Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sizinde burnunuz sürekli kanlanıyor mu yoksa ben mi sadece ve geçmiyor hiç ilk haftalardan beri var ??
Evet canim kaniyor benim cok da tikali hep deniz suyu sprey yapiyorum nefes alabilmek icin.Kızlar sizinde burnunuz sürekli kanlanıyor mu yoksa ben mi sadece ve geçmiyor hiç ilk haftalardan beri var ??
Of cok akardi da kim yapacakAyyyy canım un helvası istiyor sıcak sıcak Allahımm yapacak enerjiyi ver dinimiz amin
Burda güzel yapan yok ya kendim yapcam niyet ettimOf cok akardi da kim yapacakbol tarcinli soyle
kocama desem yapmaz kivamini tutturamaz zaten
Irmik satiliyo da un satildigina denk gelmedim ben de pazardaki yemekci teyzeler filan haric ajdjdjfjf. Kiz kalk kavur belki gaza gelir ben de yaparimBurda güzel yapan yok ya kendim yapcam niyet ettim
Sen kalkarsan valla kalkarım ahajajIrmik satiliyo da un satildigina denk gelmedim ben de pazardaki yemekci teyzeler filan haric ajdjdjfjf. Kiz kalk kavur belki gaza gelir ben de yaparimkocam şok
Benimki sürpriz bebek canım takip etmedim eden kızlar varsa yardımcı olurlar inşallah gelir bebişinKızlar merhaba,bu grupta çok hamiş var sanırım bilgililerinize ihtiyacım var
Ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ettim 10 Nisan pik günümdü 12 Nisan silikleşmeye başladı.Bugün sol kasık ağrısı ve belime yayılan bir ağrı var.Günleri de değerlendirdik.Sizler böyle bişey hissetmiş miydiniz..Chaptgbt implatasyon yerleşme ile alakalı olabilir diyor![]()
yine aşerecek bişiler çıkacak anlaşıldı :)Sen kalkarsan valla kalkarım ahajaj
Ben sürekli aşeriyorum 1 haftadır öyle tatlı yiyorum ki haddi hesabı yok un helvası aşermeyin ya zoryine aşerecek bişiler çıkacak anlaşıldı :)
insallah hamilesinizdirKızlar merhaba,bu grupta çok hamiş var sanırım bilgililerinize ihtiyacım var
Ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ettim 10 Nisan pik günümdü 12 Nisan silikleşmeye başladı.Bugün sol kasık ağrısı ve belime yayılan bir ağrı var.Günleri de değerlendirdik.Sizler böyle bişey hissetmiş miydiniz..Chaptgbt implatasyon yerleşme ile alakalı olabilir diyor![]()
Aaaa tatli esermeye mi basladiiiin kizim haberimiz yok hic bu ekip ful eksiciydik nolduBen sürekli aşeriyorum 1 haftadır öyle tatlı yiyorum ki haddi hesabı yok un helvası aşermeyin ya zor![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahinsallah hamilesinizdirbenim tup bebek oldugu icin yorum yapamiyorum malesef
Cok tesekkur ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallahayyy bu döngüden çıkamıyorum
![]()
Aaa hem de ne aşermee ne tatlılar yedim bi görsen dün kadayıfı muhallebi ondan önce Belçika çikolatalı bilmem ne bugün helva ben diyorum size erkek buAaaa tatli esermeye mi basladiiiin kizim haberimiz yok hic bu ekip ful eksiciydik noldu![]()
Daha çok erken belirtiler için bence psikolojik olabilirKızlar merhaba,bu grupta çok hamiş var sanırım bilgililerinize ihtiyacım var
Ben de takip ettim şubat 7 siydi o gün pikti o gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik yani toplam 3 gün son gün zaten silikleştiğini gördüm bu da yumurtanın çatladığını gösteriyormuş. Dediğin gibi kasık ağrılarım olmuştu özellikle de sağ. Yumurtlamadan 11 gün sonra enfeksiyon varmış acile gidip kan vermiştim ve gebe olduğumu öğrenmiş oldumKızlar merhaba,bu grupta çok hamiş var sanırım bilgililerinize ihtiyacım var
Ben cumartesi gunu sutlac tattim iki kasikta tikandim yok almiyor icimAaa hem de ne aşermee ne tatlılar yedim bi görsen dün kadayıfı muhallebi ondan önce Belçika çikolatalı bilmem ne bugün helva ben diyorum size erkek bu![]()
Bize henuz doktor bilgi vermeyin zamanı kavrayamiyorlar ne zaman bugun mu yarin mi seni strese sokmasın birde 20 haftalik olsun cinsiyet belirlersin öyle haber verirsin dedi.Yaaa bende şimdiden çok sahiplendi habire göbek öpüyo![]()