• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın kızlar
güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..bizde p.tesiyi iple çekiyoruz :)
ırmakcığım fazla yorma kendini dikkat et, bende çok şükür kasık ağrısı yok ama sırt ve belden çok çekiyorum.

slm arkadaslar ben de mart hamilesi olup aranıza yenı katılanlardanım.forumu yenı kesfettım.aynı duyguları ,heyecanı paylasmak guzel grcekten..bu arada benım bebegımde 29 hafta 1 gunluk ve kız olacak kısmetse..

slm arkadaslar ben de mart hamilesi olup aranıza yenı katılanlardanım.forumu yenı kesfettım.aynı duyguları ,heyecanı paylasmak guzel grcekten..bu arada benım bebegımde 29 hafta 1 gunluk ve kız olacak kısmetse..

hayırlı olsun aramıza hoş geldin umarım hamileliğin iyi geçiyordur..Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

Selam kızlar.Herkesi bebişini görme heyacanı sarmış benimde 2 günüm kaldı kızımı görmeye.Umarım bebişlerimiz sağlıklıdır.
Irmakcığım dikkat et kendine benimde 10 gün önce baya ağrımıştı Allaha şükür geçti.Kuzularımız büyüyor artık bizi de baya zorluyorlar.Eğilirken, nefes alırken,yattığım yerden kalkerken zorlanıyorum artık.Ama benim sadece 8 haftam kaldı.Sadece 8. 40 ın yanında o kadar az geliyorki kulağa.:17::17::17::69::69::69:

ben de öyle düşünüyorum koskoca kırk haftanın yanında tek haneli 8 kulağa çok az geliyor..hatta hafta hafta gebelik yazılarını okurken listenin sonunda olmak bile tuhaf geliyor :))

selamlar kızlar.

doktora gittim geldim her şey yolundaymış çok şükür.:nazar::nazar:

valla sonlara yaklaştıkça hakkaten insan olsa da bitse die düşünüyor. hafta hafta sayıyorum.ilk haftaları sayıyodum bulantım geçsin die.şimdi artık sonları saymaya başladım.inş çabuk geçer :)

selamlar kızlar.

doktora gittim geldim her şey yolundaymış çok şükür.:nazar::nazar:

valla sonlara yaklaştıkça hakkaten insan olsa da bitse die düşünüyor. hafta hafta sayıyorum.ilk haftaları sayıyodum bulantım geçsin die.şimdi artık sonları saymaya başladım.inş çabuk geçer :)

gözün aydın canım maşallah :nazar::emir_bebek:
çoğu gitti azı kaldı, zaman su misali akıp geçiyor valla :)

sağol selemi'cim :) vakit geçiyor geçmesine biz de geçioz kendimizden bu arada :))çatlaklarım başladı benim ya. midem sıkışmaya başladı sanırım. gece göbeğim ağırlık yapmaya başladı.biri bana demişti ki ilk üç ay zor,son üç ay daha da zor. du bakalım görücez :)

sağol selemi'cim :) vakit geçiyor geçmesine biz de geçioz kendimizden bu arada :))çatlaklarım başladı benim ya. midem sıkışmaya başladı sanırım. gece göbeğim ağırlık yapmaya başladı.biri bana demişti ki ilk üç ay zor,son üç ay daha da zor. du bakalım görücez :)

evet katılıyorum gerçekten çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun..benzer şikayetler hepimizde mevcut ne yapalım bebişler için katlanacağız..benimde bacaklar çok fena olmuş varis, çatlak, midem de dediğin gibi sıkışmaya başladı yemeklerden sonra yanmalar vs. özellikle bel ve sırt ağrısı çok çekiyorum.
dr bacaklar için tek çözümün yürüyüş yapmak olduğunu sölemişti bende fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum sabah işe gelirken..işyerine yetişmeden bi durak önce servisten inip yürüyorum 10-15 dk. falan gün içinde de sürekli dolanıyorum...birde günde 3 lt su içmeye çalışıyorum..

sizler ne yapıyorsunuz? bu son ayları en iyi nasıl geçirebiliriz? beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz? dün sabah bacaklarıma kramp girdi uzun zamadır hiç kramp şikayetim olmamıştı..

ben hamile kaldığım kaldığım beri bacaklarım beni taşımıyor oyüzden hiçmi hiç yürümek istemiyorum. Sabah evden ototbüs durağına giderken dik bir yokuş çıkıp otobüsten inip işyerine yürümek zaten yetiyorda artıyor bana :/ Kramp bende hamilelik önceside vardı şimdi dahada şiddetlendi magnezyum ve kalsiyum içmezsem fenalardayım.
Sabahları mutlaka bir yumurta yiyorum -bebeğe direkt giden tek protein onda varmış - yemeklerin yanında kesinlikle tam buğday ekmeği yada çavdar yiyorum diğer beyaz ekmekte biliyorsunuz katkı maddesi epeyce var. Ceviz yemeye çalışıyorum omega-3 den sebep balık yiyemiyorum çünkü akşamlarıda balık yağı hapı alıp eksiği gidermeye çalışıyorum.
Su benim en büyük problemim artık kendimi zorluyorum içmek için :/

selam arkadaşlar tünaydın:)
ben çok kilo almama rağmen henüz öyle çatlamadım:nazar: ama bebek yağını sabah akşam ihmal etmiyorum. inşallah bundan sonrada çatlamam.
beyaz ekmek bende yemiyorum. onun yerine çavdar yada kepek yiyorum. cevizden miğdem bulanıyor. onun yerine fırsat buldukça semizotu yiyorum. ve akşamları yatarken balık yağı takviyesi alıyorum. Su içmek benim içinde bir işkence oldu artık. resmen midem kadırmıyor. bende yürümek istiyorum ama kemiklerim çok ağrıyor ve göbek etrafım o yüzden yürüyüncede rahatsız oluyorum. birde bol bol meyve yemeye çalışıyorum. bugünlerde süt içmeye başladım kemiklerimi gerçekten rahatlatıyor.

arkadaşlar beşik aldınızmı? ben daha almadım nerden alacağımada bilemiyorum. çok kararsız kaldım :44:

Herkese selam

Gerçektende son aylar iyice zorlaşmaya başladı , benimde ağzımda acayip bir tat var ilk başlarda da olmuştu sonra geçmişti ama şimdi yine ortaya çıktı. Karnım herzamanki gibi çok sert ve bebek büyüdükçe iyice sıkıntı olmaya başladı , bacaklarımda varisler iyice belirginleşti bir ağrı filan yapmıyor ama görüntüsü hoşuma gitmiyor, 8 kilo aldım şimdiye kadar 48 kiloydum 56.3 olmuşum , birde daha 6 hafta var izne ayrılmama bakalım napıcaz , Allah herkesin yardımcısı olsun

44 beden giymeye başladım :( bugün gittim kendime bişiler alim die.çok moralim bozuldu :( gerçi bazen 42 de oluo :37:

çatlaklar cilt yapısına göre oluyor sanırım. ben daha önce de çatlamıştım kilo alırken. sonra o kiloları verdim. şimdi gene çatlamaya başladım artık mecburum sanırım çatlamaya :D yürüdükçe açılıorum aslında bi ara hergün yürüodum bıarktım şimdi gene başlamak lazım. evdeki tartım bozuldu kilomu da göremiorum. bahane oldu benim için napim tartı bozuk :52:

Back