aman aman iyi bari birşey olmasıncinsel perhizmi ben onu zaten yapıyorum ister istemez yani birşey sorucam arkadaşlar mesela benim canım hiç ama hiç cinsellik çekmiyor öğrendiğimden beri bir kere oda söylemesi ayıptır olmasa olmazdı yani.garip eşimde birşey demiyor. birşey olmasın diye sizdede böyle isteksizlik varmı. ben de biraz fazla isteksizlik var galiba
canım aynı ben, sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın özellikle "aldın alacağını " biz de de çok kullanılıyor bu yüzden çok güldüm valla bütün erkekler aynıymış
takmayın kızlar.. az sıksınlar dişlerini, zaten bütün işi biz yapıyoruz... doğum işi erkeklere kalsa insanlığın nesli tükenirdi valla...
canım aynı ben, sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın özellikle "aldın alacağını " biz de de çok kullanılıyor bu yüzden çok güldüm valla bütün erkekler aynıymış
ya kızlar kmse bşy demicekmii
arzum uğruyomu topiğine mrk ettim:)
alla alaa genede uğrarsa naz seni sordu dermisin cnmUğramıyor uzun zamandır. Kendine başka bir topik buldu sanırım
alla alaa genede uğrarsa naz seni sordu dermisin cnm
saol cnm bebişlerinizde hyrlı uğurlu sağlıkla glsin işlhhtabiki söylerim.
arkadaşlar göbeği kıllanan oldumu 11 haftalık akıntınız devam ediyormu cevap verir seniz sevinirim
sağol canım h.bMERHABA SENİNKİDE HAYIRLI UĞURLU OLSUN... HOŞGELDİN
hoş geldin hayırlı olsun bebişin,seninle haftamız aynı
Selma kızlar
Nasılsınız bugün bakalım benim iş çoktu giremedimsabahtan beri dünde çok çalıştım sırtım çok ağrıdı ya sizde de varmı bi kaç kişiye sordum daha erken dedi ama ağrıyo işte napım
Arzum da gelsede şu listeyi bi yapsa yeniden kaç kişiyiz kimler kaç haftalık oldu cinsiyetler isimler ne olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?