***** 2011 Mart Hamileleri *****

gunaydin anneler bebisleri herkes tatil yapiyor tabi bugun ben isteyim

bayramin ilk gunu erken kalktim herkesle bayramlasmak icin aradim.. binadaki arap cocuklarina zorla turkce gelin lan buraya :)) diye bagirip seker ikram edip ogrendigim bir kac arapca kelime ile bayramlarini kutladim.filipinli bir bakicilari vardi kadin bayramlasmayi bilmedigi icin tum seker tabagini aldi bende bozmadim sorun yok al dedim neyse arap cocuk hayir 1 tane alacaksin sadece dedi sabah sabah aldin verdin yasadik :)).memleketten uzakta zorla bayram ruhunu yasatmak buna deniyor heralde..

Günaydınnnn....
Beni de ekleyin listenizeeeeeee. 17 Martta hamile kaldım 22 Aralık ta bebeğimizi inşallah kucağımıza alacağızzz. Yakışıklı oğlumun adını DENİZ DEVRİM koymayı düşünüyoruz...Bu arada yaş 28 Ve Ağrı'da doğum yapacağımmmm(

herkese hayırlırlı bayramlar güzel anneler ve bebişler bi dahaki ramazan bayramında bebişler yanımızda olacak hayırlısıya inş.
gerçi benim oğluşum belki kurbanda aramıza katılır Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.

Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Inşallah allahım kucağımızda yavrularımızı görmemizi nasip etsin

günaydın anneler ve bebişlerimiz
şeker yüklemesi yaptırıyrum bugün ayy midem kalktı nasıl bitecek bilmiyorum

gülseren horasan 15 aralık doğum ( kız ) isim nilda melek

yaşım 26 2 senelik evliyim.tahmini doğum tarihi 10 aralık bebeğimiz erkek ismi muhammed tuğşat
.samsunda doğacak inşallah bebeğimiz ama sinopluyuz artık kayıtlara nasıl geçerseniz kızlar.

dunadein. Hamilellik saçmalıklarına ve kadının şeker tabağını kapmasına koptum

Selemi inşallah hepimizden önce sen alıcaksın sanırım bebeğini kucağına az kaldı.

Bende yarın şeker testi yaptırcam bakalım nasıl olacak????

Selam kızlar.2 gündür fırsat bulamıyorum ki gireyim.Malum bayram gezmeler gelenler gidenler derken geçti bile bayram.Umarım tüm anneler ve bebişlerimiz için de güzel bir bayram olmuştur.
Benim bebişim de büyük ihtimal kurban bayramında yanımda olacak.

mavibebek hayırlısıyla inş. kucağımıza alırız..
kızlar bana bi fikir verin yaa, gerçi pazartesiye az kaldı ama benim ilaçlarımın hepsi bu tatilde bitti ne yapacam...tatil başlamadan önce memlekette bi dra gittim henüz ilaçlar bitmediği için yazamadı bi şey olmaz takma kafana yadiklerine-beslenmene dikkat et yeter demişti ama hiç olmazsa eleviti keşke nöbetçi bi eczaneden alsaydım...

Son düzenleme:
|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek |Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek |Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek |Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek|Kaan|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek|:44:|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek |:44:|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|5 Aralık2011| Kız |Derin|Sakarya
10|mavibebek|:44:|10 Şubat|17 Kasım2011| Kız |Irmak Naz|İstanbul
11|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız |:44:|Antalya
12|PATKA|28|7 Mart|12 Aralık 2011| Kız |Neslişah|İstanbul
13|gulsersi|:44:|:44:|15 aralık 2011| Kız |Nilda Melek|:44:
14|Sinopgirl|26|SAT|10 Aralık 2011| Erkek |Muhammed Tuğşat|Samsun
15|karadenizrky|28|17 Mart|22 Aralık 2011| Erkek |Deniz Devrim|Ağrı

listemiz güncel_

günaydın anneler ve bebişlerimiz
Bayram da bitti tatilde :S neyse yarında çalışıyoruz yine tatil
yeni gelen arkadaşlar isminizi ekledim listeye,hoşgeldiniz,Allah ım cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Şeker yüklemesi yaptırdım,75 gr 2 saatlik,açlık şekerim azıcık yüksek ama diğer değerler normal çıktı çok şükür..O arada gitmişken ultrasona girdim ama yine de yüzünü göstermedi oğlum :S
Haftaya Antalya ya gideceğiz,uçağa binmek için rapor almaya gideceğim o zaman görmeyi umut ediyoruz babasıyla inşallah

Son düzenleme:
gunaydin anneler bebisleri

haftaya insallah turkiyede olacagim..benimde ilaclarimin bitmesine az kaldi..haftaya gitmeden ilaclarimi raporumu herseyi almayi planliyorum..bir kac gundur yediklerimi yine kusuyorum ama iyim sukur...

