunca değişirmi bilmiyorum....
ben ilk gebeliğimde ultrason kontrollerine gittiğimde hiç öyle bişey demedi dr. yani sanmıyorum...
kizlar ben bugun gidicem ama dedgiim gibi daha görunmez bence bnmkinin kesesi.gelince yazarim aayyy cok heyyecanliyim:18:
hadi yaaa ben kontrol için gittiğimde hep sıkışıp gidiyordum yoksa alttan muayene diyorlardı....ama şimdi bebek olunca değişir miki..bende merak ettim şimdi.....
dr giden ark.lar bize bu konuda yardımcı olurmusunuz?????
kızlar hastaneye telefon açtım ve dediler ki eğer bekarsanız su içip geliyorsunuz evliyseniz sorun değil vajinal ultrasonlada bakıyor doktorumuz.. ben vajinal ultrasona pek sıcak bakamadığımdan su içip geliyim dedim olur ama çok sıkışık olmanıza gerek yok dediler bana.. aklınızda olsun canlar...
kizlar ben bugun gidicem ama dedgiim gibi daha görunmez bence bnmkinin kesesi.gelince yazarim aayyy cok heyyecanliyim:18:
keşke 1 hafta daha bekleseydin....eğer keseyi göremezsen merakın geçmicekki...ama alttan bakarlar ultrosonda görünmezse öyle de öğrenebilirsin....
benim 27 günde bir adet oluyordum sat 8 şubat bat 8 marttı ama olmadım 8 martta idrar testi yaptım çift çizgi çıktı 9 martta kan tahlili yaptırdım beta hcg 700 çıktı dr gitmedim ama randevu aldım işte yarın ve sata göre bugün 5 hafta oldu..[/QU
ne tesadüf benim de sat 8 şubat, 9 martta kan tahlilim bhgc 287 çıktı.Allah yardımcımız olsun inş. sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız...
kızlarr ben bugün dayanamayıp test yaptım 6 gün var daha ama çok silik 2.çizgiyi gördüm acaba psikolojikmi dedim eşimede gösterdim o da gördü ay inşlh vardır,ama bi yandanda korkuyorum varsa ve buda düşerse
selam kızlar ya bende bi acayıplıkmı var anlamadım ama bende bulantı falan yok iştahsızlık var veyemek yedikten sonra hazımsızlık var okadar buda beni korkutuyor çünkü bulantısı çok olanın düşük tehlikesi az olurmuş yarın doktora gidecegiz saat 1de randavum inşallah bebegimide kalp atışlarınıda duyarız benim için dua edin
gunaydin kizlar bende sizin araniza katilabilirmiyim bnm bat 14 mart ama ben bugun erken gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif cok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba,
bende geçtiğimiz perşembe günü kan tahlili yaptırdım beta hcg 700 çıktı bu çarşamba dr randevum var.bakalım keseyi görebilcekmiyiz..sizin hcg değerleriniz nedir merak ediyorum değerim normalmi diye..benim ilk gebeliğim temmuzda kürtajla sonlandı..tek dileğim bunun sağlıklı olması...
günaydın...
Merhabalar;
Mart ayında hamile kalanlar ve bu ay öğrenenler burada toplanıyoruz.
-------------LİSTEYE ADINIZI EKLEMEK VE BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMEK İÇİN LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJ ATIN
--------------------------------------2011 Mart Hamişleri
-----NICK----YAŞ----SAT-----TAHMİNİ DOĞUM----- CİNSİYET------BEBİŞİN------GÜNCEL-----YAŞADIĞI
------------------------------------TARİHİ----------------------------İSMİ--------NOTLAR------ŞEHİR
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1------tomblarac
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2-------nimet84
3----Karasız_Esmer
4------ezgim112
5---Birtanemveben
6------Sulisim
7-----dryyvz
8----İlkim_aras
9-----Selemi
10----mavi_35
11----pourqua
12----zuzzuu
13---seray8686
14--zeitgeist9
15---zuzuipek
16-yerinesevemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?