- 27 Şubat 2012
- 16.113
- 27.195
- 798
Çünkü seninki kııızBen cumartesi gunu sutlac tattim iki kasikta tikandim yok almiyor icimagzima tuzluk dokecek kadar tuz istiyorum ahahah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü seninki kııızBen cumartesi gunu sutlac tattim iki kasikta tikandim yok almiyor icimagzima tuzluk dokecek kadar tuz istiyorum ahahah
Aaaa ben de aynıyım, bu da mı gebeliktenEvet canim kaniyor benim cok da tikali hep deniz suyu sprey yapiyorum nefes alabilmek icin.
Mesajini ss alip kocama atiyim da sevinsin garibanÇünkü seninki kııız![]()
Transferliyken basladi daha benimAaaa ben de aynıyım, bu da mı gebelikten![]()
Hepsi aynı hepsi ya biz bitane kaybettik ya omu hep kızım kızım diye seviyodu sonra kaybedince bunda cinsiyet belirtmiyor sağlıklı olsun da deyip duruyoMesajini ss alip kocama atiyim da sevinsin garibanahahahaha kendimden gectim onun icin kiz ister oldum resmen
bu sabah dedim ki erkek cikarsa cok mu uzuleceksin, yok severim cocugum sonucta filan diyip gozlerini kacirdi. Sonra bir sessizlik oldu OBUR DONMUS EMBRIYO KIZDIR BELKI HEMEN KOYDURURUZ gibi sacmalamaya basladi jajdkdkdjd
Bunlara kim kiz cocuk daha iyi diyor ya nereden cikti bu kiz cocuk sevdasi adamlardaki
Ay benim de tıkanıyor kız günlerdir grip olcam diye bekliyorum ya gebeliktenmiymiş ahajaTransferliyken basladi daha benimbeynime oksijen bazen gitmiyor sjdjfj
Kilcal damarlar ve kan akisi cogaldigi yogunlastigi icin olurmus. Bir de ostrojen fazliligi tikaniklik yaparmis jddjfj cok sacma
ben de almıştım daha önceden ama biraz beklemiştim zaman geçmesini yakında başlayacağımBen transferden beri tutuyorumtotem gibi baslamistim cok sukur ki devami geldi
![]()
Yaa çok sevindim inşallahBen de takip ettim şubat 7 siydi o gün pikti o gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik yani toplam 3 gün son gün zaten silikleştiğini gördüm bu da yumurtanın çatladığını gösteriyormuş. Dediğin gibi kasık ağrılarım olmuştu özellikle de sağ. Yumurtlamadan 11 gün sonra enfeksiyon varmış acile gidip kan vermiştim ve gebe olduğumu öğrenmiş olduminşallah sizin süreciniz de güzel ilerler
benim de hep tıkalı gece de ağzım açık uyuyorum bu yüzden kalkıp kalkıp su içiyorum sonra da tuvalete uyandırıyorAy benim de tıkanıyor kız günlerdir grip olcam diye bekliyorum ya gebeliktenmiymiş ahaja
Dili yanmis akillanmis seninkiHepsi aynı hepsi ya biz bitane kaybettik ya omu hep kızım kızım diye seviyodu sonra kaybedince bunda cinsiyet belirtmiyor sağlıklı olsun da deyip duruyo![]()
Tecrubeli gebelerden ilk kez fazla bir bilgim olmasi beni sasirtti GURURDUR jadjdjdjAy benim de tıkanıyor kız günlerdir grip olcam diye bekliyorum ya gebeliktenmiymiş ahaja
Bana da esim baslama istersen tutmazsa transfer demisti. Yoo ben inaniyorum neden tutmasin diyerek o aksam yazdim dahaben de almıştım daha önceden ama biraz beklemiştim zaman geçmesini yakında başlayacağım![]()
Geçenlerde elektrik kesilmişti eşimle karanlıkta şöyle cinsiyet hakkında konuştuk ciddi ciddiMesajini ss alip kocama atiyim da sevinsin garibanahahahaha kendimden gectim onun icin kiz ister oldum resmen
bu sabah dedim ki erkek cikarsa cok mu uzuleceksin, yok severim cocugum sonucta filan diyip gozlerini kacirdi. Sonra bir sessizlik oldu OBUR DONMUS EMBRIYO KIZDIR BELKI HEMEN KOYDURURUZ gibi sacmalamaya basladi jajdkdkdjd
Bunlara kim kiz cocuk daha iyi diyor ya nereden cikti bu kiz cocuk sevdasi adamlardaki
Seninki bir isim ugruna cinsiyeti tayin etmis bacimGeçenlerde elektrik kesilmişti eşimle karanlıkta şöyle cinsiyet hakkında konuştuk ciddi ciddiçünkü sürekli bana alparslan bebek geliyor diyordu bende erkek istediğini düşündüm hep o gün dedim gerçekten erkek mi istiyorsun kız olsa üzülürmüsün diye o da bana %51 kız % 49 erkek istedğini itiraf etmiş oldu aslında kız istiyormuş ama isim hakkında hiçbir fikri yokmuş
![]()
İlk kez bu gece wc uyandım benbenim de hep tıkalı gece de ağzım açık uyuyorum bu yüzden kalkıp kalkıp su içiyorum sonra da tuvalete uyandırıyor
Canım ben helva yapıyorum ahjaaj tabletten istanbullu gelin açtım öptüm byeeSeninki bir isim ugruna cinsiyeti tayin etmis bacimmasummmm dkjffjf
Benimki alenen kiz kavgasi yapiyor ulan cinsiyet karari erkekten geliyor y yollama x yolla o zaman ben napayim![]()
Ben kullanıyorum canım sabah uyanınca hemen içiyorum 1 saat aç durmak zorluyor insanigünaydın kızlararanızda benden başka tiroit hapı kullanan var mıııı
Adiiii yolla cabuk ajdjdjdjdjCanım ben helva yapıyorum ahjaaj tabletten istanbullu gelin açtım öptüm byee![]()
Ahahah ay yakın olsak hemen yollardııımAdiiii yolla cabuk ajdjdjdjdj
Yarasin anasina da bebesine de sifa olsun![]()
Yemis saydim sagol kusumAhahah ay yakın olsak hemen yollardııım