selam kızlar, şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
ben 16. haftaya giricem 2 kilo aldım ve de ilerisi için korkuyorum :)) diyetisyene gittim ama bi türlü verdiği listetye başlayamadım tutamıyorum boğazımı
diyetisyene yediklerim kontrol altında dursun diye gittim :))
yani yemem gerekenleri yiyeyim ıvır zıvırdan kaçınırım en azından dedim ama nerdeee. demin iki diilim kek yedim :)))
ben 16. haftaya giricem 2 kilo aldım ve de ilerisi için korkuyorum :)) diyetisyene gittim ama bi türlü verdiği listetye başlayamadım tutamıyorum boğazımı
günaydın güzel anneler ve bebişlerimiz
ben daha hiç düşünmedim ama eltimler görümcemler oyun parkı gibi olan beişklerden almış çok rahat kullanımı..Hem şimdi bir yere gittklerinde yazlık vs gibi beşiğide götürüyorlar çocuk yerini yadırgamıyor :)
Fiyatlarda 200-250 arasındaymış..
günaydın herkese :)
ara sıra yenilen azıcık cipsten bi şey olmaz....ben ilk günlerde çok takıntı yapmıştım yemek konusunu ama artık bakmıyorum süt ve sütürünlerine zaten ağırlık vemiştim...ama onun dışında canım ne çekerse onu yiyorum abur-cuburla zaten aram yok...
ay ben de bugün çok çay içtim. toplamda dört bardak içmişimdir yani ufak ince bel bardaklardan ama açık içiyorum gerçi. gene de zararlı mıdır ki?
bi de yarım porsiyon adana yedim yaa .ondan çok pişmanım.iç yağ koyuyolar herhalde pis pis koktu içim almadı. zavallı yavrum karnımda nelere maruz kalıo
dünedain'cim allahtan öyle ağır et yemeklerine karşı zafım yok. yılda bi kere adana yedim o da yiyemedim zaten ama dün gece resmen kabus oldu
onu sindiremedi midem sıcaklar bastı,midem yandı uyuyamadım resmen.zaten eti sindiremeyen bi bünyem var..
ben de ilk üç ay çay may kahve içmedim ,ama çaya karşı acayip bi zaafım var.bu ara daha sık içmeye başladım ama resmen koklaya koklaya içiyorum :))
neyse canım bi iki açık çaydan bişi olmaz herhalde :)
günaydın anneler ve bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?