ben bu sene çıkamıyorum tatile.. seneye de bebiş çok küçük olacak... bir iki sene tatil yok gibi gözükyor...
hangi şehirdesin sen canım..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu sene çıkamıyorum tatile.. seneye de bebiş çok küçük olacak... bir iki sene tatil yok gibi gözükyor...
hangi şehirdesin sen canım..?
kızlar herkese günaydın... gününüz güzel geçsin inşallah.
BEN BUNDAN 4 SENE KADAR ÖNCE BİR BEBEK SİTESİNDEN HEDİYE ÇEK KAZANMIŞTIM. O ÇEK İLE BABY 2 GO SANIRIM BİR BEBEK ARABASI, CHİCCODAN KANGURU VE BİBERONLAR. AYRICA ANNE ÇANTASI ALMIŞTIM. ÖYLE YANİ BENMİ ONLAR VAR ARAŞTIRMICAM. ANNANESİDE OTO KOLTUĞU ALMIŞ..
günaydın kızlar ne habersiniz benim 3lü testim iyi çıktı çok şükür 4lü yü yaptırmayacağız doktorum gerek duymadı.3lü ve 4lü arasında zaten çok fark yokmuş, sadece yanında ekstra bir hormon testi oluyormuş...bi dahaki randevu 28 veya 30 haziran çok sevindim fazla beklemeyeceğim
sevindim canım senin adına bende kısmetse cumartesi günü dörtlü test yaptırcam. Doktor 3 lü test yapmayalım dedi. Inşallah sorun çıkmaz çabul gelsin diyorum şu cumartesi
kızlar herkese günaydın... gününüz güzel geçsin inşallah.
BEN BUNDAN 4 SENE KADAR ÖNCE BİR BEBEK SİTESİNDEN HEDİYE ÇEK KAZANMIŞTIM. O ÇEK İLE BABY 2 GO SANIRIM BİR BEBEK ARABASI, CHİCCODAN KANGURU VE BİBERONLAR. AYRICA ANNE ÇANTASI ALMIŞTIM. ÖYLE YANİ BENMİ ONLAR VAR ARAŞTIRMICAM. ANNANESİDE OTO KOLTUĞU ALMIŞ..
tetenoz aşısınıda 28 haziranda yaptıracam doktor izin verdi...avm lere gittiğimde bebek mağazalarına bakıyorum çooook güzel şeyler özellikle beşikler çok hoşuma gidiyor kırmızı ve gri renklerin yoğun olduğu bi tane beğendim...ama henüz bi şey almadım..ramazandan sonra alış-verişe başlarız artık...Allah izin verirse..
günaydın kızlar ne habersiniz benim 3lü testim iyi çıktı çok şükür 4lü yü yaptırmayacağız doktorum gerek duymadı.3lü ve 4lü arasında zaten çok fark yokmuş, sadece yanında ekstra bir hormon testi oluyormuş...bi dahaki randevu 28 veya 30 haziran çok sevindim fazla beklemeyeceğim
bende cogu seyini aldim ama sadece araba koltugu ve bebek arabasi bebek cantasi falan hep takim satiliyormus ole alicam...birde ates olcer alicam arkadasim kullaniyorumus cok isine yariyormus..biberonlar icin arastirdim hemen almayin yaziyor ama ben avent almayi planliyorum gecen baktim hepsine arkadaslarimda onerdi zaten..birde alabildiginiz kadar boy boy bebek bezi alin dediler...en cok kullanilar ve en gerekli olan oymus..bir kac kisiye daha sordum valla yatirim yapacaksaniz bebek bezi derim dediler...soylediklerine gore
2 adet mini bu bazen bebek iri ise 1 olabiliyormus yeni dogan icin
3 adet midi buda 3 aydan sonra kullaniliyormus bebek iri ise degisebiliyor
4 adet falan max boy al dediler buda bebek artik buyudukce baya lazim oluyormus...
sonrada zaten lazim oldukca alirsin dediler....
ben yeni dogan aldim sadece otekinleride her markette aliyorum..gecen sampuanlarini yaglarini aldim :)))
he bebek bezi markalarini karistirip aliyorum pampers aldim hugguis alicam cunku alerjik falan olur elimizde patlamasin :)))
ben daha hiçbirşey almadım.. hatta şimdiye kadar sadece bebek arabası araştırdım o da internetten gidip bir yerde bakmadım bile...
ya aslinda benim almamdaki maksat burasi cok sicak biraz daha karnim buyurse cikamam cok disari tansiyonum dusuyor sicakta..bende bunu dusunerek simdiden cogu seyini aldim bebek odasi bile hersey hazir bir duvarlarini boyaticam bordur falan cektiricem o kadar oda cinsiyetini ogrendikten sonra..
Tabi iyi düşünmüşsün.. oralar çok sıcaktır... geçenlerde bizim şirketten fuar için Dubai'ye gidenler oldu... hissedilen 47 derece diyorlardı..doğru mudur bilmiyorum ama dışarı çıktığın anda kıyafetler sırılsıklam oluyormuş..
he o islaklikla klimali ortama kaciyorsun al basina hastaliklari...dogru bugunde cehennem gibi disarisi ben ofise girdim bir daha cikmadim yani isciler calisiyor disarda allah hayirlisini versin onlar icin vallaha kazandiklari paralar hep helal :)))
tarifsiz bir sicak gece bile kayniyor heryer...dusun biraz saglik olsun bebek icin yuruyeyim diyorum aksam 9 sicaktan disari cikip yuruyemiyorum :)))
valla işin zor Allah yardımcın olsun... daha uzun süre kalacak mısınız Dubai'de? Çoğu insan 4-5 sene çalışıp dönüyor....