***** 2011 Mart Hamileleri *****

hepsi aynı model demekkii canım..

benimkide işten gelince direk 3 lü koltukta konaklıyor..
senin eşin senden çok kilo alacak belli oldu valla..

benim eşim çok tembel yaa. hayatta yemek yapma olayına girmez ki ben yemek yapamadığımda bile girmedi mutfağa. hazır söyler. bişi canım çekse biraz dur geçer dio gerçi iyiki öyle dio canım her istediğini getirse beni doğuma vinçle götürmek zorunda kalırlar doğururken

çok güldüm yaa "biraz dur geçer" hahahaa :):) benimki yemek yapar az buçuk birde bana ilk haftalarda bi heves portakal suyu sıkıyordu her akşam sallamaya basladı bu aralar.. benim doktorda sıkı sıkı tembihledi kocama çok fazla yemeye basladıgını hissettigin an sen durdurucaksın die önceleri yapamam filan diyordu ama bakıyorum şimdi söylemeye basladı dur artık yeter die ama ben öyle anlarda pek duramıyorum :) fazla yiyincede nefes almak zorlasıyor daralıyo gibi hissediyorum..

gerçekten bende güldüm okurken hepsini. ama evet bütün erkekler aynı. genelde benimkide özenti işte tam dediğiniz gibi oram ağrıyor buram ağrıyor. ovsana şunumu yesek bunumu yesek:)) sadece benim kocam şu aralar zayıflama peşinde. bana sen kilo aldıkça ben zayıflıycam diyor başarıyorda ben 7 kilo aldım o verdi hayret birşey ya birde benle dalga geçiyor. doğumdan sonra komple estetik yaptırmalıymışım:97:
neyse artık mutfağa girmez hiç ama güzel temizlik yapıyor. dün camları sildi mesela eli alıştı artık güzel siliyor. sonra bir baktım elinde bez portmantoyu temizliyor. şaşırdım alıştı yavaş yavaş akıllı adam yapacağı işleri biliyor.

biraz dur geçer kısmına güldüm baya..eşin alemmiş valla
bencil yaratıklar nolacak.
aman onlara dokunmasında kimse..
hatta mümkünse bebek adrese teslim gelsin..

ırmak ne güzel senin eşin yemek yapmasa bile temizliğe yardım edio en azından bizimki de o da yok. ben şunu şurdan kaldır demesem yıllarca orada kalır herhalde :)

ama söyleyince yapıo.

bi de bböyle rahatsızlanınca nazdan yaptığımı sanıyodu. sonra sabah akşam kustuğumu yayılıp kaldığımı görünce inandı artık acımaya başladı

erkekler genelde öyle sanırım yaşamadıklarından anlayamıyorlar. bi de isim koyma konusunda tutturdu. ben onaylamadan olmaz dio. hey allam

bence isim hakkı annenin. o kadar taşıyoz eziyetini çekioz bi centilmenlik yapıversinler :)

Günaydın herkese:)) isim konusunda sevgili eşim daha doğmadan önce söylemişti erkek olursa toprak koyalım diye tamam demiştim. şimdi kısmetse oğlumuz olacak ve ben hiç isim araştırmadım toprak olacak. Babası öyle diyor bende öyle olsun dedim. Hoşumada gidiyor toprak ismi

ne güzel biz cumartesi gittik bir daha tatil dönüşü 16 temmuz gibi falan çok var neyse öyle böyle geçicek sağlıklı olsunda. kızlar hissetmeye başladınızmı??? doktor bugün yarın hissedersin dedi ama bilmiyorum. bir iki kere bir kıpırdanma yaşadım sanki ama adını koyamıyorum.

Bende de bazen oluyuor gibi ama tam bilemiyorum annem diyorki gaz akışı gibi yada karın guruldaması gibi olacak ama ben ayırt edemiyorum ki
Dr soracağım bakalım bugün ne zaman hissedebilirm diye:97:

Bende de bazen oluyuor gibi ama tam bilemiyorum annem diyorki gaz akışı gibi yada karın guruldaması gibi olacak ama ben ayırt edemiyorum ki

günaydın anneler ve bebişlerr
bebeği ilk hissettiğinizdeki herşeyi ayrıntılı bekliyorum valla.:97:
benim için daha çok erken..

hayırlı haberlerle gelirsin inş. doktordan..

yaaaa ağlamak istiyorum bana da aynı şeyleri söylüyorlar gaz sıkışması, karın guruldaması vs. ben de ayırt edemiyorum...karnımdan gelen sesler bebekten mi yoksa başka bi şey mi çözemedim olayı

bende öyle bekliyorum. ama böyle seğirme gibi olacakmış o zaman gaz sıkışmasından daha iyi ayırt edilebilir sanırım. yani böyle bir yerin seğirir atar ya öyle birşeymiş. ben bi iki defa yaşadım ama bilmiyorum psikolojik olabilir.

Herkese merhaba , bende bugün akşam 5 gibi gideceğim kontrole umarım herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenicez inşallah bakalım
sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…