Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bamboo beşik kullanıcam Allah kısmet ederse 9 aylığa kadar felan. odasınıda aldık 15 ekimde gelicek. park yataklara hiç bakmadım oyüzden. ama park yatak için kimi çok iyi diyor kimide çabuk dağılıyor diyor. sanırım markasını iyi seçmek gerek :/
keşke bizde hemen oda yapabilseydik ama bizim ne olacağımız belli olmaz...onun için çok fazla ileriye dönük bişey yapmak istemiyorum akışına bırakmışım herşeyi acele etmiyorum ilk etapta işime ne yarayacaksa onları alacam sadece...
ya bende tam bilmiyorum ne kadar kullanabileceğimizi ama 3 yaşına kadar kullansalar bile iyi bence :) kilo konusunu hiç takma bence bebiş doğduktan sonra onların peşinde koşuşturmaktan kilo diye bişey kalmaz :)selemicim ikiside güzel. bende bir park yatak almayı düşünüyorum. yazlığa koyarım diyorum ama ne kadara kadar bunlarda yatabilirlerki?
benim kilo olayımı hiç sormayın
ben tahmini 52 kilo idim. 7 haftalık tartıya çıktığımda 59 kiloydum. şimdi ise 73 kiloyum neyi ne kadar almışım nasıl bu kadar almışım hiç sormayın
olsun canım senin yaptığında çok iyi güle güle kullanın..eniyisi belkide senin yaptığın ama işte benimde bebeğin eşyalarını koymaya odamda hiç yerim yok gardolabım heryerim tıklım tıklım dolu oyüzden oda almak için erken davrandık. şifonyer alsam bu sefer ilerde karyola lazım olucam birbirine uymucak ve ben bu konularda çok takıntılıyım illaki herşey birbirine uyum sağlıcak :/
park yatak alıcam inş ben de. o baya idare ediyor sanırım. sepet beşikleri önermiolar. az kullanılıo die.
valla bugün velimin bi tanesi geldi. görür görmez "ay ne kadar şişmanlamışsınııızz!" dedi. ya ne olacağıdı... ya ne olacağıdı... hamileyiz herhalde. manyak karı.:84:
insan önce bi nasılsın der naptın der. ya hayret bişi ya..
bugün ben de kendime bişiler almak için çıktım. eski hiç bişiyim olmuo çünkü. iki şey denedim. biri olmadı daha büyük bedeni var mı die baktım yoktu ühühühü bıraktım. sonra diğeri oldu allahtan onu aldım. sonra o sinirle gittim bir sürü simit aldım eve geldim yedim. oh çok tokum.
akşamları yemekten sonra çok hazımsızlık çekiyorum ve de çok gazım oluyor. artık akşam salata ya da çorba falan yicem.
Selam kızlar.Son aylarda şikayetker hayli artmış.Benim çok bir şikayetim yok.Çatlak,varis falan yok henüz.Ağrım,zorlanmam da yok .Sadece artık eskisine göre daha yavaş hareket edebiliyorum biraz da uyurken hep sola yatmak sıkıyor onun dışında iyiyim.
herkese günaydın hayırlı cumalar olsun..
Mavibebek şu yazdıgın satırları okurken kendim yazmısım gibi geldi bi an benimde durumum aynı bu şekilde :)
Bende 47 kilo ile hamile kaldım ilk defa 50'li kiloları gördüm hamilelikle şu an 55 kiloyum ama boyumda 1,58 zaten uzun degil.
Benimde karnım mı çok çıktı nedir gören ne kadar kaldı diyor 2,5 ay var doguma diyorum sanki daha az var gibi görünüyo diyorlar ödüm patlıyo erken gelicek diye bu yüzden!
biz park yatak yapıcaz etrafımda kullanan herkes gayet memnun en az 1,5 -2 yasına kadar yatabiliyormuş. oda iyi bir süre bence. bizim evde birde gömme dolap oldugu için esyalarına yer açmak sıkıntı olmadı onuda ayarladım. bu hafta sonu ilk etapta giyeceği kıyafetlerden bi kısmını yıkayıp ütüleyip hazırlayacagım. Oda takımını bizde daha sonra alıcaz.
günaydın canım sen rezene çayının faydasını gördün mü?
bir de hamileliğim süresince bitki çaylarından sadece 1-2 bardak ıhlamur içtim onun dışında hiç bir bitki çayı içmedim..
Canım boş ver milleti sen.Patavatsız mı arıyorsun dışarda çok işte.Bebişlerimiz sağlıklı ya o bize yeter.Ben de bir kumaş pantolon aldım bir iki de t-short zaten 5 hafta çalışacağım .İdare ederim artık.park yatak alıcam inş ben de. o baya idare ediyor sanırım. sepet beşikleri önermiolar. az kullanılıo die.
valla bugün velimin bi tanesi geldi. görür görmez "ay ne kadar şişmanlamışsınııızz!" dedi. ya ne olacağıdı... ya ne olacağıdı... hamileyiz herhalde. manyak karı.:84:
insan önce bi nasılsın der naptın der. ya hayret bişi ya..
bugün ben de kendime bişiler almak için çıktım. eski hiç bişiyim olmuo çünkü. iki şey denedim. biri olmadı daha büyük bedeni var mı die baktım yoktu ühühühü bıraktım. sonra diğeri oldu allahtan onu aldım. sonra o sinirle gittim bir sürü simit aldım eve geldim yedim. oh çok tokum.
akşamları yemekten sonra çok hazımsızlık çekiyorum ve de çok gazım oluyor. artık akşam salata ya da çorba falan yicem.
Selam kızlar.Umarım keyifler iyidir.
Biz de kızımla şimdi doktordan geldik.Şükür kızım çok iyiymiş.1900 gr. olmuş.Boyu da kilosu da gayet iyi hatta biraz fazlası bile var dedi doktor.Ama kızım yine göstermedi yüzünü.Yüz üstü yatmıştı.Geçen ay da böyleydi.Çok nazlı olacağı şimdiden belli valla.
Canım boş ver milleti sen.Patavatsız mı arıyorsun dışarda çok işte.Bebişlerimiz sağlıklı ya o bize yeter.Ben de bir kumaş pantolon aldım bir iki de t-short zaten 5 hafta çalışacağım .İdare ederim artık.
Selam kızlar.Umarım keyifler iyidir.
Biz de kızımla şimdi doktordan geldik.Şükür kızım çok iyiymiş.1900 gr. olmuş.Boyu da kilosu da gayet iyi hatta biraz fazlası bile var dedi doktor.Ama kızım yine göstermedi yüzünü.Yüz üstü yatmıştı.Geçen ay da böyleydi.Çok nazlı olacağı şimdiden belli valla.
Canım boş ver milleti sen.Patavatsız mı arıyorsun dışarda çok işte.Bebişlerimiz sağlıklı ya o bize yeter.Ben de bir kumaş pantolon aldım bir iki de t-short zaten 5 hafta çalışacağım .İdare ederim artık.