Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Çünkü seninki kııız🥰
Mesajini ss alip kocama atiyim da sevinsin gariban 🤣 ahahahaha kendimden gectim onun icin kiz ister oldum resmen😅 bu sabah dedim ki erkek cikarsa cok mu uzuleceksin, yok severim cocugum sonucta filan diyip gozlerini kacirdi. Sonra bir sessizlik oldu OBUR DONMUS EMBRIYO KIZDIR BELKI HEMEN KOYDURURUZ gibi sacmalamaya basladi jajdkdkdjd
Bunlara kim kiz cocuk daha iyi diyor ya nereden cikti bu kiz cocuk sevdasi adamlardaki

Aaaa ben de aynıyım, bu da mı gebelikten 🤣
Transferliyken basladi daha benim🤣 beynime oksijen bazen gitmiyor sjdjfj
Kilcal damarlar ve kan akisi cogaldigi yogunlastigi icin olurmus. Bir de ostrojen fazliligi tikaniklik yaparmis jddjfj cok sacma

Mesajini ss alip kocama atiyim da sevinsin gariban 🤣 ahahahaha kendimden gectim onun icin kiz ister oldum resmen😅 bu sabah dedim ki erkek cikarsa cok mu uzuleceksin, yok severim cocugum sonucta filan diyip gozlerini kacirdi. Sonra bir sessizlik oldu OBUR DONMUS EMBRIYO KIZDIR BELKI HEMEN KOYDURURUZ gibi sacmalamaya basladi jajdkdkdjd
Bunlara kim kiz cocuk daha iyi diyor ya nereden cikti bu kiz cocuk sevdasi adamlardaki
Hepsi aynı hepsi ya biz bitane kaybettik ya omu hep kızım kızım diye seviyodu sonra kaybedince bunda cinsiyet belirtmiyor sağlıklı olsun da deyip duruyo😀

Transferliyken basladi daha benim🤣 beynime oksijen bazen gitmiyor sjdjfj
Kilcal damarlar ve kan akisi cogaldigi yogunlastigi icin olurmus. Bir de ostrojen fazliligi tikaniklik yaparmis jddjfj cok sacma
Ay benim de tıkanıyor kız günlerdir grip olcam diye bekliyorum ya gebeliktenmiymiş ahaja

Ben de takip ettim şubat 7 siydi o gün pikti o gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik yani toplam 3 gün son gün zaten silikleştiğini gördüm bu da yumurtanın çatladığını gösteriyormuş. Dediğin gibi kasık ağrılarım olmuştu özellikle de sağ. Yumurtlamadan 11 gün sonra enfeksiyon varmış acile gidip kan vermiştim ve gebe olduğumu öğrenmiş oldum 🤭 inşallah sizin süreciniz de güzel ilerler
Yaa çok sevindim inşallah☺️☺️☺️Bekliyorum sabrediyorum umarım vardır 🌸

Hepsi aynı hepsi ya biz bitane kaybettik ya omu hep kızım kızım diye seviyodu sonra kaybedince bunda cinsiyet belirtmiyor sağlıklı olsun da deyip duruyo😀
Dili yanmis akillanmis seninki 😁 olmasi gereken o zaten, gecen diyor ki bu kadar para harcadik bes aydir igneler operasyonlar neler yasiyorsun bir de cinsiyeti biz secemiyoruz hic adil degil diyor🤣🤣

ben de almıştım daha önceden ama biraz beklemiştim zaman geçmesini yakında başlayacağım 🌸🌸
Bana da esim baslama istersen tutmazsa transfer demisti. Yoo ben inaniyorum neden tutmasin diyerek o aksam yazdim daha🙈 ama icim yusufluyor boyle sjdjjff

Geçenlerde elektrik kesilmişti eşimle karanlıkta şöyle cinsiyet hakkında konuştuk ciddi ciddi 😅 çünkü sürekli bana alparslan bebek geliyor diyordu bende erkek istediğini düşündüm hep o gün dedim gerçekten erkek mi istiyorsun kız olsa üzülürmüsün diye o da bana %51 kız % 49 erkek istedğini itiraf etmiş oldu aslında kız istiyormuş ama isim hakkında hiçbir fikri yokmuş😅😅

Geçenlerde elektrik kesilmişti eşimle karanlıkta şöyle cinsiyet hakkında konuştuk ciddi ciddi 😅 çünkü sürekli bana alparslan bebek geliyor diyordu bende erkek istediğini düşündüm hep o gün dedim gerçekten erkek mi istiyorsun kız olsa üzülürmüsün diye o da bana %51 kız % 49 erkek istedğini itiraf etmiş oldu aslında kız istiyormuş ama isim hakkında hiçbir fikri yokmuş😅😅
Seninki bir isim ugruna cinsiyeti tayin etmis bacim 🤣 masummmm dkjffjf
Benimki alenen kiz kavgasi yapiyor ulan cinsiyet karari erkekten geliyor y yollama x yolla o zaman ben napayim😅😅

Seninki bir isim ugruna cinsiyeti tayin etmis bacim 🤣 masummmm dkjffjf
Benimki alenen kiz kavgasi yapiyor ulan cinsiyet karari erkekten geliyor y yollama x yolla o zaman ben napayim😅😅
Canım ben helva yapıyorum ahjaaj tabletten istanbullu gelin açtım öptüm byee🤣🤣

Back
X