Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba , bende bugün akşam 5 gibi gideceğim kontrole umarım herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenicez inşallah bakalım
sevgiler.....
kızlar birazdan gidiyorum doktora..Bana dua edin herşey yolunda gitmiş olsun :)
kizlarrrrrr doktordan geliyorum 3 lu testi yaptirdim sonuclar 10 gun sonra cikacakmis....
benimde oglum oluyor allahin izni ile allahim hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok guzel bir duygu...ama ne dusunecegimi sasirdim valla hic ise falanda konsantre olamiyorum rabbim hepimizinkini korusun :))))
hadi hayırlı olsun...bi oğluşumuz daha geliyorrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
kizlarrrrrr doktordan geliyorum 3 lu testi yaptirdim sonuclar 10 gun sonra cikacakmis....
benimde oglum oluyor allahin izni ile allahim hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok guzel bir duygu...ama ne dusunecegimi sasirdim valla hic ise falanda konsantre olamiyorum rabbim hepimizinkini korusun :))))
HAYIRLI OLSUN CANIM BİR OĞLUMUZ DAHA OLUYOR :)
bende gittim geldim şimdi Allahıma bin şükür herşey yolunda..11.7 cm olmuş boyu 176 gram da kilosu ölçümlerini falan yaptı çok şükür herşey yolunda
çikolata yemek gerçekten faydalıymış kızlar kıpır kıpır oynuyor
4lü test için kan vereceğim bende bugün..1 ay sonra detaylı ultrasonda çağırdı bakalım artık kısmet
Allahım cümlemizi sevindirsin,sağlıkla kucağımıza amayı nasip etsin inşallah
HAYIRLI OLSUN CANIM BİR OĞLUMUZ DAHA OLUYOR :)
bende gittim geldim şimdi Allahıma bin şükür herşey yolunda..11.7 cm olmuş boyu 176 gram da kilosu ölçümlerini falan yaptı çok şükür herşey yolunda
çikolata yemek gerçekten faydalıymış kızlar kıpır kıpır oynuyor
4lü test için kan vereceğim bende bugün..1 ay sonra detaylı ultrasonda çağırdı bakalım artık kısmet
Allahım cümlemizi sevindirsin,sağlıkla kucağımıza amayı nasip etsin inşallah
canım allah bozmasın inşallah...
çikolata oynatıyo bebekleri Enerji + mutluluk veriyo demek ki..
Ben c.tesi 2 li testi yaptıracağım..
4 lü testi duymamıştım hiç.. Ne için istiyo dr ?
down sendromu için canım
hadi gözünüz aydın kızlar....2011 mart hamileleri başlığını değiştirme zamanı geldi mi ne??? maşallah diyelim annelerimize
çin ve rus takviminin doğruluğu ne derece çıktı kızlar...bende çin takvimi tutmuştu