Selemicim ben ve Öykü çok iyiyiz hala İzmirdeyiz cumartesi dönüyoruz istanbula.Yani yine sıkıcı günler başlıyor.Ama ne yapalım ben eşimi özledim kızım da babasını..Sen neler yapıyorsun.
Selemicim ben ve Öykü çok iyiyiz hala İzmirdeyiz cumartesi dönüyoruz istanbula.Yani yine sıkıcı günler başlıyor.Ama ne yapalım ben eşimi özledim kızım da babasını..Sen neler yapıyorsun.
:))) teşk. ederim canım..öykümüzün maşallahı varmış annesi yemeklere karşı ilgisi ne güzelmiş..evet yanlış hatırlamıyorsam doğum tarihlerimiz aynıydı 11.11.2011 :) ben yürüteçi çok kısa süreli kullanıyorum malum pek tavsiye edilmiyormuşşş, son kontrolde dişçiklerimizin üstten kabardığını söledi drumuz ama henüz görünürde bi şey yok..Selemi mesajını 4 kez okumak güzel oldu.Sindire sindire okudum.Hem baksana diğer kızlar burayı iyice unuttu en azından mesaj kalabalığı olmuş oldu.Öykü de dönüyor ama çok ilerleyemiyor daha.Yürütece hiç binmedi belki alırım gidince.Ama ilk iş mama sandalyesi almak olacak.Maşallah kızım biz yemek yerken hiç durmuyor ne yersek istiyor tatlı ekşi hatta baharatlı bile ayırmıyor.Ben zarar verir diye korkuyorum ama o öyle bir iştahlı atılıyor ki kıyamayıp her yediğimizden tattırıyoruz.Çok obur bir kız olacak diye korkuyorum valla.Bizim de daha dişimiz çıkmadı ama yakın sanırım.Seninle aynı gündü değil mi doğumumuz bakalım hangisi erken davranacak.
Merhaba hanimlar facebook basladi herkes burayi unuttu valla bende arasira burayada orayada bakiyorum ama burada konusmaktan hala buyuk bir keyif aldigimi soyleyebilirim...kadinlar kulubunden cok sey ogrendim bebek bakimi buyume yeme icmeye dair hakkini yiyemem...
Bende tr deyim artik 1 ay oldu esimden ayri buralardayis valla bende oglumda cok ozledik 15 gunlugune gelecek hafta gelip gidecek bir 15 gun daha kalip sonrada ben gidecegim...allah kimseyi ailesiz anasiz babasiz essiz cocuksun birakmasin..ya esimden ayri artik annemin babamin evinde bile bunaliyormusum..alip cocugu gidesim var yani ne zormus ayol..oda haftaya gelecek 5 gunkaldi 4 gun kaldi diye gun sayiyorum..ne kadar seviyormusuz oglumlada farkinda degiliz...
Onun disinda ben kaana yediriyorum ek gida ee zaten 7 ayina girdi ne zaman tam yuvarlanacak bilmiyorum ama yerlere birakiyorus surekli karin ustu durmak istemiyor arada birakiyorum..emzik biberon ve benzeri seyler almiyor ne yazikki bende zorlamiyorum..su iciriyorum...devam sutunu muhallebi gibi veriyorum onuda cok kullanmiyorum...ek tahil var biraz ondan yediriyorum ama soya listerini var diye gonlum cokta rahat degil acikcasi...ondan tarhana yogurt corbasi kavoniz meyve sebze kullaniyorum..meyve heryerde var diye kendini direk veriyorum..oyle yani bol bol dahile goturup gezdiriyorum seviyor gezmeyi ....
Bizden bu kadar simdilik aklima gelenler bunlar cok opuyorum bebisleriniziii......
emekler emekler merak etme annesi, yüz üstü yatınca elleri ağırıyordur o yüzden ağlıyor zamanla alışır.. :)ya benim eşimde mümkün değil bırakmaz annemde bile kalamıyorum tek başıma neyseki arada bir şehir dışına çıkıyorda mecburen bırakmak zorunda kalıyor :)
kızımda yüzüstü durmayı hiç sevmiyor dün ilk defa kendi döndü yüzüstü yine kabul etmiyor ağlıyor düzeltmemiz için :/ Emekleyemicek bu gidişle :)
Selam bayanlar , herkes iyidir umarım . Biz iyiyiz çok şükür , iş-güç koşturmaca devam ediyor :) . Kızlar sizin bebişler oturmaya başladımı benimki bugün 7 ayı bitirdi ama hala oturamıyor kendi başına , destekle bazen yani yastıklarla filan oturtuyoruz ama yamuluyor hemen bir o tarafa bir bu tarafa , birde emeklemeye de başlamadı sadece döne döne dolanıyor evin içinde yani yüzüstü dönüyo sonra tekrar sırtüstü ,öyle işte...sizinkiler ne durumda ?
slm kızlar havalar ısındı ya herkez bir yerlere gitti o yüzden unutuldu heralde buralar... Derin dönerek bütün salonu geziyor geçen gün koltuğun altına kadar girmeyi başarmış çok haraketli sanırım biraz yaramaz olucak eli kolu durmuyor yanlız kalmayı hiç istemiyor... Bizimkide sırtüstü yatınca başlıyor ağlamaya hep yüzüstü sürüne sürüne gidebiliyor istediği her yere durmadığı işim olduğu zaman kısa süreliğine örümceğe koyuyorum babamızın tabiriyle karınca :))) onuda baya bildiğin götürüyor derin... Yemek yemede biraz sıkıntımız var ağzını açmıyor yemek yiyceğini anladığı zaman ağlamaya başlıyor... Zayıf biraz bizimki çünkü çok hareketli birde çok yemiyorda üzüyor beni... Derin'in dişleride çıkmadı henüz ama çok kaşınıyor diş kaşıyıcısını hırsla emiyor elleride hep kulağında kullaklarada vururmuş ağrısı zaten diş çıkarken... bizdede durum böyle hepinizi öpüyoruz teyzoşlar....
oruyoo biz daha bi yere gitmedik 1 hafta sonra memlekete gideceğiz..orda ufak bi tatil yapıp döneriz..maşallah derin çoook hareketliymişdiş konusunda durumumuz aynı bizimkininde kulakları falan çok ağırıyor 20 gün önce dra götürdüm kızarıklık vardı ilaç falan kullanmak zorunda kaldık , 2 gün önceki kontrolümüzde çok şükür iyileşmişti..dişlerimiz üstten kabarmış fazla sürmez çıkar sabırsızlıkla bekliyoruz...
Herkese merhaba :) bizim alttan 2 dişimiz çıktı yaaa darısı başınıza , emekleme konusunda hala tembeliz sanırım emeklemiyecek yüzüstü durmayıda hiç sevmiyoruz ayrıca :) . kızlar yürüteç konusunda ne düşünüyosunuz ben daha almadım ama sanırım alacağım bu aralar . Nihayet oturmaya da başladık ama yinede yamulmalar oluyor tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?