***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın herkese:) iyi haftalar. bizde cumartesi gittik kontrole. kıpır kıpırdı elleri ayakları 4 lü test yaptırdık cuma alcaz sonuçlarını inşallah bir aksilik çıkmaz

hadi masallah hayirli sonuclari cikar insallah ama sanki bu sene bebekler cok saglikli olacak gibi geliyor icime..anneler cok bilincli bebekler saglikli...masallah canli bebekmis hayirlisi ile hic biseyler olmaz insallah...bak kok sokturecek sana onu haber veriyor...kosacaksin artik pesinden :)))

günaydın herkese:) iyi haftalar. bizde cumartesi gittik kontrole. kıpır kıpırdı elleri ayakları 4 lü test yaptırdık cuma alcaz sonuçlarını inşallah bir aksilik çıkmaz

maşallah maşallah
bende cmtsi gidecektim gidemedim yarına kaldı :)
bende sabırsızlıkla bekliyorum yarını ve bebişimi görmeyi :)
İnşallah sonuçların da temiz çıkar canım

inşallah tatlım. olsun sağlıklı akıllı olsunda kök söktürsünler razıyım yaramaz cocuk fena değildir. inşallah hepimizin evlatları sağlıklı olsun.inşallah kucağımıza alalım yavrularımızı sağ salim.

maşallah maşallah

inşallah canım teşekkür ederim.

gunaydin yarin bebisimin son durumunu ve cinsiyetini ogrenmeye gidiyorummmmmm......bugun bitmez artik :))) 3 lu testim olacak

maşallah maşallah

hadi bakalım hayırlısı kızlar maşallah bebeklerimiz büyüyor inş. güzel haberlerimiz hiç eksik olmaz.(amin)..

hadi bakalım hayırlısı kızlar maşallah bebeklerimiz büyüyor inş. güzel haberlerimiz hiç eksik olmaz.(amin)..

valla herkes boyle yazinca heyecanlandim yani farkli yerlerde ayni dusuncelere sahip olmak ayni temennilerde bulunmak cok guzel rabbim utandirmaz insallah :)))

selam kızlar, ne var ne yok?

dün doktora gittik cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye ama bizim bıdık bir tür açmadı bacaklarını inadına hep bacak bacak üstüne attı...

valla benimki de kıpır kıpır. geçen hafta doktora gittiğimde kız dedi. yarın bi daha gidicem bi daha bakıcak bakalım.

ya ben 16. haftaya girdim bugün hala midem bulanıyor kokulara hassasiyetim devam ediyor. allahım çıldırıcam artık yav.eskisi kadar değil ama gene de bulanıyor öff.

sizinkiler geçti mi?

Tüm annelere merhabaa bebişleride öpüyorum

Cinsiyetleri öğrenmeye gidiyor herkes okudukça benimde hemen gidesim geldi gerçi ay sonuna kadar beklemeye kararlıyım ama zor olucak! herkeste cinsiyetini sormaya başladı. Gitmişkende biraz büyümüş göreyim istiyorum. Karnımda geçen hafta biraz daha büyüdü birde bazen sırtüstü yatarken kalbim sanki karnımda atıyormus gibi hissediyorum sizdede oluyor mu ?
bulantım ve koku hassasiyetim hiç olmadı

Bende 16 haftaya 2 gun sonra giriyorum benim aynen hepsi kaldigi yerden devam ediyor midem yok eksiyor yaniyor..kokular hele o kokular hala yemek kokusuna tahammul edemiyorum..gececek sanirim benimde eskisi kadar delirtmiyor benide ama yine sukunetini koruyor yani...

benim mide bulantım vs Allah a şükür kalmadı ama birkaç gündür mide ekşimesi acıması çekiyorum..Asit gibi birşey boğazımda yakıyor resmen boğazımı sadece dondurmayla geçiyor

benimde kokulara karşı hassasiyetim aynen devam geçmedi hiç geçeceğide yok sanırım. herşey herkes kokuyor. üfff ya sormayın

benim hamilel,k baya tuhaf geçiyo.
bulatı kusma falan olmadı hiç.baş dönmesi deseniz çok çok az..
kokulara karşı hassiyet de bazen
ama gaz ve şişkinlik felaketti 2ay nasıl geçti bana sorun. şimdi şişkinlikte çok rahatsız etmiyor artık.
bizim evde hamile olan kocam
naz niyaz onda,yorgunluk onda,ayaklarıma masaj yapsan hayatım....
belim çok ağrıdı bi ovsan...
bişeyler getirsen de yesek..
ben de onun yanında ona hayretle bakıyorum valla .. delirdi sanırım...
benimi kıskanıyo ne dir anlamadım

selam kızlar, ne var ne yok?

dün doktora gittik cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye ama bizim bıdık bir tür açmadı bacaklarını inadına hep bacak bacak üstüne attı...

canım,

doktor sana demedimi ,çikolata yedikten sonra bebek hareket ediyomuş ve görünüyomuş.
hemen bir çikolata yeseydin yeniden baksaydı keşke..
tecrübeyle sabit. eşimin yengesine doktor demiş hatta...

allah hayırlısını sağlıksını versin.

ay çok hoş anlatmışsın canım ya şu iş sıkıntısı içinde gülümsettin beni

evet ya doktorlar onu söylüyor gelmeden bi yarım saat önce falan çikolata yemek oynatıyormuş bebeği

ay çok hoş anlatmışsın canım ya şu iş sıkıntısı içinde gülümsettin beni

ne güzel o zaman..
eşimin nazı niyazı bi işe yaradı..
bazen içimden bi, ses yolla şunu gece yarısı bakkala manava da görsün gününü diyor...
böyle giderse canım istemese de yapcam valla

ollley bunu ogrendigim ii oldu neme lazim yarin ogrencem bende acmaz falan filan ben kendimi garantiye alip cikolata gotureyim senin tezini yarin uyguluyorum :)))

ne güzel o zaman..
eşimin nazı niyazı bi işe yaradı..
bazen içimden bi, ses yolla şunu gece yarısı bakkala manava da görsün gününü diyor...
böyle giderse canım istemese de yapcam valla

konu acilmisken ben degil kocam as eriyor...ayy azcik kek kokusumu var yapsakmi diyorum nese unutuyorum tabi bide useniyorum..nese uzaniyorum yanima geliyor uzaniyor 2 dakka sonra hani kek yapacaktik..diyorum sanane sanami yapcas bebek icin yapicas simdi yapmiyorum bak inada bindirdim...kac gun boyuncada unutmuyor..bide kendisi kek sevmes takiyor illa pisecek..gecende borek yapalim dedim sonra gene usendim...ee isten yorgun gidiyorum bide borek nese ayni tekrar borek ne oldu yapalimmi ben sana yardim ederim..valla hic usenmiyor kalkip beraber yapiyorus...normalde hayatta ellemez..isten eve gelsin bilg basinda oyun oynar paso ama bebek icin masallah hic biseye hayir demiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…