• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

slm ARKADAŞLAR GÜNAYDIN HERKESE..
BEN BİR SİTEDE OKUMUŞTUM AY HESABI ŞÖYLE YAZIYORDU.
HAFTA
1-6 =1.AY
7-10= 2.AY
11-14= 3.AY
15-18=4.AY
19-22=5.AY
23-26=6.AY
27-31=7.AY
32-35= 8.AY
36-40=9.AY
BU ÇİZELGEYİDE AJANDAMA YAPIŞTIRDIM. BU ARADA BEN CUMARTESİ DOKTORA GİTTİĞİMDE 25-3 DÜM 680 GR DEDİ. BENİMKİ ZAYIFMI ACABA??? AMA BU HAFTALARDA 530-1500 GR ARASI NORMALMİŞ SANIRIM.
SONRA 24.HAFTADAN SONRA BOY TAHMİNİ YAPILMAZMIŞ BOY TAHMİNİ YAPANLAR ANCAK ŞOV YAPAR DİYODU BİR PROFOSÖR :53:

Yok ya tombik değil normal. Boşver takma böyle şeyleri bende takıyordum ama artık takmıyorum.hayırlısıyla 3 ay sonra görücez inşallah...

slm arkadaşlar günaydın herkese..
Ben bir sitede okumuştum ay hesabı şöyle yazıyordu.
Hafta
1-6 =1.ay
7-10= 2.ay
11-14= 3.ay
15-18=4.ay
19-22=5.ay
23-26=6.ay
27-31=7.ay
32-35= 8.ay
36-40=9.ay
bu çizelgeyide ajandama yapıştırdım. Bu arada ben cumartesi doktora gittiğimde 25-3 düm 680 gr dedi. Benimki zayıfmı acaba??? Ama bu haftalarda 530-1500 gr arası normalmiş sanırım.
Sonra 24.haftadan sonra boy tahmini yapılmazmış boy tahmini yapanlar ancak şov yapar diyodu bir profosör :53:

paylaşımın için çok sağol bu ay hesabı benim kafamı çok karıştırıyodu :26:
Teşekkürler

RİCA EDERİM NE DEMEK:)) BU ÇİZELGEYE GÖRE 6.AYIMIZ BİTMİŞ OLUYOR BİZİMDE BUGÜNDE. HERHALDE 7. AYIN ŞEREFİNE BENİM MİNİK PITIRCIĞIM OYNAYIP DURUYOR SABAHTAN BERİ:)):nazar::emir_bebek:

rica ederim ne demek:)) bu çizelgeye göre 6.ayımız bitmiş oluyor bizimde bugünde. Herhalde 7. Ayın şerefine benim minik pıtırcığım oynayıp duruyor sabahtan beri:)):nazar::emir_bebek:

sorma ya benimkide bi kaç gündür hiç durmuyo geceleri bile oynuyo uyuyamıyorum o zamanda işe geç kalıyorum acaba yaramazmı olacak benimki

BOŞVER CANIM OYNASINLAR. HAREKETLİ ÇOCUK İYİDİR DİYOR DOKTORUM. SONRA NEDEN HAREKET ETMEDİ DİYORUZ. BENİMKİ BAZEN ÇOK DURGUN OLUYOR. O ZAMAN TEDİRGİN OLUYORUM. BAZEN KIMILDASAMMI DİYE DÜŞÜNÜYOR. AMA BU ARALAR MAŞALLAHI VAR.:nazar::emir_bebek:

Irmak paylaşım için teşekkürler güzel bir çizelgeymiş.

Bende sadece bilgi ve sevincimi paylaşmak için yazmıstım herkes gibi ancak baya bi hesap kitap olayına girdi konu :)
sonucta bebekler 2500 -4000 arası doguyorlar ve bu geniş aralıkta dogan tüm bebekler saglıklı o nedenle bende çok takmıyorum bu tip şeyler annenin babanın yapısına genetiginede baglı herkeste degişir allah sonuna kadar daim etsin herkesinkini :nazar::emir_bebek::nazar:

Herkese günaydın hanımlar

ırmak paylaşım için teşekkürler güzel bir çizelgeymiş.

