bnde mart ayında hamile oldugunu ögrenenlerdenim.burda herkez ya anne adayı yada olmak istiyo oyuzden konusup paylaşmak daha kolay.gidip herkese hersey anlatılmıo.bugun druma gittim.6haftalık hamileyim mide bulantısında oluyorum.herşeyden tiksiniyorum ama bugun bebeğimin kalp atışlarının duydum kesenın içinde o minik parlak şeyi bebeğimi gördüm ya.herşey gelir geçer.darısı hamile arkadasların ve olmak isteyenlerin başına.çok güzel bişi oyusden rahatça uzun uzun anlatmak istedim.bni anlayabileceğinizi düşünerek
teşekkür ederim.tarifi imkansız.bututn gece anlatmaya calısabilirim duygularımı.bnm kesem gorunmuste bebegi görememisti hep diken üstündeydim sorunlu bi gebelikse vs die.bnm ıkı tane kistim var bebeğe bakmak için gittik ama kistlere önem verdi bugun drlarım.kendinden büyük iki kiste inat okadar güzel atıyoki kalbi.dkda 122 kez.mucize bu.çok mıtluyum aglıcaktımda tuttum kendimi.Bitanemmmmm çok çok tebrik ederimmm. Çok güzel bir duygu... o kseyi görmek... Hele kalp atışlarını duymak... onun kalbi 1 atıyosa bizim 10 katı...
bnde mart ayında hamile oldugunu ögrenenlerdenim.burda herkez ya anne adayı yada olmak istiyo oyuzden konusup paylaşmak daha kolay.gidip herkese hersey anlatılmıo.bugun druma gittim.6haftalık hamileyim mide bulantısında oluyorum.herşeyden tiksiniyorum ama bugun bebeğimin kalp atışlarının duydum kesenın içinde o minik parlak şeyi bebeğimi gördüm ya.herşey gelir geçer.darısı hamile arkadasların ve olmak isteyenlerin başına.çok güzel bişi oyusden rahatça uzun uzun anlatmak istedim.bni anlayabileceğinizi düşünerek
Kızlarrrr listedeki eksikleri söyleyebilir misniz?
Tamamlayalım listemizi...
hayırlı olsun ya çok sevindim..benim sata göre 5+2 yarın dr gitcem çok heycanlıyım umarım her şey yolundadır..senin sat ne zamandı. sata göre mi 6 haftalık??
teşekkür ederim darısı başına inşallah.sat 2 kasımdı.evet sata göre 6 haftalık hamileyim
teşekkür ederim darısı başına inşallah.sat 2 kasımdı.evet sata göre 6 haftalık hamileyim
kizlar ben bugün 7+1 oldum.. doktora gittigimde 6+4 düm, ve sirf bebegin kalp atisni gördük duyamadik maalesef.. böyle olmasi normalmi.. doktor erken dedi okadar
nasıl yani ya, Son Adet Tarihin(sat) 2 kasım mı???
2şubat yani.hem buraya yazıp hem telle konustugum için yanlıs olmus.şuan fark ediyorum
kasım dogum tarihim inşallah
kizlar beni hamis listesinden cikarabilirsiniz.bnm testim pozitif cikmasina ragmen doktor negatif dedi
ayy Canım benım cok gecmıs Olsun üzülme ne olur Hayırlısı tatlım , neden öyle oldu acaba ultrasonla kontrol ettımı , öff ya bi kere bende test yapmıstım pozitif cıkmıstı ama hamıle degılmısım senı cok iyi anlayabılıyorum keşke bıraz bekleyip kan tahlili yaptırsaydın canımCanın saolsun önumuzdeki ay calısmalara devammmm sakın umutsuzluga kapılmak yokk cok öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?