• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

banada doktor sadece elevit verdi. folik asiti bayağıdır içmiyorum

folik asit bitince toplamda 2 kutu içmiş olacam. elevit te folik asit var zaten sorun olmaz, ama sen bayağı erken bırakmışsın 3.aya kadar içilmesi gerekiyor diye duymuştum

ben elevıt almadım hiç folik aside devam ediyorum..Ama genelde doktorlar 12. haftaya kadar içilmes gerektiğini söylüyor folik asidin..Başka da birşey almıyorum henüz..

Son düzenleme:
bilmiyorum doktor gerek yok dedi. benim kuzenimde kadın doğumcu o da önceden alınan folik asidin faydası var ama hamile kaldıktan sonra ihtiyaç yok demişti.

bu arada kaç kilo aldınız ben çok şiştim ya. Nolcak böyle bilmiyorum. Habire yiyesim geliyor:69:

aynı bende 63 kiloydum ilk öğrendiğimde geçen hafta doktorda tartıldım 65 olmuşum 2 kilo almışım ama evde tartıldığımda 63,70 geliyorum anlamadım??:25:

Benim dr 12. haftaya kadar içmek gerek dedi ben de devam ediyorum hala sanırım hafta gittiğimde keser onu da :)

Ben 3 kilo falan aldım sanırım :x:D

Son düzenleme:
ben elevit kullanıyorum folik asite devam ediyorum doktor devam et dedi bkaç gündür ek olarak magnezyum kullanıyorum sizlerden magnezyuma başlayan varmı?

magnezyum alımı konusunda dr bana bi şey demedi.ne zaman kaçıncı haftadan itibaren alınması gerekiyor?? pek bilgim yok :50:

üff en çok ben almışım niye öyle oldu anlamıyorum??? Ben 54 falandım sanırım ama şimde 60 falan geliyorum:61: Hiç bir pantolonum olmuyor. Genişledim yani hemen basenlerim genişledi. Göğüslerim şiş. Karnımda şiş niye böyle olduki anlamadım.

üff en çok ben almışım niye öyle oldu anlamıyorum??? Ben 54 falandım sanırım ama şimde 60 falan geliyorum:61: Hiç bir pantolonum olmuyor. Genişledim yani hemen basenlerim genişledi. Göğüslerim şiş. Karnımda şiş niye böyle olduki anlamadım.

yaaa çoook ilginç ama ben hamile olduğumu hissetirecek ve göseterecek kiloya hemen gelmek istiyorum maksimum 15 kg kadar yolumuz var telaşlanmayın. :49:

hoş geldin cnm karın ağrısı hiç yaşamadım, belim çok fena ağırdı ama bu aralar iyiyim çok şükür :)

gunyadın kızlarr..aynen benımde karın agrım oluyo ya regl sancısı gıbı bazen yürüyemıyoum neden oluyokii:50::59:

herkese günaydın:) haftasonları tatil günlerim olduğu için girmiyorum internete sıkıcı ve kasvetli bir iş sabahından herkesi selamlıyorum ve geçmiş anneler gününüzü kutluyorum:66:

senınde canımm ve butun annıslerın bende gecmıs anneler gununu kutluyorum:49::emir_bebek:

Back