• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

maaşallah tosuncuk olucak heralde senin bebiş , 3 hafta önce gitmiştik en son doktora biz o zman bizimki 960 gr. filandı daha
Valla bilemiyorum artık.Ama biraz tombiş olsa çok tatlı olur.

aman yok ben takmıyorum zaten ama garibime gidiyor yani. hamileyiz kilo alıyoruz birden hulk'a dönüşmüyoruz ya.. bu kadar şaşırmış niye gözüküolar :D ya da biri kilo alsa da yüzüne vursak diye bekliolar herhalde :))

maşallah kızına.bizimkisi de dil çıkartıodu.ben eve gidince sana sorucam dedim milletin yanında dil çıkarmak ne die. zaten 14. haftada erkenden hemen açtı gösterdi hanfendi. napçaz bilmem :)

32. haftada ayrılcak mısın? yoksa 37. haftada mı ayrılcaksın. sanırım zaten 32. haftada falansın öyle mi?

Ne güzel keşeke benimlide dil çıkarsa da yüzünü görsek.Hasret bıraktı bizi yüzüne yaramaz kızım.Canım biz 31+2 deyiz.37. haftada ayrılacağım.5 gün sonra çalışabilir raporumu da alıp bir sorun olmazsa inşallah devam edeceğim okula 5 hafta daha.Sen ne yapacaksın?

ben de 37 ye kadar çalışayım diyorum ama bakalım. inş zorlanmazsam.okulda vakit geçer hem. bi yandan da çok şişmiş olucam rahat eder miyim bilemedim.32. hafta bi gelsin ona göre karar vericem ama gönlüm çalışmaktan yana.inş zorlanmam.

Günaydın herkese

Bende 37. haftaya kadar çalışıcam inşallah bir aksilik olmazsa , evde beklemek daha zor bence en azından çalışırken vakit geçiyor .Doğum izni çok az bence daha fazla olmalı ücretli olarak en az 6 ay olsaydı keşke ne güzel olurdu.

mavibebek maşallah canım bebişimiz çok şükür iyiymiş :nazar::emir_bebek: bizde yarın gideceğiz paşamızı görmeye 31+6 olmuş oluyoruz raporumuzuda alacağız, bende 37. haftaya kadar çalışacağım Allah izin verirse..dün baby2go nun 8423 kodlu mavi park yatağını aldık akşam sırf merakımızdan kurduk birazdan geri toplayacağım açıkta durmasın.doğuma yakın tekrar kurup iyice siler temizlerim :)

bu arada herkese iyi pazarlar diliyorummmm kendinize ve bebişlerinize dikkat edin :68:

bestem sana katılıyorum ya keşke 6 ay ücretli iznimiz olsa bu durumda 37 de izne ayrılırsak, bebişlerimiz 3 aylıkken tekrar işe başlıyoruz dimi..
bu arada raporu tam olarak 31+6 da mı? 32+0 da mı alacağız? ben yarın dra gidecemde rapor için ertesi gün tekrar gitmek zorunda kalmayayım

yaa illa rapor için günü doldurmak mı gerekiyor. sat falan mı belirtçez yani illa :D ben 32. haftanın içindeyken giderim.zaten randevu zor bela alıorum. yada doldurup bi dahaki hafta mı gitsem.o da zaten bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. aman yav. şu devlet işleri ne angarya .

selemi'cim hayırlı olsun bebişinin yatağı.içinde hep mutlu mutlu uyusun inş :) yatağın süngerini nevresimini falan nerden alıcaksınız.onlara uygun sünger bulmak kolaydır inş. benim bi arkaadaşım bulamamış yaptırmış. bi de yatak süngeri nası bi madde olmalı acaba sağlıklı olsun diye hiç araştırdınız mı?

amin canım iyi dileklerin için çok teşk. ediyorum inş. bütün bebişler sağlıkla doğar ve aldığımız eşyaları kullanırlar :49: canım beşiği aldığım Avm'de bi kaç yatak modeli vardı organik, çıkarılabilir ve yıkanabilir fermuarlı dış kılıfı vardı ve kumaşı terletmez alez kumaşındandı ama almadık biraz daha araştıracağız. birde bu hafta mağazaya yeni ürenler gelecek onlarada bakmaya gidecem, bakalım inş. bebişlerimize uygun güzel şeyler buluruz...

park yatak alıcam inş ben de. o baya idare ediyor sanırım. sepet beşikleri önermiolar. az kullanılıo die.