Bende sadece bilgi ve sevincimi paylaşmak için yazmıstım herkes gibi ancak baya bi hesap kitap olayına girdi konu :)
sonucta bebekler 2500 -4000 arası doguyorlar ve bu geniş aralıkta dogan tüm bebekler saglıklı o nedenle bende çok takmıyorum bu tip şeyler annenin babanın yapısına genetiginede baglı herkeste degişir allah sonuna kadar daim etsin herkesinkini :nazar::emir_bebek::nazar:

canım önemli değil paylaşmak tabiki güzel. Ama kıyaslamak yanlış bence benimde dediğime göre benim yavrucakta cılız o zaman :43:
Dedimya önceden çok kıyaslama yapıyordum artık yapmıyorum. Boşver tadını çıkar bu saatten sonra yapılacak birşey yok zaten. Normal yedikten ve kendine dikkat ettikten sonra geriye bekleyip yavrularımızı kucaklarımıza almamız kalıyor. (bütün testler tertemiz bitti nasıl olsa gerçi benim şeker testi daha yapılmadı ama onda da birşey yoktur umarım.)

gunaydin anneler guzel bebisleri

dun problemli arkadasimla baya cozduk sorunlarimizi..sukur duzeldi aramiz..
birde bence herkesin bebegin boy ve kilosunu soylemesi normal hepimiz ayni haftalarin hamileleriyis bu konuda cok acemiyis yanlis yapmaktan korktugumuz icinde merak ediyorus kiyas degil ama neden araniyordur mutlaka..ben 20 haftalikken ogrendim boy kilo simdi merak etmiyorum saglikli kipir kipir yerinde durmuyor masallah gerisi onemli degil..bence kiyas olarak algilamayim ben bu siteden ben kendi adima sizlerden cok sey ogrendigim gibi sizlerde baskalarindan ogreniyorsunuzdur.

sabah sabah edebiyat parcaladim he :)) neyse benim bebegimde gece uyutmuyor karnimi itip itip duruyor..mideme dadandi bide gelip gidip onu itiyor..

Bende çok merak ediyorum bakalım boy kilo ne oldu :97:
en son geçen ayın 26sında gitmiştik o zaman 493 dü şimdi daha büyümüştür eminim mideme kadar geldiğine göre :1::nazar:

internette bazı resimlerde görüyorum midemiz sıkışıyor en üste kadar geldiği için mesane de en altta kalıyor her hareketiyle her an sıkışıyoruz tabi :1: üstte mide altta mesane ortada tombişler kıpır kıpır :1::nazar:

BEN TAM OLARAK NEREYE GELDİĞİNİ ANLAMIYORUM AMA ŞU GÜNLERDE GECE GÜNDÜZ BAYAĞI AKTİFİZ.
DÜN ÇOK YORULDUM SANIRIM AKŞAMLARI ARTIK DOĞRUDÜRÜST UYUYAMIYORUM. DÜN ÇOK AĞRIM OLDU. AKŞAM BACAK KASILMALARI BİR İKİ DEFA-KASIK VE KARIN ALTI AĞRILARIM. SABAH İSTİFRA ETTİM. İŞE GELMİCEKTİM NORMALDE DEDİM 2 GÜN SIK DİŞİNİ SONRA DİNLENCEN NASIL OLSA. ŞİMDİ DAHA İYİYİM. AMA SAĞ BACAĞIMDA AĞRI VAR. BİRDE BENİM AYAK TABANLARIM AĞRIYOR ÇOK SİZDEDE OLUYORMU. BENİM UFAKLIK MAŞALLAH BU KADAR YORGUNLUĞUMA VE AĞRIMA BANAMISIN DEMEDİ:nazar::emir_bebek:2 GÜNDÜR BU YORGUNLUĞA BİRDE O YORUYOR. AMA BÖYLE DAHA İYİ SANIRIM.

benim de kasılmalarım çok oluyor bacaklarda özellikle geceleri..Rahat uyuyamıyorum artık bende özellikle tuvalet için çok uyanıyorum ve dönerken alt karın bölgemde yani kasıklarımda ağrı oluyor..
Doktorum bana demişti 4-5-6 prenses ayı tadını çıkar demişti :D gerçekten haklıymış :D
geçen haftadan itibaren başladı bende sıkıntılar..Allah yardımcımız olsun :97:

aynen bendede geçen haftalarda başladı. doktorda normal dedi. o zaman bunada fazla takıntı yapmayayım bari. kazası belasız şu 3 ayıda geçirseydik.

Back