• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Herkese merhaba

Konunun başlığını görünce foruma girip yazıları okudum biraz. bende Mart ayında hamile kaldım yarın itibariyle 16 haftayı dolduruyorum. Benimde karnım biraz cabuk cıktı, sanırım minyon tipli olmamdan kaynaklı. Şu an bende bazen bebe yağı bazende badem yagı kullanıyorum. Daha önce dogum yapan bir arkadasımada doktoru badem yagını önermiş çatlaklar için. Eczanelerde özel kremlerde var ancak epey fiyatlı alınmasına alınır ama gerçekten değer mi karar veremedim bende.
Bunun dışında alışveriş konusunda bizde birşeye başlamadık su yaz ayları geçtikten sonra eylül ekim aylarında halletmeyi planlıyorum..

ooo ben 10 15 sene daha buradayim belki daha fazla yerlisi olucam buranin :))) turkiye zor bir ihtimal olsa bile baska ulke olur turkiye gene olmaz...sirket esimin dayisinin oldugu icin o nereye biz oraya :))) hatta gecen aylar az daha rusya orada olmadi misira gidecektik...simdi olaylar var diye bide benim bebek olcagi icin allahtan burada kaliyorus..burada isler bittimi ki bitmez en fazla katara geceris....:52::52:

ooo siz o zaman orada kalın bence..Rusya'yı görmedim ama Mısır'ı gördüm orada yaşanmaz...

Herkese merhaba

Konunun başlığını görünce foruma girip yazıları okudum biraz. bende Mart ayında hamile kaldım yarın itibariyle 16 haftayı dolduruyorum. Benimde karnım biraz cabuk cıktı, sanırım minyon tipli olmamdan kaynaklı. Şu an bende bazen bebe yağı bazende badem yagı kullanıyorum. Daha önce dogum yapan bir arkadasımada doktoru badem yagını önermiş çatlaklar için. Eczanelerde özel kremlerde var ancak epey fiyatlı alınmasına alınır ama gerçekten değer mi karar veremedim bende.
Bunun dışında alışveriş konusunda bizde birşeye başlamadık su yaz ayları geçtikten sonra eylül ekim aylarında halletmeyi planlıyorum..

hayırlı olsun hoşgeldin... cinsiyeti belli mi?

herkese merhaba

konunun başlımerğını görünce foruma girip yazıları okudum biraz. Bende mart ayında hamile kaldım yarın itibariyle 16 haftayı dolduruyorum. Benimde karnım biraz cabuk cıktı, sanırım minyon tipli olmamdan kaynaklı. şu an bende bazen bebe yağı bazende badem yagı kullanıyorum. Daha önce dogum yapan bir arkadasımada doktoru badem yagını önermiş çatlaklar için. Eczanelerde özel kremlerde var ancak epey fiyatlı alınmasına alınır ama gerçekten değer mi karar veremedim bende.

merhaba hayırlı olsun inşallah

Herkese merhaba

hoş geldin hayırlı olsun bebeğin..ben de şu an için badem yağı kullanıyorum. Alış-veriş için aynı fikirdeyim sıcaklar bi geçsin zaten doğumlarımız kışa denk geliyor daha vakit var. :49:

hayırlı olsun hoşgeldin... cinsiyeti belli mi?

Hoşbulduk ayda.. henüz ögrenmedik cinsiyetini en son mayıs sonunda ikili test için gittiğimizde ultrasona girmiştim çok şükür test sonuclarım iyi geldi cinsiyeti bu aralar belli olabilir aslında ama ultrasona cok sık girmek istemedigim için ay sonu ya da temmuz bası gibi tekrar doktora gitmeyi planlıyorum o zaman ögrenicez inşallah..

arkadaşlar birde su bebişlerle haftanızı gösteren sevimli çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilirseniz sevinirim..

