slm kızlar herkese güzel bir yıl diliyorum umarım her şey gölünüzce olur..dunedain canım ne güzel yazmışsın koskoca bir AMİNNN demeden geçemiycem inş. hepimiz için çok güzel bir yıl olur..geçen yıl bugün evde tekbaşımaydım eşim askerdeydi çok ağlamıştım ama bu sene Allahıma şükürler olsun canım oğlumda bizimle beraber...
Kızlar yeni bir sohbet konusu açıyorum herkes bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim; Evinizin sıcaklık derecesi kaç, bebişleri nasıl giydiriyorsunuz kalın mı ince mi? ya da kaç kat :) yatarken yastık kullanıyor musunuz? üstünü nasıl örtüyorsunuz(yorgan,battaniye vs), sütünüz nasıl bebişlere yetiyor mu?
Sorduğum soruları önce ben cevap vereyim; evim ortalama 22-24 derece, uzun kollu-bazen kısa kollu çıtçıtlı badi, üstüne uzun kollu penye bi üst ve kısa kollu yelek yada hırka (çok mu kalın giydiriyorum yaawww) alttan bazen tek kat bazende çift kat penye pijama tarzı şeyler giydiriyorum çorap ve patiği de unutmayayım..bere ve şapka tarzı şeyleri bizimki sevmiyor zar zor banyodan sonra ve dışarı çıkarken takıyoruz ama onda da basıyor yaygarayı çıkartana kadar kafasını sağa sola çevirip duruyor..beşiğinde çok ince bir yastık var ama gündüzleri oturma odasında duruyoruz orda yastık kullanmıyorum..uyurken uyku setinin yorganı ve battaniyesiyle örtüyorum..sütüm çok şükür yetiyor sizde de oluyor mu bilmiyorum özellikle mert bi kaç saat emmediğinde göğüslerim çok sertleşiyor ve emzirmeye başladıktan sonra diğer göğsümden kendiliğinden süt akıyor önceleri ziyan oluyordu, şimdi biberon tutup,süt saklama poşetiyle dondurucuda stokluyorum işe başlayınca çok lazım olacak....
birde ben elevit ve kan hapına devam ediyorum..kan değerlerim çok şükür iyi haplarım bitince bırakacam ama elevit konusunda karasızım içinde anne sütünün verimliliğini arttırır falan yazıyordu bi sürü vitamin içeriyor bu yüzden içsem iyi olur sanki...