• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

selam kızlar

patka aynı sorunu yaşıyoruz. benimki de aynı. hep memede durmak istiyor fazlasını kusuyor. kıyafet durmuo üstünde.sürekli deiştiriyoruz artık. emziği gündüz daaha iyi tutuo.emziriyorum dalıo sonra gazını çıkartırken hafif uyanırsa tıkıyorum ağzına emziği.o öyle dalıo. ama akşamları kesinlikle emzikle durmak istemio.biz de oyalıoruz artık hafif hafif sallıoruz susuo.gece 11 12 gibi bi daha emziriorum uyuyo.meme bağımlılığını çözemedik hala yaa.
başlarda altını alırken çok ağlıyorduı şimdi hoşuna gidiyor çok şükür. yıkanmak da hoşuna gidio sanırım.suya girince susuyor :)
selemicim hayırlı olsun allah mürvetini de göstersin :)

ben de fazla resim yükleyemedim.makinenin fotoğraf boyutu büyükmüş. kabul etmedi.

selam kızlar

patka aynı sorunu yaşıyoruz. benimki de aynı. hep memede durmak istiyor fazlasını kusuyor. kıyafet durmuo üstünde.sürekli deiştiriyoruz artık. emziği gündüz daaha iyi tutuo.emziriyorum dalıo sonra gazını çıkartırken hafif uyanırsa tıkıyorum ağzına emziği.o öyle dalıo. ama akşamları kesinlikle emzikle durmak istemio.biz de oyalıoruz artık hafif hafif sallıoruz susuo.gece 11 12 gibi bi daha emziriorum uyuyo.meme bağımlılığını çözemedik hala yaa.
başlarda altını alırken çok ağlıyorduı şimdi hoşuna gidiyor çok şükür. yıkanmak da hoşuna gidio sanırım.suya girince susuyor :)
selemicim hayırlı olsun allah mürvetini de göstersin :)

ben de fazla resim yükleyemedim.makinenin fotoğraf boyutu büyükmüş. kabul etmedi.

bebek fazla kusuyorsa kayinvalidem bizim bebek kusmasi diye tam midesine hafif tulbent gibi bezler var onlardan sariyor..cunku midesi usuyen bebek cok kusarmis bilginiz olsun..
he birde resim formatinin olcusunu kucultursen kayderderken bilg. yukleyebilirsin..

Son düzenleme:
Kızlar herkese selam ben fazla giremiyorum malesef ama yinede fazla ilerlememiş topik:)) fotolarınızı gördüm maşallah hepsi birbirinden güzel bende gün içinde müsait olursam atıcam bir iki foto inşallah.
Ben hasta oldum bebeğimde malesef hasta oldu hani süt koruyodu korumadı işte... öksürüyo. Hapşırıyo sol gözü şişti kızardı nefesi daralıyor. Doktora gittik ilaç vermedi. Asist verdi sadece onu verebiliyorum. Bu durumuma önerisi olan varmı acaba???? Herkese allah sağlık versin en önemlisi oymuş oğlumu böyle görmek çok kötü birşey anlatamam.....

Kızlar herkese selam ben fazla giremiyorum malesef ama yinede fazla ilerlememiş topik:)) fotolarınızı gördüm maşallah hepsi birbirinden güzel bende gün içinde müsait olursam atıcam bir iki foto inşallah.
Ben hasta oldum bebeğimde malesef hasta oldu hani süt koruyodu korumadı işte... öksürüyo. Hapşırıyo sol gözü şişti kızardı nefesi daralıyor. Doktora gittik ilaç vermedi. Asist verdi sadece onu verebiliyorum. Bu durumuma önerisi olan varmı acaba???? Herkese allah sağlık versin en önemlisi oymuş oğlumu böyle görmek çok kötü birşey anlatamam.....

