• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bnde mart ayında hamile oldugunu ögrenenlerdenim.burda herkez ya anne adayı yada olmak istiyo oyuzden konusup paylaşmak daha kolay.gidip herkese hersey anlatılmıo.bugun druma gittim.6haftalık hamileyim mide bulantısında oluyorum.herşeyden tiksiniyorum ama bugun bebeğimin kalp atışlarının duydum kesenın içinde o minik parlak şeyi bebeğimi gördüm ya.herşey gelir geçer.darısı hamile arkadasların ve olmak isteyenlerin başına.çok güzel bişi oyusden rahatça uzun uzun anlatmak istedim.bni anlayabileceğinizi düşünerek:66::66::49:

bnde mart ayında hamile oldugunu ögrenenlerdenim.burda herkez ya anne adayı yada olmak istiyo oyuzden konusup paylaşmak daha kolay.gidip herkese hersey anlatılmıo.bugun druma gittim.6haftalık hamileyim mide bulantısında oluyorum.herşeyden tiksiniyorum ama bugun bebeğimin kalp atışlarının duydum kesenın içinde o minik parlak şeyi bebeğimi gördüm ya.herşey gelir geçer.darısı hamile arkadasların ve olmak isteyenlerin başına.çok güzel bişi oyusden rahatça uzun uzun anlatmak istedim.bni anlayabileceğinizi düşünerek:66::66::49:

Bitanemmmmm çok çok tebrik ederimmm. Çok güzel bir duygu... o kseyi görmek... Hele kalp atışlarını duymak... onun kalbi 1 atıyosa bizim 10 katı... :64::64::64:

Bitanemmmmm çok çok tebrik ederimmm. Çok güzel bir duygu... o kseyi görmek... Hele kalp atışlarını duymak... onun kalbi 1 atıyosa bizim 10 katı... :64::64::64:
teşekkür ederim.tarifi imkansız.bututn gece anlatmaya calısabilirim duygularımı.bnm kesem gorunmuste bebegi görememisti hep diken üstündeydim sorunlu bi gebelikse vs die.bnm ıkı tane kistim var bebeğe bakmak için gittik ama kistlere önem verdi bugun drlarım.kendinden büyük iki kiste inat okadar güzel atıyoki kalbi.dkda 122 kez.mucize bu.çok mıtluyum aglıcaktımda tuttum kendimi.:43::49:

hayırlı olsun ya çok sevindim..benim sata göre 5+2 yarın dr gitcem çok heycanlıyım umarım her şey yolundadır..senin sat ne zamandı. sata göre mi 6 haftalık??:49:

kizlar ben bugün 7+1 oldum.. doktora gittigimde 6+4 düm, ve sirf bebegin kalp atisni gördük duyamadik maalesef.. böyle olmasi normalmi.. doktor erken dedi okadar

kizlar ben bugün 7+1 oldum.. doktora gittigimde 6+4 düm, ve sirf bebegin kalp atisni gördük duyamadik maalesef.. böyle olmasi normalmi.. doktor erken dedi okadar

Canım galiba o ultrasandan farkediyor bazı doktor sesi dışarıya veriyor. kalp atışını görmek yeterli var olduğu anlamına geliyor.

Zaten kalp atışı yoksa görünmüyor da...

Endişelenme canımmm kuzun büyümüşşş kocaman olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kizlar beni hamis listesinden cikarabilirsiniz.bnm testim pozitif cikmasina ragmen doktor negatif dedi:14:

kizlar beni hamis listesinden cikarabilirsiniz.bnm testim pozitif cikmasina ragmen doktor negatif dedi:14:

ayy Canım benım cok gecmıs Olsun üzülme ne olur Hayırlısı tatlım , neden öyle oldu acaba ultrasonla kontrol ettımı , öff ya bi kere bende test yapmıstım pozitif cıkmıstı ama hamıle degılmısım senı cok iyi anlayabılıyorum keşke bıraz bekleyip kan tahlili yaptırsaydın canım :25: Canın saolsun önumuzdeki ay calısmalara devammmm sakın umutsuzluga kapılmak yokk cok öptüm seni :54:

ayy Canım benım cok gecmıs Olsun üzülme ne olur Hayırlısı tatlım , neden öyle oldu acaba ultrasonla kontrol ettımı , öff ya bi kere bende test yapmıstım pozitif cıkmıstı ama hamıle degılmısım senı cok iyi anlayabılıyorum keşke bıraz bekleyip kan tahlili yaptırsaydın canım :25: Canın saolsun önumuzdeki ay calısmalara devammmm sakın umutsuzluga kapılmak yokk cok öptüm seni :54:

saol cnm herseyde var bi hayir serde de var bi hayir..allah ne zaman nasip edicekse o zman gelicek bebisim insallah ama icim cok yanmaya basladi artik:14:

bu hafta içi doktora gitcem kalp atışları için.kızlar konu dışında ama kafama takıldı dün ciğer yedim ve elim deydi ciğere çeneme dudak çevreme elledim inş.bebişimde leke olmaz korkuyorum

merhaba kızlar bende dun kan testı yaptırdım ve hamıleyım. dun adet gunumdu kan değerım 46.53 çıktı sizce normalmı kızlar

Back