***** 2011 Mart Hamileleri *****

Selam kızlar.Güzel ve bol tekmeli bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.

Her şeyn yolunda olması çok güzel canım.Ben de 10 gün önce gidince yüz üstü yatmıştı ve yüzünü göstermedi.1 ay sabırsızlıkla bekleyip yüzlerini görememek büyük hüsran ama ne yapalım keyif onların keyfi.doğdoklarında ö yüzü görmek değil bol bol da öpüp koklayabiliriz.Neyse ki az kaldı.

selam kızlar.

bu sabah sahurdan sonra akçaya doğru yola çıktık. aman allahım ne biçim trafik vardı. iki saat daha yolumuz uzadı. tem adım adım gidiyordu. e5 ten gittik. yola çıkacaklara tavsiye. e5 pek milletin aklına gelmiyor.

selam kızlar.

bu sabah sahurdan sonra akçaya doğru yola çıktık. aman allahım ne biçim trafik vardı. iki saat daha yolumuz uzadı. tem adım adım gidiyordu. e5 ten gittik. yola çıkacaklara tavsiye. e5 pek milletin aklına gelmiyor.

iyi akşamlar annişler ve bebişlerimiz.Dünden beri hiç kimse girmemiş.Herkes tatile çıktı galiba.Bir tek ben mi evde geçireceğim yoksa bu bayramı.

herkese iyi akşamlar ; bizde 1 haftalık bi kaçamak yapıp evimize döndük bayramda evdeyiz gibi görünüyor...geçmişi okudum çok şükür bebişler hareketli ve anneleri iyi :)

31 yaşındayım mart 2011 de hamilelğimi öğrendım Allah a şükürler olsun. bır sure bız ıstemedık bır surede olmadı. evlılığımızın 6. yılındayız
ve nisan ayındada ikiz olduklarını öğrendim . hamileliğimi ve ikiz olduklarını öğrenirken yaşadığımız sevinci tarif bile edemem. Allah ım
inşaallah bize bağıslar cümlemizin bebeklerini, hepimize hayırlı doğumlar

Öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar ve iyi bayramlar ben de bu başlığı yeni gördüm mart ayında hamile kaldım.aralık ilk haftalarında doğum var Allahın izniyle bebeğimiz de erkek.
Herkezin bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını dilerim.

bilgilerini tam söylersen listeye ekleyelim canım seni de :)
hayrlı uğurlu olsun,Allah ım sağlıkla kucğına almayı nasip etsin,analı babalı büyütsün inşallah bir oğumuz daha oldu desenize

|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek |Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek |Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek |Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek|Kaan|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek|:44:|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek |:44:|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|5 Aralık2011| Kız |Derin|Sakarya
10|mavibebek|:44:|10 Şubat|17 Kasım2011| Kız |Irmak Naz|İstanbul
11|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız |:44:|Antalya
12|PATKA|28|7 Mart|12 Aralık 2011| Kız |Neslişah|İstanbul

listemiz güncel_

gunaydin anneler bebisleri :)))

bir haftadir salakligimin zirvesini yasiyorum oysa cin gibide zekiyimdir ama hep hamilelik yuzunden yada ole hamileligi camur atip kurtariyorum..

1-esimin basinda bulunan ameliyat yarasina degistirip yerine yara bandi yerine nasir bandi yapistirdim..
2-bir cafede hesabi odemek icin yeltendim ve verdikleri hizmeti begenmeyip bahsis birakmiyorum diye yanlis paraya koyup kat kat bahsis verdim
3-30 derece max 40 derecede yikamam gereken nike spor ayakkabilarimizi 90 derece yuksek devirde yikayip ayakkabilari paramparca ettim..gittim yerine baska spor ayakkabi aldim
4-icerigini tam bilmeden gereksiz bir siparis verip 4 gundur iptali icin sabah aksam ugrasip hala iptal edemedim..
5-goz gore gore yeni kullanmaya basladigim comlek kaliteli bir toprak tencerenin kapagini kirdim..
6-esimin yeni aldigi gunes gozlugunu bir yere koydum sabah aksam kivrandim bulmak icin cok alakasiz bir yerde sonunda surat asmalarla buldum..

simdilik bunlar aklima geliyor birde

aksam yemegi+karpuz tabagi+koca dilim pasta+tuzlanmis domates salatalik yedikten sonra kan sekeri dusen ve sabaha kadar bas agrisi ceken benim gibi bir varmi acaba :)) hayir daha ne yemeliyim onu anlamadim

bunlara ragmen bebisim cok iii masallah esimde saolsun cok sukur yaptiklarimin hicbirine tepki vermedi olur dedi gecti :)))

aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz, Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

Selam kızlar.Aramıza yeni katılan anneler ve bebişlerimize de hoş geldiniz demek istiyorum.

Dunedain tatlım maşallahın var.Allahtan tüm aksiliklerin çözülebilecek genelde maddi sorunlar.Sana ve bebişe bir şey olmasın da.

hayyy maşallah dunedain :))))

sunlari esim yapsa soylenirdim valla :)) hele nasir bandina 1 haftadir guluyorum sabah zor uyanmistim tedavi etmeye kalkarsam bu kadar olur..

bide bunlarin yaninda bavul hazirliyorum ama not alarak :)))

valla nasil yaptim bunlarin hepsini bilmiyorum dedigin gibi allah baska sikinti vermesin..guldugumuz anilarimiz oldu :)) ben bide bu kafa ile bugun isi devrettim artik karsi taraf ne kadar alabildi ise :)))

selam kızlar,

aramıza katılan annişler hoşgeldiniz :)

dunedain'cim olur öyle arada. bazen ben fena mala bağlıyorum. hamilelikten hamilelikten diyip geçiyorum

bu arada anamın evinde alllah ne verdiyse yiyorum ya. daha doğrusu gündüz bişe yemiyorum millet oruçlu diye. ama annem bir sürü tatlı yapmış. kaçırıyorum arada sonra pişman oluyorum. annem de mübarek şekerim yükselir diyorum gene de canım çekti diye kalkmış şerbetli tatlı yapmış bugün. e gelde yeme. eşimin iş yerinden bayram diye bi kutu eski meşhur bi pastanenin çikolatasından hediye etmişler. iki gündür kahveyle yiyorum. zavallı yavrum ama kendimi tutamıyorum. neyse iki gündür kaçırdım bundan sonra dikkat ediyim bari. yarın da bayram ayyyy:84:

Yaşım 26 2 senelik evliyim.Tahmini doğum tarihi 10 Aralık Bebeğimiz erkek İsmi Muhammed Tuğşat
.Samsunda doğacak inşallah bebeğimiz ama Sinopluyuz artık kayıtlara nasıl geçerseniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…