• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

ya ama çoğu insan ilk üç ay max 1-2 kilo alıyor sadece... asıl kilolar son üç ay geliyor... son üç ayın her ayında 5'er kilo alan arkadaşım var benim.... ne yaparım öyle bir şey olursa.. zaten kiloluyum ben... 69,5 kg başladım hamileliğe boyum 1,60 şimdiden 74,5 oldum kesin 100 filan olucam herhalde.. ay kesin şeker de çıkar... normal doğum da yapaıycam bu gidişle...işe de yuvarlanarak gidip gelicem... aaa ağlıycam valla...

dert etme beyaz ekmek kulllaniyorsan bunlari azalt hatta kepek ekmegi yada cok tahilli ekmek ye birde sebze corbalari cok ise yariyor mesela pirasa bir kac gun dene aksam yemeklerinde...oncelikle cok kilo almak istemiyorsan bagirsaklarini rahatlatan gerekiyor...oglene kadar sartlandir kendini 1 litre suyunu mutlaka ic mesela...ogleden sonrada dikkat et yatana kadarda 1 litre suyunu ic...bol meyve ye hamur isinide cok yeme...aciktiginda acligi bastirmak icin kabak cekirdegi ye hem cok faydali bebek icin hemde tok tutar..

ben 4.5 ayda 5,5 kilo aldım..50 kiloyla hamile kaldım şimdi 55,5 olmuşum.

ooo masallah iyisin senin kilo iii

ben 1.70 boyum var 75 kiloyum simdi 79.6 ile hamile kaldim...ama yapi olarak alman kadin halter takimi gibi vucudum var....irsi kemiklerim cok iri oldugu icin disaridan kilolu olarak gozukmem...:37::37:

bende suanda 3 aylık hamıleyım.bendekı degısıklıgı esım bıle farketmıstı kahvaltı yapıp alısverıse cıkmıstık esımle bır anda karnım asırı derecede acıkmıstı cok sasırmıstım :) normalde gunde 2 ogun yıyıyorum sabah aksam seklınde.et yemeyen ben bır porsıyon pıdelı kofteyı yemıstım esım bıle fark ettı bendekı degısıklıgı gogus uclarım hıc yok denıcek kadar azdı cok belırgınlestı ılk belırtı buydu gece agrısına kalkıyordum....beklemek cok zor ALLAH beleyen herkeze nasıp etsın....

ablam birinci hamileliginde doktor buna birsuru vitamin verdi...sonra tabi ablam dana gibi yedi hic affetmedi sonra vitaminler bana cok kilo aldirdi pis doktor dedi\
ikinci hamileliginde calismiyor evdeydi neyse annem ilgilendi sadece doktor osteocare verdi oda asiri yorgunlugu vardi gecsin diye...oda benim gibi 3 kilo verdi 6 kilo aldi ile hamileligi bitti...dogumdan sonra dogum oncesi kilosuna geldi..
ilk hamilelikte 25 kg almisti :)) sonrakinde 6 aydan itibaren her aksam yemeginden sonra kesintisiz yarim yurudu...bol bol su icti...

yani mesele ben vitaminsiz ayakta duramam dayanamam o bunye yok bende...esime osteocare kullandiriyorum bende kullaniyorum kendine geldi resmen o kadar direncsizdi oda...yemegide masallah ii yer dusun...

bakalım ben şimdilik idare ediyorum ama dayanamazsam yorgunlukla başa çıkamazsam doktorumdan vitamin isteyeceğim...

Ya benim canım ne isterse az az da olsa yiyiyorum mutlaka ne olur ne olmaz korkarım ben Allah korusun doğum lekesi vs olmasın bebeğimde :97:

Ya benim canım ne isterse az az da olsa yiyiyorum mutlaka ne olur ne olmaz korkarım ben Allah korusun doğum lekesi vs olmasın bebeğimde :97:

benim bacagimin arka kisimda findik kadar bir dogum lekesi var anam ne istedide yemedi acep....bende ondan dikkat ederim azda olsa yemege

benimde sırtımda üzüm gibi birşey var şeklen benzetiyorum üzüme yani :D
bende eğer bulamazsamda avcumu yalarım :D

he valla bide benlerde direk anneden babadan yada sulaleden geciyor cocuga..benim gozumun icinde iriste benler var iki tane merak ediyorum cocugumdada olacakmi...cenemde var birde avucumun icinde var ama seviyorum benlerimi....annenannemden 3 nokta ucgen gibi gogsumde babaanneden ben sirtimdan mirastir bana :)))

bir rivayete gore cenesinde ben olan cok konusurmus elinde ben olan ii yemek yapamis:56::56::56:

Oh ne güzel bende ben kilo aldım sanıyordum. Meğerse herkes almış kiloları:49:ben geçen yaz 50 kiloydum. Kışın 56 falan oldum herhalde. şimdide 56 dan 61,5 falan oldum. Ama hayatımda 52 nin üstüne çıkmamıştım o yüzden şimdi böyle tuhaf hissediyorum kendimi. Bu arada boyumda 1,67... Ve bende bebek yağı kullanıyorum sadece şu anda

Kızlar malum yaz geldi mayo olayını nasıl halledeceksiniz yada hallettiniz :97:
ben araştırıyorum biraz ama fikir de alalım birbirimizden :97:

Oh ne güzel bende ben kilo aldım sanıyordum. Meğerse herkes almış kiloları:49:ben geçen yaz 50 kiloydum. Kışın 56 falan oldum herhalde. şimdide 56 dan 61,5 falan oldum. Ama hayatımda 52 nin üstüne çıkmamıştım o yüzden şimdi böyle tuhaf hissediyorum kendimi. Bu arada boyumda 1,67... Ve bende bebek yağı kullanıyorum sadece şu anda

boyumuz seninle aynı bende 51 kilonun üstüne hiç çıkmadım. biraz seviniyorum kilo alınca hatta doğumdan sonra fazla olmamak şartıyla :49: bi kaç kilo kalabilir problem değil :D

ben daha bikini olayını düşünmedim ama bakmam lazım zamanı geldi..temmuzun başında izne ayrılacam inş.

boyumuz seninle aynı bende 51 kilonun üstüne hiç çıkmadım. biraz seviniyorum kilo alınca hatta doğumdan sonra fazla olmamak şartıyla :49: bi kaç kilo kalabilir problem değil :D

hımmm ben bayağı almışım ama neyse kısmet doğumdan sonra veririm inşallah yine 52 olsam iyi seneye yaza kadar. olabilirmiyim acaba:59:

bende 15 temmuzda gidiyorum..Bende iki parça almayı düşünüyorum üstü bol olsun istiyorum öyle dar yapışan olsun istemiyorum :)
arada bir güneşlendirim bebeğimi istiyorum :)
bakıyorum İstanbul anadolu yakasında alabileceğim bir yer arıyorum :97:

bende 1 temmuzda gdiyorum nasipse. arkadaşlar nereye gidiyorsunuz ve nasıl gideceksiniz. birde güneş kremi kaç faktör aldınız. ben 50 faktör aldım çokmu oldu acaba

bende 1 temmuzda gdiyorum nasipse. arkadaşlar nereye gidiyorsunuz ve nasıl gideceksiniz. birde güneş kremi kaç faktör aldınız. ben 50 faktör aldım çokmu oldu acaba

ben temmuzda arabayla balıkesir e gideceğim canım..50 faktör iyidir ama hamileler için mineral olmasına dikkat etmelisin güneş kremlerinin..!
eylül de de antalyaya gideceğim uçakla..sonrada hayırlısıyla doğum inşallah :nazar::nazar::emir_bebek:

Back