Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üff en çok ben almışım niye öyle oldu anlamıyorum??? Ben 54 falandım sanırım ama şimde 60 falan geliyorum Hiç bir pantolonum olmuyor. Genişledim yani hemen basenlerim genişledi. Göğüslerim şiş. Karnımda şiş niye böyle olduki anlamadım.
ya ben baska bı topıgemı gecsem sız benden ılerdesınızzben daha 6+1 im
hmm evet aynen sık tuvalete cıkmada ondan oluyo neyse katlancaz artık
başka topiğe geçsen ne olacak ki zaen hamilelik aynı herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor :)
Hem senin için daha iyi burda kalman bence senden ileride olduğumuza göre bizden ddaha iyi faydalanabilirsin diye düşünüyorum
Dayan şekerim bi kaç hafta sonra hiç bir sıkıntın kalmaz, kolay değil vücut kendini hazırlıyor. Allah bozmasın ben şu an gayet iyiyim
bence de arkadaşıma katılıyorum
Senin sat kaç. Nolcakki altı üstü 1 3 hafta falanmı?
27 mart benım sat cnm:26:
Hepsi yağ değildir belki hemen üzülme..Vücut ödem de yapıyor olabilir..Bir de iç karın ve dış karın olayı var..Bazı kadınların iç karınları geniş olur ve göbek çok belli olmaz ama bazı kadınların iç karınları olmaz direk dışa vurur..Bende sadece 3 kilo falan aldım ama eski pantolonlarımı giyemiyorum pek,aslında giysem giyerim ama sıkıyor karnımı bebeğe zarar verri diye giymek istemiyorum..Hem iş hemde dışarda hamileik pantolonlarımı giyiyorum :)
Vucudun ödem yapmış da olabilir onlar da kilo olarak yansıyor olabilir..Bunun için canını sıkma sakın :)
iyi moral oldu canım:) hamile pantolonu için erken değilmi, nasıl birşey aldınkı? ben pantolonları düğmesi açık giyorum ama sanırım almam lazım. sadece 2 pantolonumU giyiyorum oda. bu hafta bakmıştım ama hamile pantolonlarıda çok büyük
Hem kot pantolon hemde iş pantolu kumaş pantolon aldım ben çok rahat :)
Sen kalp atışlarını duymaya gittin mi ..?
Evet bazen oluyor bende Allah hayırlısını versin canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın :)
Canım pantolonlar çok rahat oluyor sende dene bence..