hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar canım..
ohh ne güzel biz daha cmtsi ve pztsi de çalışacağız..Pztsi yaım gün ama yine de geeceğiz.İlkbaşta gemeyin dediler sonradan iş çıkarttılar herkes 1 e kadar gelecek diye.Bayrammış arefeymiş hiç bilmiyor iş yeri sahipleri
herkese günaydın. kadir gecesinde ettiğimiz dualar kabul olur inş. bebişlerimize bol bol dua ederiz artık fırsat bu fırsat :))
ya resmen tatil edilmedi mi komple hafta? gerçi eşimin şirketi herkese zorunlu izin kullandırıyor pazartesi için.
Gunaydin kizlar hayirli cumalar kandiliniz mubarek olsun hep burdayim bakiyorum hergun ama yazamiyordum bir turlu enistem hasta demistim ya kaybettik hergun ordaydik cok uzuldum Allah sabrini veriyor cok zoronun disinda ayniyiz kizim buyuyor tepikliyor surekli ama gece uyuyamiyorum artik sag tarafim kaburgamin oldugu yer acayip batiyor hic rahat yatamiyorum bugun bol bol dua edelim hepimizin dualari kabul olsun insallah...
Gunaydin kizlar hayirli cumalar kandiliniz mubarek olsun hep burdayim bakiyorum hergun ama yazamiyordum bir turlu enistem hasta demistim ya kaybettik hergun ordaydik cok uzuldum Allah sabrini veriyor cok zoronun disinda ayniyiz kizim buyuyor tepikliyor surekli ama gece uyuyamiyorum artik sag tarafim kaburgamin oldugu yer acayip batiyor hic rahat yatamiyorum bugun bol bol dua edelim hepimizin dualari kabul olsun insallah...
gunaydin kizlar hayirli cumalar kandiliniz mubarek olsun hep burdayim bakiyorum hergun ama yazamiyordum bir turlu enistem hasta demistim ya kaybettik hergun ordaydik cok uzuldum allah sabrini veriyor cok zoronun disinda ayniyiz kizim buyuyor tepikliyor surekli ama gece uyuyamiyorum artik sag tarafim kaburgamin oldugu yer acayip batiyor hic rahat yatamiyorum bugun bol bol dua edelim hepimizin dualari kabul olsun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?