31 yaşındayım mart 2011 de hamilelğimi öğrendım allah a şükürler olsun. Bır sure bız ıstemedık bır surede olmadı. Evlılığımızın 6. Yılındayız
ve nisan ayındada ikiz olduklarını öğrendim . Hamileliğimi ve ikiz olduklarını öğrenirken yaşadığımız sevinci tarif bile edemem. Allah ım
inşaallah bize bağıslar cümlemizin bebeklerini, hepimize hayırlı doğumlar
öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar ve iyi bayramlar ben de bu başlığı yeni gördüm mart ayında hamile kaldım.aralık ilk haftalarında doğum var allahın izniyle bebeğimiz de erkek.
Herkezin bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını dilerim.
günaydın anneler ve bebişlerimiz
şeker yüklemesi yaptırıyrum bugün ayy midem kalktı nasıl bitecek bilmiyorum
gülseren horasan 15 aralık doğum ( kız ) isim nilda melek
yaşım 26 2 senelik evliyim.tahmini doğum tarihi 10 aralık bebeğimiz erkek ismi muhammed tuğşat
.samsunda doğacak inşallah bebeğimiz ama sinopluyuz artık kayıtlara nasıl geçerseniz kızlar.
günaydınnnn....
Beni de ekleyin listenizeeeeeee. 17 martta hamile kaldım 22 aralık ta bebeğimizi inşallah kucağımıza alacağızzz. Yakışıklı oğlumun adını deniz devrim koymayı düşünüyoruz...bu arada yaş 28 ve ağrı'da doğum yapacağımmmm(
mavibebek hayırlısıyla inş. kucağımıza alırız..
kızlar bana bi fikir verin yaa, gerçi pazartesiye az kaldı ama benim ilaçlarımın hepsi bu tatilde bitti ne yapacam...tatil başlamadan önce memlekette bi dra gittim henüz ilaçlar bitmediği için yazamadı bi şey olmaz takma kafana yadiklerine-beslenmene dikkat et yeter demişti ama hiç olmazsa eleviti keşke nöbetçi bi eczaneden alsaydım...
gunaydin anneler bebisleri
haftaya insallah turkiyede olacagim..benimde ilaclarimin bitmesine az kaldi..haftaya gitmeden ilaclarimi raporumu herseyi almayi planliyorum..bir kac gundur yediklerimi yine kusuyorum ama iyim sukur...
selemi ilaclarin bitti ise dondurma ceviz ve et yemege dikkat et..insan vicdanen rahatsiz hissediyor ama bunlarda yerini alacaktir..sutunu yogurdunu yersen 1 kac gunden bisey olmaz..int sitelerinde bir gun icmeyi unutur yada icemezseniz bile bebek yine beslenmesinden bisey kaybetmez yaziyordu..bu ilac takviyeleri senin icin ama tabi bebekler buyudukleri icin artik sendende bir kisim yiyeceginle besleniyor..dikkat edersen bisey olmaz...
elevit zaten vitamin kalsiyum vs içeriyor canım bir kaç günden birey olmaz..Yemene dikkat et mümkün olduğunca vitamin kalsiyum almaya çalış eksiklik olmaz..bende bir yere gideceğim zaman ilk ilaç poşetini hazırlarım olmayanları ya da bitecek gibi olanları yazdırırım hemen..Baş ağrısından tutunda mideye kas gevşeticiye kadar alırım yanımıza biraz fazla detaycıyım sanırım:97:
Selemicim inşallah dediğin gibi o güzel günü görürüz.mavibebek hayırlısıyla inş. kucağımıza alırız..
kızlar bana bi fikir verin yaa, gerçi pazartesiye az kaldı ama benim ilaçlarımın hepsi bu tatilde bitti ne yapacam...tatil başlamadan önce memlekette bi dra gittim henüz ilaçlar bitmediği için yazamadı bi şey olmaz takma kafana yadiklerine-beslenmene dikkat et yeter demişti ama hiç olmazsa eleviti keşke nöbetçi bi eczaneden alsaydım...
Selam anneler ve güzel bebişler.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Benim de tatilde son 2 günüm.2 aylık tatilden sonra pazartesi okula dönüyoruz tekrar.Ama çok bi itirazım yok.Tatil güzel ama evde oturmak sıktı artık .Okulumu ve arkadaşlarımı eee biraz da öğrencilerimi özledim.Zaten topu topu 1.5 ay kadar çalışıcam.Sonra doğum izni ve kısmetse kızım gelecek ardından.Şu iki ayı evde beklemek daha zor olurdu en azından okulda zaman daha hızlı geçer.Çünkü artık bebişimi çok merak ediyorum ve zaman geçtikçe merakım büyüyor.
gunaydin anneler bebisleri
ah herkes ise baslayacak :))bende kariyerimin zirvesinde isi birakiyorum..tum biletlerimi aldim bavullarimi hazirladim..isten dogum izni adi altinda cikisimi istedim..6 itibari ile artik issiz oluyorum.Artik bebisimizi bekleme vakti geldi ..herseyini hazirladim biraktim geri dondugumde yikayip hazirlayacagim artik bol vaktim var..birazdan doktora gidip ekim icin ultrason tarihi birde ucaga binmek icin rapor ve kalan ilaclarimi yazdiracagim malum 1 ay yokum buralarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?