valla bugün velimin bi tanesi geldi. görür görmez "ay ne kadar şişmanlamışsınııızz!" dedi. ya ne olacağıdı... ya ne olacağıdı... hamileyiz herhalde. manyak karı.:84:

insan önce bi nasılsın der naptın der. ya hayret bişi ya..

bugün ben de kendime bişiler almak için çıktım. eski hiç bişiyim olmuo çünkü. iki şey denedim. biri olmadı daha büyük bedeni var mı die baktım yoktu ühühühü bıraktım. sonra diğeri oldu allahtan onu aldım. sonra o sinirle gittim bir sürü simit aldım eve geldim yedim. oh çok tokum.

akşamları yemekten sonra çok hazımsızlık çekiyorum ve de çok gazım oluyor. artık akşam salata ya da çorba falan yicem.

ben bunu ne zaman yazdım dedim bir an için... aynııı aynıııııııııı!!!

şimdi arkadaşlar korktuğumun tam tersin dün akşam kayınwalidem dediki park yatak alın:)) çomçok sewindim:) hani derse ilk torunum bebek odası alın falan diyeden korkuyordum...
neyse. park yatak olarak kumaş bakımından chiccoyu beğendim ama sallanmıyor ve diğerlerinin iki katı fiyatta??? baby2go kraft baktık naylon gibi geldi kumaşı? sizce hangisi kumaşı iyi olsun dayanıklı olsun chicco mu? yoksa amaan ne gerek war diğerlerinden al hem diğerleri sallanıyor kumaşı önemli değil zaten içinde yatak olcak mı?

ayrıca doğum iznine 37. haftada ayrılmadan kesinlikle 32. haftada doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu gerekiyormuş yoksa sorun çıkıyormuş haberiniz olsun.

mavibebek maşallah canım bebişimiz çok şükür iyiymiş :nazar::emir_bebek: bizde yarın gideceğiz paşamızı görmeye 31+6 olmuş oluyoruz raporumuzuda alacağız, bende 37. haftaya kadar çalışacağım Allah izin verirse..dün baby2go nun 8423 kodlu mavi park yatağını aldık akşam sırf merakımızdan kurduk birazdan geri toplayacağım açıkta durmasın.doğuma yakın tekrar kurup iyice siler temizlerim :)

bu arada herkese iyi pazarlar diliyorummmm kendinize ve bebişlerinize dikkat edin :68:
Sağol canım.Evet iyiyimiş bebişimiz.Umarım sen de yarın güzel haberler getirirsin.Ben de giitiğimde 31+1 günlükken gitmiştim.Raporu vermediler.Muhakkak 32 olması gerekiyormuş.Yani tatlım sanırım sen de yarın alamazsın.
Biz de dün alışverişe gittik.Park yatak aldık bizde.Ben de çok baktım baby2go ya da chiccodan daha kaliteli geldi bana bu marka.Amerikan malıymış.İçine de ince bir yün yorgan yaptıracağım ben.Annemler daha iyi olacağını söylüyor.

Merhabalar cici bebişler ve annişleri...Çarçamba günü Samsun'a oğlumuzu görmeye gittik bizde ama paşamız bir arkasını döndü sonra elleriyle yüzünü iyice kapadı.Dokorum da diyor ki 'Ne kadar kurnaz bebek resmini çekecem ama kendini göstermemek için elnden geleni yapıyor':9:
Velhasıl ne yapıp ettiysek göremedik:1:Neyseki sağlığımız yerinde gelişimimizde 1 hafta önden gidiyormuş 1 buçuk kilo olmuş oğlumuz.
Bende 1,5 ayda 2 kilo aldım ayaklarımda şişme yok,şeker yüklememizde temiz çıktı umarım sizin kontrolleriniz de iyi geçmiştir...
Şimdilik oğlum ve ben süperiz teyzeleri :emir_bebek::nazar:

Sağol canım.Evet iyiyimiş bebişimiz.Umarım sen de yarın güzel haberler getirirsin.Ben de giitiğimde 31+1 günlükken gitmiştim.Raporu vermediler.Muhakkak 32 olması gerekiyormuş.Yani tatlım sanırım sen de yarın alamazsın.
Biz de dün alışverişe gittik.Park yatak aldık bizde.Ben de çok baktım baby2go ya da chiccodan daha kaliteli geldi bana bu marka.Amerikan malıymış.İçine de ince bir yün yorgan yaptıracağım ben.Annemler daha iyi olacağını söylüyor.