canim bende daha 20 gunlukken bebek hasta oldum hemde yataklik hep hapsiriyordum..kaan hasta olmasin diye doktora gittim hemen..bizim doktorumuz astim ve alerji uzerine uzmanlik yapmis ozellikle onu tercih ettik..o bana deniz suyu solusyonun bebekler icin olani var onu verdi pesine tekrar sprey bir ilac verdi birde bebekler icin agri kesici ates dusurucu verdi...burnu tikanirsa sprey koy dedi deniz suyu olan..sonra digerini gerekirse koyarsin..ben simdi sadece deniz suyunu kullandim ates dusurucuyu acmadim bile..bazen sabahlari burnu tikanik gibi oluyor iki tarafada skiyorum emiziriyorum..rahatlayip uyuyor valla..ama ilac bulamam dersen ablama doktor bebegi icin 1 bardak cay bardagina 1 tatli kasigi tuz toy..bunuda burnuna iki tarafa birer damla akit demis..burnunu temizliyormus..birde ben aksamdan 1 kasik rezene yarim kasik anason 1 kasik ihlamur yarim cay bardagi demle ilik 2 cay kasigi ver cocuklar rahatliyor resmen...

saol canım önerilerin için biz dün yine doktora gittik ağır gripolmuş:(( öksürüyor, nefes alamıyor hapşııyor ilaç başladık mecbur antibiyotik aldık:( birde soğuk algınlığı şurubu. birer çay kaşığı sabah akşam mecbur veriyorum şu küçük solüsyonlardan bende kullanıyorum ama burnu öyle tıkalıki çok fayda etmiyor:43:

geçmiş olsun Irmak Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda. Bizde olan ne varsa iyi ya da kötü maalesef sütümüzle geçiyor miniklerimize. Ben biraz üşüsem hemen kızımın kakasının rengide değişiyor oyüzden kendimizede çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Bizimde bugün kırkımız çıktı hayırlısıyla. Niyeyse rahatladım :) Evden çıkmak için can atıyorum ama bu soğuklar izin vermiyor maalesef :(

geçmiş olsun ırmakçıım inş çabuk iyileşir yaa insan kıyamıyor çok ufaklar. ben resimlerini görmedim. evden iki adım uzaklaşınca bile çok mutlu oluyorm bu ara. hvalar düzelse de bebişleri alıp çıksak yaa. bu arada ben bi iki foto daha yükledim.

Merhaba herkese..

ne zamandir yazmak istiyorum ama bi turlu olmadi. Emir gece uykusunu alip gunduz pek uyumadigi icin nete giremiyorum gun icinde. bugun artik gece uyuttuktan sonra actim nihayet enerjimi toplayip :)
Irmak cok gecmis olsun allah sifalar versin bir an once umarim simdi cok daha iyisinizdir..
dunedain ve mavibebek albumlerinizi gordum masallah cok guzel bebisleriniz sizde oyle tabiki :) diger arkadaslarada arkadaslik gondermistim ama olmadi mi acaba baska kimseyi goremedim listemde ? bende album olusturdum bunca aydan sonra birbirimizi yuzyuze gormek gercekten guzel oldu..

Merhaba herkese..

ne zamandir yazmak istiyorum ama bi turlu olmadi. Emir gece uykusunu alip gunduz pek uyumadigi icin nete giremiyorum gun icinde. bugun artik gece uyuttuktan sonra actim nihayet enerjimi toplayip :)
Irmak cok gecmis olsun allah sifalar versin bir an once umarim simdi cok daha iyisinizdir..
dunedain ve mavibebek albumlerinizi gordum masallah cok guzel bebisleriniz sizde oyle tabiki :) diger arkadaslarada arkadaslik gondermistim ama olmadi mi acaba baska kimseyi goremedim listemde ? bende album olusturdum bunca aydan sonra birbirimizi yuzyuze gormek gercekten guzel oldu..

bayanlar neler duyuyorum neler öğreniorum.. vazelin yada tükürük ilişki esnasında kullanmak, gebeliği önlüyormuş doğrumudur?

slm kızlar nasılsınız, geçmiş olsun ırmak Allah acilşifalar versin..foto ekleyen arkadaşlar sizleri görmek çok güzel siz ve bebişleriniz çok tatlısınız..biz kar kış demeden memlekete tatile geldik bu yüzden nete fazla giremiyorum kendinize ve bebişlere çok iyi bakın..

