Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın aranıza yeni katılıyorum 11 gebeyim sizde ne gibi degişiklik oldu karnınzda agrılar devam ediyormu
günaydın dilekcimmmm nasılsın.. Bu bakıyım dedim ne var ne yok diye birazdan dışarı çıkıcam alışveriş yapmaya...
Sen napıyosun..
günaydın aranıza yeni katılıyorum 11 gebeyim sizde ne gibi degişiklik oldu karnınzda agrılar devam ediyormu
kızlar bu arada kaç doğumlusunuz ve kaç yıllık evlisiniz he birde ilk çocukmu?
ben 1982 doğumluyum. 4,5 yıllık evliyim geçen sene bir dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpümü kapadılar. Sol tüpüm açıktı onun önünde de çikolata kisti vardı
doktor tüp bebek dedi. Neyaparsan yap tüp bebek dedi allaha olan inancımı hiç yitirmedim. Hep dua ettim doktor bunu dedikten sonra 3,ayımda ameliyattan tam bir sene sonra hamile kaldım. Allah herkesin gönlüne göre versin ne isterseniz isteyin hayırlısını isteyin
kızlar bu arada kaç doğumlusunuz ve kaç yıllık evlisiniz he birde ilk çocukmu?
ben 1982 doğumluyum. 4,5 yıllık evliyim geçen sene bir dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpümü kapadılar. Sol tüpüm açıktı onun önünde de çikolata kisti vardı
doktor tüp bebek dedi. Neyaparsan yap tüp bebek dedi allaha olan inancımı hiç yitirmedim. Hep dua ettim doktor bunu dedikten sonra 3,ayımda ameliyattan tam bir sene sonra hamile kaldım. Allah herkesin gönlüne göre versin ne isterseniz isteyin hayırlısını isteyin
Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin
Karında ağrı derken neyi kastettin bende 10+6 oldum ama karında ağrım falan olmadı hiç
arada bir giren gaz agrısı sanırım gögüslerinizdeki dolgunluk devam ediyormu yatarken nelere dikkat ediyorsunuz cevap verir seniz sevinirim
çok pahalıymış gerçekten iyi bi doktor bulursun umarım zaten her ay ultrasona giriyoruz ense ölçümüne neden ayrı para alıyoki çok saçma
tamam tahlilleri anladım da, ultrason derken neyi kast ettin canım zaten her dr a gişimizde ultrasonda bebişe bakmıyor mu? ben şimdiye kadar hep iki haftada bir dra gittim.sadece tahlil ve muayane parası veriyorum.
arada bir giren gaz agrısı sanırım gögüslerinizdeki dolgunluk devam ediyormu yatarken nelere dikkat ediyorsunuz cevap verir seniz sevinirim
benimde göğüslerde şişkinliğim var bazen çarpınca falan ağrıyor..gaz ağrım yok ama kbızlık çekiyorum hala :85:
Yatarken sırt üstü yatıyorsam dzlerimin altına küçük ince yastık koyuyorum,sola yatacaksam da bacaklarımın arasına yastık alıyorum..özellikle sola yatmaya gayret gösteriyorum :)
kızlar şu anda hangi vitamin ilacını kullanıyorsunuz.?