günaydın herkese:) iyi haftalar. bizde cumartesi gittik kontrole. kıpır kıpırdı elleri ayakları4 lü test yaptırdık cuma alcaz sonuçlarını inşallah bir aksilik çıkmaz
gunaydin yarin bebisimin son durumunu ve cinsiyetini ogrenmeye gidiyorummmmmm......bugun bitmez artik :))) 3 lu testim olacak
günaydın herkese:) iyi haftalar. bizde cumartesi gittik kontrole. kıpır kıpırdı elleri ayakları4 lü test yaptırdık cuma alcaz sonuçlarını inşallah bir aksilik çıkmaz
hadi masallah hayirli sonuclari cikar insallah ama sanki bu sene bebekler cok saglikli olacak gibi geliyor icime..anneler cok bilincli bebekler saglikli...masallah canli bebekmis hayirlisi ile hic biseyler olmaz insallah...bak kok sokturecek sana onu haber veriyor...kosacaksin artik pesinden :)))
maşallah maşallah
bende cmtsi gidecektim gidemedim yarına kaldı :)
bende sabırsızlıkla bekliyorum yarını ve bebişimi görmeyi :)
İnşallah sonuçların da temiz çıkar canım
gunaydin yarin bebisimin son durumunu ve cinsiyetini ogrenmeye gidiyorummmmmm......bugun bitmez artik :))) 3 lu testim olacak
maşallah maşallah
bende cmtsi gidecektim gidemedim yarına kaldı :)
bende sabırsızlıkla bekliyorum yarını ve bebişimi görmeyi :)
İnşallah sonuçların da temiz çıkar canım
hadi bakalım hayırlısı kızlar maşallah bebeklerimiz büyüyorinş. güzel haberlerimiz hiç eksik olmaz.(amin)..
valla benimki de kıpır kıpır. geçen hafta doktora gittiğimde kız dedi. yarın bi daha gidicem bi daha bakıcak bakalım.
ya ben 16. haftaya girdim bugün hala midem bulanıyor kokulara hassasiyetim devam ediyor. allahım çıldırıcam artık yav.eskisi kadar değil ama gene de bulanıyor öff.
sizinkiler geçti mi?
selam kızlar, ne var ne yok?
dün doktora gittik cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye ama bizim bıdık bir tür açmadı bacaklarını inadına hep bacak bacak üstüne attı...
selam kızlar, ne var ne yok?
dün doktora gittik cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye ama bizim bıdık bir tür açmadı bacaklarını inadına hep bacak bacak üstüne attı...
benim hamilel,k baya tuhaf geçiyo.
bulatı kusma falan olmadı hiç.baş dönmesi deseniz çok çok az..
kokulara karşı hassiyet de bazen
ama gaz ve şişkinlik felaketti 2ay nasıl geçti bana sorun. şimdi şişkinlikte çok rahatsız etmiyor artık.
bizim evde hamile olan kocam
naz niyaz onda,yorgunluk onda,ayaklarıma masaj yapsan hayatım....
belim çok ağrıdı bi ovsan...
bişeyler getirsen de yesek..
ben de onun yanında ona hayretle bakıyorum valla ..delirdi sanırım...
benimi kıskanıyo ne dir anlamadım
canım,
doktor sana demedimi ,çikolata yedikten sonra bebek hareket ediyomuş ve görünüyomuş.
hemen bir çikolata yeseydin yeniden baksaydı keşke..
tecrübeyle sabit. eşimin yengesine doktor demiş hatta...
allah hayırlısını sağlıksını versin.
ay çok hoş anlatmışsın canım ya şu iş sıkıntısı içinde gülümsettin beni
canım,
doktor sana demedimi ,çikolata yedikten sonra bebek hareket ediyomuş ve görünüyomuş.
hemen bir çikolata yeseydin yeniden baksaydı keşke..
tecrübeyle sabit. eşimin yengesine doktor demiş hatta...
allah hayırlısını sağlıksını versin.
ne güzel o zaman..
eşimin nazı niyazı bi işe yaradı..
bazen içimden bi, ses yolla şunu gece yarısı bakkala manava da görsün gününüdiyor...
böyle giderse canım istemese de yapcam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?