konu acilmisken ben degil kocam as eriyor...ayy azcik kek kokusumu var yapsakmi diyorum nese unutuyorum tabi bide useniyorum..nese uzaniyorum yanima geliyor uzaniyor 2 dakka sonra hani kek yapacaktik..diyorum sanane sanami yapcas bebek icin yapicas simdi yapmiyorum bak inada bindirdim...kac gun boyuncada unutmuyor..bide kendisi kek sevmes takiyor illa pisecek..gecende borek yapalim dedim sonra gene usendim...ee isten yorgun gidiyorum bide borek nese ayni tekrar borek ne oldu yapalimmi ben sana yardim ederim..valla hic usenmiyor kalkip beraber yapiyorus...normalde hayatta ellemez..isten eve gelsin bilg basinda oyun oynar paso ama bebek icin masallah hic biseye hayir demiyor...
benim eşim çok tembel yaa. hayatta yemek yapma olayına girmez ki ben yemek yapamadığımda bile girmedi mutfağa. hazır söyler. bişi canım çekse biraz dur geçer diogerçi iyiki öyle dio canım her istediğini getirse beni doğuma vinçle götürmek zorunda kalırlar doğururken
benim eşim çok tembel yaa. hayatta yemek yapma olayına girmez ki ben yemek yapamadığımda bile girmedi mutfağa. hazır söyler. bişi canım çekse biraz dur geçer diogerçi iyiki öyle dio canım her istediğini getirse beni doğuma vinçle götürmek zorunda kalırlar doğururken
Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
günaydın kızlar ve bebişlerimiz
bende 12 de gideceğim doktora çok heyecanlıyım
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...çikolata ye tamam mı? bakalım işe yarıyor mu? :))
ne güzel biz cumartesi gittik bir daha tatil dönüşü 16 temmuz gibi falan çok var neyse öyle böyle geçicek sağlıklı olsunda. kızlar hissetmeye başladınızmı??? doktor bugün yarın hissedersin dedi ama bilmiyorum. bir iki kere bir kıpırdanma yaşadım sanki ama adını koyamıyorum.
Bende de bazen oluyuor gibi ama tam bilemiyorumannem diyorki gaz akışı gibi yada karın guruldaması gibi olacak ama ben ayırt edemiyorum ki
Dr soracağım bakalım bugün ne zaman hissedebilirm diye:97:
Bende de bazen oluyuor gibi ama tam bilemiyorumannem diyorki gaz akışı gibi yada karın guruldaması gibi olacak ama ben ayırt edemiyorum ki
Dr soracağım bakalım bugün ne zaman hissedebilirm diye:97:
kızlar birazdan gidiyorum doktora..Bana dua edin herşey yolunda gitmiş olsun :)
Herkese merhaba , bende bugün akşam 5 gibi gideceğim kontrole umarım herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenicez inşallah bakalım
sevgiler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?