Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ayyyy canım un helvası istiyor sıcak sıcak Allahımm yapacak enerjiyi ver dinimiz amin

Kızlar sizinde burnunuz sürekli kanlanıyor mu yoksa ben mi sadece ve geçmiyor hiç ilk haftalardan beri var ??
Kızlar sizinde burnunuz sürekli kanlanıyor mu yoksa ben mi sadece ve geçmiyor hiç ilk haftalardan beri var ??
Evet canim kaniyor benim cok da tikali hep deniz suyu sprey yapiyorum nefes alabilmek icin.

Kızlar merhaba,bu grupta çok hamiş var sanırım bilgililerinize ihtiyacım var
Ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ettim 10 Nisan pik günümdü 12 Nisan silikleşmeye başladı.Bugün sol kasık ağrısı ve belime yayılan bir ağrı var.Günleri de değerlendirdik.Sizler böyle bişey hissetmiş miydiniz..Chaptgbt implatasyon yerleşme ile alakalı olabilir diyor 🥲😌

Burda güzel yapan yok ya kendim yapcam niyet ettim
Irmik satiliyo da un satildigina denk gelmedim ben de pazardaki yemekci teyzeler filan haric ajdjdjfjf. Kiz kalk kavur belki gaza gelir ben de yaparim🤣kocam şok

Irmik satiliyo da un satildigina denk gelmedim ben de pazardaki yemekci teyzeler filan haric ajdjdjfjf. Kiz kalk kavur belki gaza gelir ben de yaparim🤣kocam şok
Sen kalkarsan valla kalkarım ahajaj

Ben bu ay yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ettim 10 Nisan pik günümdü 12 Nisan silikleşmeye başladı.Bugün sol kasık ağrısı ve belime yayılan bir ağrı var.Günleri de değerlendirdik.Sizler böyle bişey hissetmiş miydiniz..Chaptgbt implatasyon yerleşme ile alakalı olabilir diyor 🥲😌
Benimki sürpriz bebek canım takip etmedim eden kızlar varsa yardımcı olurlar inşallah gelir bebişin

insallah hamilesinizdir🥹🩷 benim tup bebek oldugu icin yorum yapamiyorum malesef

Aaaa tatli esermeye mi basladiiiin kizim haberimiz yok hic bu ekip ful eksiciydik noldu 🤣🤣
Aaa hem de ne aşermee ne tatlılar yedim bi görsen dün kadayıfı muhallebi ondan önce Belçika çikolatalı bilmem ne bugün helva ben diyorum size erkek bu🤣🤣

Daha çok erken belirtiler için bence psikolojik olabilir

Ben de takip ettim şubat 7 siydi o gün pikti o gün ve sonraki 2 günü değerlendirdik yani toplam 3 gün son gün zaten silikleştiğini gördüm bu da yumurtanın çatladığını gösteriyormuş. Dediğin gibi kasık ağrılarım olmuştu özellikle de sağ. Yumurtlamadan 11 gün sonra enfeksiyon varmış acile gidip kan vermiştim ve gebe olduğumu öğrenmiş oldum 🤭 inşallah sizin süreciniz de güzel ilerler

Aaa hem de ne aşermee ne tatlılar yedim bi görsen dün kadayıfı muhallebi ondan önce Belçika çikolatalı bilmem ne bugün helva ben diyorum size erkek bu🤣🤣
Ben cumartesi gunu sutlac tattim iki kasikta tikandim yok almiyor icim 🥲 agzima tuzluk dokecek kadar tuz istiyorum ahahah

Yaaa bende şimdiden çok sahiplendi habire göbek öpüyo😅
Bize henuz doktor bilgi vermeyin zamanı kavrayamiyorlar ne zaman bugun mu yarin mi seni strese sokmasın birde 20 haftalik olsun cinsiyet belirlersin öyle haber verirsin dedi.

Back
X