selemi ilaclarin bitti ise dondurma ceviz ve et yemege dikkat et..insan vicdanen rahatsiz hissediyor ama bunlarda yerini alacaktir..sutunu yogurdunu yersen 1 kac gunden bisey olmaz..int sitelerinde bir gun icmeyi unutur yada icemezseniz bile bebek yine beslenmesinden bisey kaybetmez yaziyordu..bu ilac takviyeleri senin icin ama tabi bebekler buyudukleri icin artik sendende bir kisim yiyeceginle besleniyor..dikkat edersen bisey olmaz...

elevit zaten vitamin kalsiyum vs içeriyor canım bir kaç günden birey olmaz..Yemene dikkat et mümkün olduğunca vitamin kalsiyum almaya çalış eksiklik olmaz..bende bir yere gideceğim zaman ilk ilaç poşetini hazırlarım olmayanları ya da bitecek gibi olanları yazdırırım hemen..Baş ağrısından tutunda mideye kas gevşeticiye kadar alırım yanımıza biraz fazla detaycıyım sanırım :97:

canım ya aynı durum bende de başladı ama çok şükür çabuk geçti ne yesem çıkartıyordum, Hatay'ın sıcakları bana hiç iyi gelmedi 1 hafta zor durdum.. pazartesiye kadar toplamda 1 hafta ilaçsız kalmış oluyorum..

ya evet canım bende öyleyim ama bu yeni sisteme göre ilaçları yazdırsan bile eczane ilaçları bitmeden vermiyor...bizde tatil öncesi sistemin gazabına uğramış olduk. neyse sağlık olsun eskiden ilaç mı vardı :)))

Selemicim inşallah dediğin gibi o güzel günü görürüz.
Bu arada canım ben de aynı hatayı yapıp ilaçlarımı kontrol etmemişim bayram öncesi.Ama dayanamayıp eleviti aldım eczaneden.Ne olur ne olmaz dedim.

herkese mrb nasılsınız kimsecikler yok bebişler ve anneleri güzel güzel dinleniyor olmalı bu tatilde
pazartesiden itibaren çok yoğun bi iş temposu bizi bekliyor, tatilden sonra hiç çekilmez ama ne yapalım eylül-ekim bizim en yoğun zamanlarımız...

Selam anneler ve güzel bebişler.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim de tatilde son 2 günüm.2 aylık tatilden sonra pazartesi okula dönüyoruz tekrar.Ama çok bi itirazım yok.Tatil güzel ama evde oturmak sıktı artık .Okulumu ve arkadaşlarımı eee biraz da öğrencilerimi özledim.Zaten topu topu 1.5 ay kadar çalışıcam.Sonra doğum izni ve kısmetse kızım gelecek ardından.Şu iki ayı evde beklemek daha zor olurdu en azından okulda zaman daha hızlı geçer.Çünkü artık bebişimi çok merak ediyorum ve zaman geçtikçe merakım büyüyor.

slm evet haklsın galiba iş yerinde vakit daha çabuk geçer bende çok merak ediyorum oğlumu acaba nasıl, kime benziyor Allahım bütün bebişlere sağlık versin, hepsinin eli, ayağı, aklı...herşeyleri düzgün birer evlat olarak kucağımıza alırız inş. artık geceleri uyku tutmuyor abuk subuk rüyalar görüyorum, vakit azaldıkça birazda korkular başladı.

günaydınlaaar,

istanbula döndük. yarın da iş başı. hiiiç hazır hissetmişyorum kendimi. bu sene pek çalışmayacağımdan konsantre olamıyorum bi türlü işe. neyse vakit daha hızlı geçer inş.

gunaydin anneler bebisleri

ah herkes ise baslayacak :))bende kariyerimin zirvesinde isi birakiyorum..tum biletlerimi aldim bavullarimi hazirladim..isten dogum izni adi altinda cikisimi istedim..6 itibari ile artik issiz oluyorum.Artik bebisimizi bekleme vakti geldi ..herseyini hazirladim biraktim geri dondugumde yikayip hazirlayacagim artik bol vaktim var..birazdan doktora gidip ekim icin ultrason tarihi birde ucaga binmek icin rapor ve kalan ilaclarimi yazdiracagim malum 1 ay yokum buralarda...

hadi bakalım işi bırakmakla yeni hayata ilk adım senden geldi, hayırlı olsun :) şimiden iyi tatiller, kendine ve bebişine dikkat et..biz 19 eylülde raporumuzu alacağız umarım herşey yolunda olurda doğuma yakın bi tarihe kadar çalışırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…