hoş geldin hayırlı olsun bebeğin..ben de şu an için badem yağı kullanıyorum. Alış-veriş için aynı fikirdeyim sıcaklar bi geçsin zaten doğumlarımız kışa denk geliyor daha vakit var. :49:

hoşbulduk selemi çok sağol.. kesinlikle, kıs bebekleri olucaklar zaten su yaz geçsin ondan sonra başlamak daha rahat olur..

sabırlı bi anne adayı ne güzel ben kendi adıma konuşayım çatlıyorum resmen her hafta dra gidesim var..sağolsun doktorum da muayene tarihlerinin arasını fazla uzatmıyor...7 haziranda gittim 30 haziranda yine gideceğiz...

ooo siz o zaman orada kalın bence..Rusya'yı görmedim ama Mısır'ı gördüm orada yaşanmaz...

misira tatile gidecektik korkuttular gozumuzu nere gidiyorsunuz adama ayakta kacirirlar dedi vazgectik...kibrisa gitmistik bende bir ara tirsmadim degil he aha gidiyorus valla diye sonra kurtaricim gelince hepsi askilda kaldi,,,,

Sabrediyorum walla hem biraz daha büyümüş olur şöyle bakarız kime benzicek :)
birde ilk üç ay benim gögüslerimde cok hassasiyet ve gerginlik vardı ama şimdi kalmadı pek hatta geceleri tuvalete kalktıgımda acısını hissediyordum ama geçti sizlerdede durum öyle mi yoksa farklı mı ?

evet aynı durumu bende yaşadım..çok şükür şuan bi sıkıntı kalmadı hepsi geçti ama yerine yenileri başladı malesef

Evet bende girdim o sıkıntıya. Ama şimdi daha rahatım biraz sızlıyor o kadar..
Dunadein allah yardımcın olsun. Iyi de olsa kötü de olsa memleketim benim memleketim diyenlerdenim. Hayatta yaşayamam yabancı bir ülkede. Ingilteredeydim kaçtım resmen bir daha asla olmaz:20:

Sabrediyorum walla hem biraz daha büyümüş olur şöyle bakarız kime benzicek :)
birde ilk üç ay benim gögüslerimde cok hassasiyet ve gerginlik vardı ama şimdi kalmadı pek hatta geceleri tuvalete kalktıgımda acısını hissediyordum ama geçti sizlerdede durum öyle mi yoksa farklı mı ?

Ben de pek birşey olmadı :) göbeğim de büyümese anlamayacağım zaten hamile olduğumu...

misira tatile gidecektik korkuttular gozumuzu nere gidiyorsunuz adama ayakta kacirirlar dedi vazgectik...kibrisa gitmistik bende bir ara tirsmadim degil he aha gidiyorus valla diye sonra kurtaricim gelince hepsi askilda kaldi,,,,

ama mutlaka bir gün gidin Mısır'a tatile ( tercihen daha sakin ve barışçıl bir zamanında tabi) ben iş nedeniyle ürdün'ü, tunus'u cezayir'i ve mısır'ı gördüm.. Mısır bunların arasında en görülesi ama en yaşanmayası yer... cidden Mısır müzesi filan çok etkileyici ama adamlar pisler kardeşim...şehir dökülüyor...

sabırlı bi anne adayı ne güzel ben kendi adıma konuşayım çatlıyorum resmen her hafta dra gidesim var..sağolsun doktorum da muayene tarihlerinin arasını fazla uzatmıyor...7 haziranda gittim 30 haziranda yine gideceğiz...

aynen :1:

Hoşbulduk ayda.. henüz ögrenmedik cinsiyetini en son mayıs sonunda ikili test için gittiğimizde ultrasona girmiştim çok şükür test sonuclarım iyi geldi cinsiyeti bu aralar belli olabilir aslında ama ultrasona cok sık girmek istemedigim için ay sonu ya da temmuz bası gibi tekrar doktora gitmeyi planlıyorum o zaman ögrenicez inşallah..

arkadaşlar birde su bebişlerle haftanızı gösteren sevimli çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilirseniz sevinirim..

erkektir erkek :1: daha kıza denk gelemedik...
lilypie.com diye bir site var.. maternity and pregnancy kısmını seç seni yönlendiriyor...

