Günaydın anneler ve bebişlerimiz
Sabah bebeğimi görmeye gitti ama uyanmadı ve yüzünü göstermedi maalesef :)
ama neyseki çok şükür her şeyi yolunda 1.053 olmuş kilosu
testleri istedi artık pztsi yaptıracağım..Kan sayımı idrar ve şeker yüklemesi istedi.
Öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar ve iyi bayramlar ben de bu başlığı yeni gördüm mart ayında hamile kaldım.aralık ilk haftalarında doğum var Allahın izniyle bebeğimiz de erkek.
Herkezin bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını dilerim.
gunaydin anneler bebisleri :)))
bir haftadir salakligimin zirvesini yasiyorum oysa cin gibide zekiyimdir ama hep hamilelik yuzunden yada ole hamileligi camur atip kurtariyorum..
1-esimin basinda bulunan ameliyat yarasina degistirip yerine yara bandi yerine nasir bandi yapistirdim..
2-bir cafede hesabi odemek icin yeltendim ve verdikleri hizmeti begenmeyip bahsis birakmiyorum diye yanlis paraya koyup kat kat bahsis verdim
3-30 derece max 40 derecede yikamam gereken nike spor ayakkabilarimizi 90 derece yuksek devirde yikayip ayakkabilari paramparca ettim..gittim yerine baska spor ayakkabi aldim
4-icerigini tam bilmeden gereksiz bir siparis verip 4 gundur iptali icin sabah aksam ugrasip hala iptal edemedim..
5-goz gore gore yeni kullanmaya basladigim comlek kaliteli bir toprak tencerenin kapagini kirdim..
6-esimin yeni aldigi gunes gozlugunu bir yere koydum sabah aksam kivrandim bulmak icin cok alakasiz bir yerde sonunda surat asmalarla buldum..
simdilik bunlar aklima geliyor birde
aksam yemegi+karpuz tabagi+koca dilim pasta+tuzlanmis domates salatalik yedikten sonra kan sekeri dusen ve sabaha kadar bas agrisi ceken benim gibi bir varmi acaba :)) hayir daha ne yemeliyim onu anlamadim
bunlara ragmen bebisim cok iii masallahesimde saolsun cok sukur yaptiklarimin hicbirine tepki vermedi olur dedi gecti :)))
hayyy maşallah dunedain :))))
Selam kızlar.Aramıza yeni katılan anneler ve bebişlerimize de hoş geldiniz demek istiyorum.
Dunedain tatlım maşallahın var.Allahtan tüm aksiliklerin çözülebilecek genelde maddi sorunlar.Sana ve bebişe bir şey olmasın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?