***** 2011 Mart Hamileleri *****

aslında drlar bi şey olmaz korkmayın diyorlar sadece karnına baskı olmayacak şekilde dikkatli olman yeterli ilk 2 ay bende istemiyordum.sonradan durumlar düzeldi derken bu seferde dr yasakladı. ama her hangi özel bir durumunuz yoksa doğumdan 3 hafta önceye kadar yapılması doğum açısından iyi oluyormuş.

slm arkadaşlar arzum uğruyomu bn uzun zmndır görmedinmde mrk ettim sz biliyomusunuz?

canım aynı ben, sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın özellikle "aldın alacağını " biz de de çok kullanılıyor bu yüzden çok güldüm valla bütün erkekler aynıymış

takmayın kızlar.. az sıksınlar dişlerini, zaten bütün işi biz yapıyoruz... doğum işi erkeklere kalsa insanlığın nesli tükenirdi valla...

takmayın kızlar.. az sıksınlar dişlerini, zaten bütün işi biz yapıyoruz... doğum işi erkeklere kalsa insanlığın nesli tükenirdi valla...

kesinlikle katılıyorum sana...biz iki canlı halimizle yapmadığımız iş yok her şey bize bakıyor (ev,iş,eş,yemek...vs. say say bitmez) sesimiz çıkmıyor valla

Selma kızlar

Nasılsınız bugün bakalım benim iş çoktu giremedim sabahtan beri dünde çok çalıştım sırtım çok ağrıdı ya sizde de varmı bi kaç kişiye sordum daha erken dedi ama ağrıyo işte napım

Arzum da gelsede şu listeyi bi yapsa yeniden kaç kişiyiz kimler kaç haftalık oldu cinsiyetler isimler ne olacak merak ediyorum

geldim geldimmm...

hadi listeyi yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…