• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

:64::64:gunaydin kizlar bende sizin araniza katilabilirmiyim :62::62:bnm bat 14 mart ama ben bugun erken gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif:nazar:cok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin:21:

canım ben bir türlü eşimi erken gitmeye ikna edemedim ben geçen hafta cumartesi günü gittim kasıktan baktı görünmedi tabi oda 2hafta sonra gel bi dahada kanda baktırmana gerek yok dedi oda öyle deyince bu hafta gitmeye zor ikna ettim [sanki 1 hafta uzun zaman:9:]benim sat 27 ocak tahminende şubatın 8 12 arası hamile kaldım sat göre 6 hafta 1günlük bebişim senin

Ezgii nolduuu gittinmi doktora?gordunmu bebisi minik kalbini cok merak ettim???seninle gunlerimiz ayni ne tesaduf. Son adetim biraz daha once ama duzensizlik vardi son aylar gec olusuyordu yumurtam. Bende 6-11 subat arasi kaldim doktorun hesabina gore 6+2 oldum bugun...iii haberlerini bekliyorummm:64:

kızlar bende hamileyim aranıza katılabilrmiyim benimde 5 haftalık inşallah kucağımza almak nasip eder allah benim ikinci bebğim ilkini doğuma 20 gün kala kaybettim çok korkularım var ama yapıcak bişeyde yok handi doktora gidiyrsunuz

Ezgii nolduuu gittinmi doktora?gordunmu bebisi minik kalbini cok merak ettim???seninle gunlerimiz ayni ne tesaduf. Son adetim biraz daha once ama duzensizlik vardi son aylar gec olusuyordu yumurtam. Bende 6-11 subat arasi kaldim doktorun hesabina gore 6+2 oldum bugun...iii haberlerini bekliyorummm:64:

gittim zuzzuucum ama bebegimin kalp atışları yok daha 2hafta sonra gel kalp atışları da kendinide görürüz dedi haftaya gitlsemde görünürmüş ama kontol diye 2 hafta sonra dedi kesem gebelik haftama uyumluymuş herşey iyi görünüyo dedi benimde hamileligim 6+1miş

kızlar merhaba.yarın 5 haftalık olacak bebeğim inşallah.ama ben de çok büyük bir endişe var.kesenin içinde bebek var mı dış gebelik denilen şeyler olacak mı,kalp atışı duyulacak mı?kasık ağrılarım oluyo sadece.çalışıyorum o da yoruyo beni.bu hafta içerisinde yani 5 haftalığın içeriisnde gitsem görünür mü acaba bebeğim???

hayırlı olsun bebegin allahım kucagına almayı nasip eder inşallah ben bugun gittim doktora benim bebegim 6+1 ama daha bebegimde kalp atışlarıda görünmedi doktor haftaya belli olur dedi ama başka arkadaşlardan görünenlerde var yinede sen bence dayanabilirsen haftaya git derim

kızlar bende hamileyim aranıza katılabilrmiyim benimde 5 haftalık inşallah kucağımza almak nasip eder allah benim ikinci bebğim ilkini doğuma 20 gün kala kaybettim çok korkularım var ama yapıcak bişeyde yok handi doktora gidiyrsunuz

hoşgeldin bebegin hayırlı olsun allah sagsalim kucagına almak nasip eder inşallah

:64::64:gunaydin kizlar bende sizin araniza katilabilirmiyim :62::62:bnm bat 14 mart ama ben bugun erken gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif:nazar:cok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin:21:

hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip eder inşallah

merhaba kızlar. ben de yeni öğrendim kan testindeki değerlere göre 3 ya da 4 haftalık hamileyim yani mart hamileleri arasına girebilirim :)))
ama henüz kese yok ortalıkta henüz bir şey göremedik ..

slm kızlar nasılsınız,

Ben yokken hamiş ler çoğalmış... Ne Güzel...

Yeni Hamiş leri çok çok çok tebrik ediyorum. :46::64:

:nazar:Allah sağlıcakla kucağınza almayı nasip eder inşallah.:nazar:

Merhaba,

bende geçtiğimiz perşembe günü kan tahlili yaptırdım beta hcg 700 çıktı bu çarşamba dr randevum var.bakalım keseyi görebilcekmiyiz..sizin hcg değerleriniz nedir merak ediyorum değerim normalmi diye..benim ilk gebeliğim temmuzda kürtajla sonlandı..tek dileğim bunun sağlıklı olması...

hakketen ya cogalmisiz kizlar :)))) benim carsamba günü terminim var dua edin banaki bebegimin kalp atisini duyayim ins.. yarabbim ya..

Merhaba arkadaşlar...
Bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.bende kan testi yaptım ve 361,8 çıktı.çok şaşırdım.ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.hemen doktora gitmelimiyim acaba???

Bende 5. Hafta gitmeyi düşünüyorum nasipse. Fakat çok sabırsızlanıyorum.çok merak ediyorum.birde 2 gün önce kahverengi gibi lekelenme oldu.onu merak ediyorum açıkcası.umarım herşey yolundadır canım...

günaydınnnnnn topiğimizi mini mini çıtı çıtı tazecik anne adaylarına güzel günler diliyorum.....

Back