Selam kızlar.Nasılsınız?Herkes gibi ben de uzun zamandır giremedim.Hepimiz aynı anda yok oluyoruz demek ki ve aynı anda geri dönüyoruz.Bence de resimleri yüklememiz birbirimizi ve bebişlerimizi görmemiz süper oldu.Hepiniz çok güzel görünüyorsunuz.Ne güzel anneler olduk değil mi?
Bizi sorarsanız kızımla çok iyiyiz.Kızım maşallah her gün daha da büyüyor hareketleniyor. Oyun halısı aldık 10 gün kadar önce onunla çok güzel oynuyor.Üzerindeki oyuncaklarla aynasıyla konuşuyor.Sanırım biraz konuşkan olacak benim minik meleğim.Sürekli yüzümüze bakıyor.Sanki konuşmamızı istiyor onunla.Konuşunca da çok güzel sesler çıkarıyor.Bir de maşallah çok güler yüzlü.Her konuşana gülücük dağıtıyor.:nazar::nazar:
Sizin bebişleriniz nasıl?Umarım hepsi çok iyidir.Öpüyorum sizleri.:54::54::54::54::54:

merhaba bayanlar bende kac gundur giremeyenlerdenim..bir kac gundur oglumun pasaportu ile kimligi ile ugrastim cok sukur kimligini aldim..simdi pasaportun bekliyorum resmini cekip goturdun birde 5 senelik uzatma ladik artik 5 senede cocuk degisirse o resimden nasil taniyacaklar muaamma :))iki gun once doktor kontrolu vardi oglumun ben hala kontrole gitmedim..dunde asisini vurdurdum pnamokok galiba yanlis yazmadiysam onuda vurdular..karma asilari falan oldu...iyiydi durumu ama gece ateslendi ates dusurucu falan verdim...simdi iyi durumu sukur yatiyor..

bende su yerde sallanan yataklar var ondan aldim once sevdi sonra hosuna gitmedi sanirim yatiriyorum biraz susuyor agliyor kaldirim diye..simdi aksam degistirip kendi basina elektirikli ana kucagi gibi sallanan yataklar var ondanmi alsam diye dusunuyorum..mavibebek demek guzel oyun battaniyesi var olmazsa bende alim madem guzel oynuyorlar..oglum yatak ustu donencesi var onu cok seviyor yatarken aciyorum birde palyaco muzik kutusu var onu aciyorum sesi duyunca susuyor oynuyor..oglum bensiz kimsenin yaninda durmuyor hemen beni ariyor..simdiden anaci olacak sanirim :)))

ben takip ettim ama herşey rutin ilerleyince yazacak bişi bulamadığımdan öle görünmez kaldım :)

Kızım neyazıkki geceyi gündüze çevirdi. Uyku düzenimiz alt üst olmuş durumda. Bu durumu eski haline getirmeye çalışıyoruz. Gündüz fazla uyumasın diye çabalıyoruz ama her fırsatta gözlerini kapatıyor huysuzlanıyor doğal olarak :(

Kendiyle konuşulmasını benim kızımda çok seviyor karşılık olarak minik sesler çıkarıyor :) Oyun halısı bende istiyorum ama erken olduğunu düşünüyordum demek ki şimdiden işe yarıyor.

kizlar dun gittim sallanan yatagi degistirip yerine bebegin yatirdiginda us $7.jpg $7.jpg
bundan aldim bakalim aksam biraz oynadi ama ilerleyen zamanlarda heralde oynayacak..