bakalım yarın bi olsun doktordan ayrıntıları öğrenip sizinle paylaşırım.. :)
sen hangi modeli aldın canım ben çok tereddüt ettim alırken 60*120, 8423 kodlu yatağı aldık ama satan kişi kurun, odanızda nasıl durduğuna bakın içinize sinmezse geri getirin dedi 70*110 ebatında olan modeller yatak odamda çok yer kaplar ve odadan odaya almak istediğmde kapılardan rahat girmez diye tercih etmedim..

merhaba bayanlar guzel bebıslerı:nazar:

yarın ankaraya gıdıcem ınsallah sımdılık bır sıkıntım yok allaha sukur ısın guzel tarafı yıyıp ıcım daha kılo almadım masallahım var hala pantolonumu degıstırmedım ama sanırım 8 ay da bıraz kasacak gıbı gozukuyor...sutyen degısımı yapmadım hala aynılarını gıyıyorum ama karnım buyudu hıssedıyorum cok yorulmaya basladım yada sıcaklardan bılmıyorum...artık ıstanbula gıtıgımde anlayacagım..ama ayakkabı hıc gıyınemedım sureklı terlıkle gezdım buralarda hıcte sevmem terlık gıyınmeyı ama yandım resmen...

neyse bayanlar herkes ııyıdır ınsallah gorusurus yıne ııı bakın bebeklere :))):nazar:

slm kızlar dr'a gittik çok şükür herşey yolunda nts'yi de ilk defa kullanmış olduk ama çok sıkıldım neyseki cihazın kağıdı bitti hemşirede sıkıldığımı anlayınca fazla ısrar etmedi çok şükür bebeğin kalp atışları falan hep iyiydi, bol sıvı-su ve yürüyüş vazgeçilmezimiz olacak..37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım darısı sizlere inş. :) ama işyerinde yorulmadan dinlenerek çalışmam gerekiyor. bundan sonra 2 haftada bir kontrolumüz var...

bakalım yarın bi olsun doktordan ayrıntıları öğrenip sizinle paylaşırım.. :)
sen hangi modeli aldın canım ben çok tereddüt ettim alırken 60*120, 8423 kodlu yatağı aldık ama satan kişi kurun, odanızda nasıl durduğuna bakın içinize sinmezse geri getirin dedi 70*110 ebatında olan modeller yatak odamda çok yer kaplar ve odadan odaya almak istediğmde kapılardan rahat girmez diye tercih etmedim..

Selam kızlar ve bebişler.
Selemicim canım bizim yatak Graconun 70*100 ebetındaki modeli.Biz de denedik kapıdan tam sıfıra sıfır geçiyor.Ama ben çok sevdim .Biz de kurduk bir sorun falan var mı diye.Sözde hemen toplayacaktık ama kıyamadık duruyor şimdilik.Bu arada bebişinin iyi olmasına de sevindim.
Bugün malum okulun ilk günüydü.Epey yoruldum ama özlemişim o curcunayı da.5 hafta daha devam.

slm kızlar dr'a gittik çok şükür herşey yolunda nts'yi de ilk defa kullanmış olduk ama çok sıkıldım neyseki cihazın kağıdı bitti hemşirede sıkıldığımı anlayınca fazla ısrar etmedi çok şükür bebeğin kalp atışları falan hep iyiydi, bol sıvı-su ve yürüyüş vazgeçilmezimiz olacak..37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım darısı sizlere inş. :) ama işyerinde yorulmadan dinlenerek çalışmam gerekiyor. bundan sonra 2 haftada bir kontrolumüz var...

maşallah maşallah.oh artık sona doğru iyice yaklaştın darısı başımıza :)

Herkese günaydın arkadaşlar. Bende cumartesi doktora gittim herşey yolunda ve iyi çok şükür.

slm kızlar dr'a gittik çok şükür herşey yolunda nts'yi de ilk defa kullanmış olduk ama çok sıkıldım neyseki cihazın kağıdı bitti hemşirede sıkıldığımı anlayınca fazla ısrar etmedi çok şükür bebeğin kalp atışları falan hep iyiydi, bol sıvı-su ve yürüyüş vazgeçilmezimiz olacak..37.haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım darısı sizlere inş. :) ama işyerinde yorulmadan dinlenerek çalışmam gerekiyor. Bundan sonra 2 haftada bir kontrolumüz var...

haftaya gene çağırdı doktor. Nst ye girip yine muayne olucam. Nst için erken değilmi? Birde selemi nasıl birşey nst?

Back