GOOGLE LİLYPİE YAZ. SONRA ORDAN (Maternity & Pregnancy )TIKLA ORADAN Days and weeks 'E TIKLA Full size ticker OLAN BÖLÜME NEXT KISMINA TIKLA ORDAN BİR RESİM SEÇ VE NEXT YAP SONRA BİR BEBEK RESMİ SEÇ YİNE NEXT YAP SONRA (Expected Due Date
) BÖLÜMÜNE BEKLENEN DOĞUM TARİHİNİ YAZ Last Menstrual Period
SON ADET TARİHİNİ GİR DD GÜNÜN MM AYIN OLACAK SONRA YİNE NEXT DE SONRA ÜST SAYFADA ÇIKAN LİNKİ PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE KISMINA YAPIŞTIR. SONRA KAYDET UZUN OLDU AMA UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR:44:

lilypie.com diye bir site var.. maternity and pregnancy kısmını seç seni yönlendiriyor...[/QUOTE]

ARKADAŞLAR CİNSİYET ÖĞRENEMEYEN VARSA BENİM DOKTORUMA GİTSİN 13. HAFTADA BİLDİ ADAMA HELAL OLSUN:46: SONRA DOKTOR DEĞİŞTİRDİM O AYRI DAHA YAKINA GİTMEK İSTEDİĞİMDEN YANİ

lilypie.com diye bir site var.. maternity and pregnancy kısmını seç seni yönlendiriyor...

ARKADAŞLAR CİNSİYET ÖĞRENEMEYEN VARSA BENİM DOKTORUMA GİTSİN 13. HAFTADA BİLDİ ADAMA HELAL OLSUN:46: SONRA DOKTOR DEĞİŞTİRDİM O AYRI DAHA YAKINA GİTMEK İSTEDİĞİMDEN YANİ[/QUOTE]

Sen şimdi kime gidiyorsun?

Sevgili ayda ve ırmak öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler birazdan denicem sevimli bi civciv yapim bende profilime :) ırmak senin ayrıntılı anlatımından sonra bile yapamazsam artık rezil olucam zaten :)
cinsiyet konusunda ben erkek gibi hissediyorum zaten karnım sivri çıktı ama tabi görmeden emin olamıyorum..

Mısır'a bende tatile gitmiştim 2 yıl kadar önce hiç yaşanacak bir yer değil. Ayda dediğin gibi Kahiredeki müze harika kesinlikle görülmeye değer ama pislikten gidiyor heryer ve insanlar desen hiç yorum yapmayayım trafikte hayatta kalmak mucize Kahire'den Sharm El Sheik'e otobüsle gittikte 6 saat otobüs hayatımda bir daha öyle bir otobüs yolculugu yapmam inşallah allah korudu resmen :)

GOOGLE LİLYPİE YAZ. SONRA ORDAN (Maternity & Pregnancy )TIKLA ORADAN Days and weeks 'E TIKLA Full size ticker OLAN BÖLÜME NEXT KISMINA TIKLA ORDAN BİR RESİM SEÇ VE NEXT YAP SONRA BİR BEBEK RESMİ SEÇ YİNE NEXT YAP SONRA (Expected Due Date
) BÖLÜMÜNE BEKLENEN DOĞUM TARİHİNİ YAZ Last Menstrual Period
SON ADET TARİHİNİ GİR DD GÜNÜN MM AYIN OLACAK SONRA YİNE NEXT DE SONRA ÜST SAYFADA ÇIKAN LİNKİ PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE KISMINA YAPIŞTIR. SONRA KAYDET UZUN OLDU AMA UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR:44:

profilimde çizelge kısmına linki kaydet dediğimde sadece tickerfactory.com'dan alınan tickerlar geçerlidir digerlerini yapıştırmak yasaktır diyor. Sanırım olmadı o kısımda kaldım galiba..

Back