arkadaşlar herkese selamlar geçmiş dilekleriniz içinde teşekkürler.biz çok kötü olduk geçen hafta 2 gün hastanede yattık allah kimsenin başına vermesin serum bağladılar devamlı hava verdiler. antibiyotikler falan oğlum mahvoldu bizde öyle:( neyse şükürki geçti gibi ama ben hala gribim maskeyle dolaşıyorum inşallah bebeğimdede tekrarlamaz. dunedain sende hasta olduğunu söylemişsin ne kullandın hastayken nasıl geçirdin benim lanet giribim geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım. bir akıl lütfen bana bu arada oyun halısı çok güzel bende alsam erken değilmiki oynuyorlarmı böyle tek başlarına benim oğlum tek başına durmuyor. birde gaz ilacı ne kullanıyorsunuz???

Selam kızlar.Öncelikle Irmak çok geçmiş olsun.Çok üzüldüm.İnsan dayanamaz onlara bir şey olsa.Ben biraz fazla ağlayınca mahvoluyorum.Kıyamam ona.İnşallah bir daha olmaz.
Oyun halısını ben alalı yaklaşık 15-20 gün oldu.Keyfi yerindeyse 1 saate yakın oynadığı oluyor üstünde.Ama odada yalnız bırakmıyorum tabi.Daha çok küçük ne de olsa.benimkisi Tıny Love un güneşli gün oyun halısı.Ama aynı markanın Prenses diye bir çeşidi vardı o daha güzel ama pembeden başka rengi yok.O yüzden tercih etmedim.Sonuçta bu kız ama 2. nin de kız olacağı garanti değil. :))
dunedain sizin oyuncağınız da güzele benziyor.Umarım bebiş iyi vakit geçirir içinde.

irmakcim gecmis olsun vallahi bende cok fena olmustum 20 gun kendime gelemedim hastaliktan..ben hemen 2. gun hastaneye gidip bebege ilac almistim ben hastayim bebekte olmasin diye..doktor ilac vermedi bana ..ama tavsiyede bulundu ben sana ictigim karisimi soyleyim her aksam bir kupa ictim yattim..zencefil cubuk tarcin karabiber nane limon ihlamur anason rezene kaynattim bir bez icerisinde seker attim ictim..annemde buraya geldiginde hava degisiminden hasta olmustu grip oda onada ayni seyleri yaptim hem sutum oldu benim hemde 2 gunde ayaga kalktim..20 gun sadece benim kirginligin kaldi ustumde bebeklede ilgilendigim icin cok yorgun dustum okadar...ellerimi hep bu mikrop kirici sivilar varya onlarla temizledim..kaaninda burnu tikali kaldi 1 hafta valla onada ablam kendi cocuguda 3 aylikkenmi ne hasta olmustu doktor ona demis bebek icin ihlamur demle biraz sekerle ver her aksam diye..bende kendi oglum icin rezene anason birde ihlamuru demledim 3 cay kasigi her aksam verdim oda cok rahatlatti...

internette okumusutum onuda bir arastir istersen balla karbiberi karistirip bebeklerin sirtina suruyorlarmis balgam varsa sokuyormus..kk bir cok kadin bunu denemis bana henuz lazim olmadigi icin bakmadim ama kulagimda bir bilgi olarak kaldi...

mavibebek oyun halisina baktim himm ben hali zannettim adi baska geciyor burada ...burada battaniyeler var uzerinde resimler var uzerine basiyorsun hayvan sesleri cikariyor onlardan zannettim...ben bu oyuncakla aldigim arasinda kaldim bende yukaridaki resimde olanlardan aldim 1 yasindan fazlada kullaniliyormus diye...

bu arada dudagimda kocaman bir ucuk cikti..asiri yorgunluk strese bagli cikiyormus..stres yapmadim ama asiri yorgunluk heralde sabah kalktigimda dudagim agzimin icin sismis..simdi kaana bulasmasin diye uzakta duruyorum..

yani ne kadar klasik bebek hastaligi yada ne kadar abzurt rahatsizlik varsa geciriyorum haydi hayirlisi bakalim ::52::52::52::52::52::52:

Back