• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

benim de kasılmalarım çok oluyor bacaklarda özellikle geceleri..Rahat uyuyamıyorum artık bende özellikle tuvalet için çok uyanıyorum ve dönerken alt karın bölgemde yani kasıklarımda ağrı oluyor..
Doktorum bana demişti 4-5-6 prenses ayı tadını çıkar demişti :D gerçekten haklıymış :D
geçen haftadan itibaren başladı bende sıkıntılar..Allah yardımcımız olsun :97:

:)) o prenses bir ben olamadim kulkedisi modunda gezdim valla :))) en son 2 gun once kusmuslugum var..istah kapali uyku aynen devam.wc geceleri non-stop devam..gene gelecek ben yani :)))

günaydın kızlar.

valla ben de gündüzleri o kadar sıkışmıyorum tuvalet için. gece coşuyor sanki fil gibi su içmişim. internette şey yazıyordu. akşama kadar ayakta durduğumuzdan ayaklara sıvı göllenmesi oluyor. gece yatıncao sıvı böbreklere gidiyor ve böylece tuvalet ihtiyacı oluyormuş.

ben de kaç gündür söylemesi ayıp bağırsaklarımı bozmuşum yaa. hep acı yemekten sanırım. dün gece kıvrandım resmen baaarsaklarım yüzünden. bi de bebek de sıkıştırıyor sanırım bağırsaklarımı. rahat çalışçak yer bulamıyor bağırsaklar :D

dün akşam açtım gene göbeğimi izledim. artık dalgalanıyor o hareket ettikçe. tekmelediği zaman resmen havaya kalkıyor. gece de çok hareketli.resmen uyandıracak kadar. gece bi yandan bi yana dönmek bi messele ya. şimdi eşim de yeni işi için sabah 6 da kalkıo. onu da rahatsız ediyorum hep yazık. zaten kuş kadar uyuyo adam.

kızlar sizden fikir istiyorum :)
Doktoruma bir hediye almak istiyorum değerli bir şey olmasını da istiyorum fikirlerinizi alabilirmiyim :97:

ben de hayırlısıyla doğurduğum zaman çiçek yollamayı düşünüyorum doktoruma.

ya bi de sizin göğsünüzden de sıvı geliyor mu?

ya ben çiçek vs aldım zaten de benden ücret almıyor açıkçası hastane pers. olduğum için.
bu kadar zamandır takibimi yapıyor güzel birşeyler almak istiyorum cmtsine kdar ne alsam__?

bencede iyi fikir. doğumdan sonra hal ve haraketlerine göre birşey alabilirim :31:
benim göğsümden gelmiyor birşey, ama dana kadar oldular.:17:

güzel büyük bi saksı çiçeği alabilirsin. bayan mı bu arada? bayansa kolye alabilirsin. şu otantik olanlardan.ipek fular alabilirsin.evi için güzel bi tablo olabilir.

güzel büyük bi saksı çiçeği alabilirsin. bayan mı bu arada? bayansa kolye alabilirsin. şu otantik olanlardan.ipek fular alabilirsin.evi için güzel bi tablo olabilir.

EVET CANIM BAYAN.orkide aldım bir kere de doğum gününde gönderdim.4üncü ayımda falan da beyaz altın kolye aldım.
Şimdi birşey daha alsam diyorum ama ne alsam bilemiyorum işte :)

Selam kızlar.Nasılsınız.Umarım bebişleriniz de iyidir.Benimki çok iyi maşallah.Aynen sizinkiler gibi çok hareketli.Resmen dans ediyor kızım.Bugün 29. haftamıza girdik.Tablo güzel bir paylaşım olmuş.Ben de soranlara 6.5 aylık diyordum.artık 7 diyeyim bari.
Tuvalet konusunda ben çok dertliyim.Zaten normalde de sık tuvalete giderdim.Artık tuvalet meskenim oldu :))Gündüz gece hep ordayım.
Canım hediye konusunda muayenehanesine bir şeyler alabilirsin belki.masa üstüne koyabileceği.

Selam kızlar.Nasılsınız.Umarım bebişler de iyidir.Benimki çok iyi maşallah.Bugün 29 .haftamıza girdik.Aynen benim küçük meleğim de sizinkiler gibi çok hareketli.Artık kendisini iyice hissettiriyor.Bir hafta önce doktor kontrolümüz vardı bizimde 1050 gram olmuş kuzum.Yani artık hissetmemek imkansız.
Yayınladığınız ay tablosu güzel olmuş.Demekki bizde 7. ayımızdayız.
Canım hediye konusunda da doktorunun hastanedeki odasına bir hediye alabilirsin belki.Masa üzerine koyabileceği bir şey olabilir.

Günaydın hanımlar:)) hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar. Ve saat 17:45 de 9 günlük tatil başlasın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dinlencez allah izin verirse bol bol.

hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar canım..

ohh ne güzel biz daha cmtsi ve pztsi de çalışacağız..Pztsi yaım gün ama yine de geeceğiz.İlkbaşta gemeyin dediler sonradan iş çıkarttılar herkes 1 e kadar gelecek diye :37: .Bayrammış arefeymiş hiç bilmiyor iş yeri sahipleri

hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar canım..

ohh ne güzel biz daha cmtsi ve pztsi de çalışacağız..Pztsi yaım gün ama yine de geeceğiz.İlkbaşta gemeyin dediler sonradan iş çıkarttılar herkes 1 e kadar gelecek diye :37: .Bayrammış arefeymiş hiç bilmiyor iş yeri sahipleri

günaydın bayanlar :)

yinede iyiymiş sizinki biz pzrtesi cuma cmrtesi çalışmaya devam maalesef :(( 3 günlük tatilde birşey anlamadan akraba ziyaretiyle biter gider artık çalışmış kadar olurum bütün hafta :(

günaydın bayanlar :)

yinede iyiymiş sizinki biz pzrtesi cuma cmrtesi çalışmaya devam maalesef :(( 3 günlük tatilde birşey anlamadan akraba ziyaretiyle biter gider artık çalışmış kadar olurum bütün hafta :(

güzelim bizde 3 gün sadece :D sadece bayram günleri çalışmıyoruz arefe de yarım gün işte :D

Back