Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Günaydın canlar 🥰 hayırlı sabahlar olsun ben kan verdim ultrasona gireceğim sıramın gelmesini bekliyorum 08:20 de burda olmama rağmen benden önce herkesin gelmesi şaka mı bende erken gelmişim gibi önde olurum derken milleti görünce şok 😮😂😁
Ayy hadi bakalım bol foliküllü muayenelerin olsun canım benim 🤗

Canım sade kan vermek için çağırmışlar sordum. Bekliyorum şimdi. Öğlen haber edip söyleyecekler doktor randevusu ne vakit ve sanırım dozlara bakılacak. İnşallah haberlerini bekliyorum. Herşey yolundadır, içini ferah tut canım

Amin canım benim inşallah 🤲🥰
Anladım demek ki her hastanın tedavi şeklide farklı oluyor yeter ki herşey sağlıklı güzel ilerlesin inşallah önemi yok ❤️

Ben şuan hocamdan memnunum. Sadece şu tek mi çift mi embriyo da anlaşamadık tekde ısrarcı 🤣🤣🤣
Merhabalar Brüksel’de hangi hocaya gidiyorsunuz bugün Cem hoca il görüşmeye gideceğiz aklımda bi sürü soru var daha önce bi tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı ve embriyomuz kalmadı en baştan sürece başlayacağız sizin süreciniz ne durumda tüp bebek sebebiniz nedir 🤍

Merhabalar Brüksel’de hangi hocaya gidiyorsunuz bugün Cem hoca il görüşmeye gideceğiz aklımda bi sürü soru var daha önce bi tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı ve embriyomuz kalmadı en baştan sürece başlayacağız sizin süreciniz ne durumda tüp bebek sebebiniz nedir 🤍

Allah’ın izniyle bu sefer bebeğinize kavuşursunuz Rabbim yüzünüze baksın hayırlı insanlarla karşılaştırsın işinin Ehl-i sizi yormadan uğraştırmadan nasip olsun inşallah 🤲👼❤️

Günaydın canlar 🥰 hayırlı sabahlar olsun ben kan verdim ultrasona gireceğim sıramın gelmesini bekliyorum 08:20 de burda olmama rağmen benden önce herkesin gelmesi şaka mı bende erken gelmişim gibi önde olurum derken milleti görünce şok 😮😂😁
Hayrılısı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur bebişine kavuşursun 🙏🏻❤️

Merhaba canım bende yeni transfer oldum 2. Denemem bahçecici fulya da tedavi gördüm 2. Denememde doğal siklus yapıyoruz yani ilaçsız ilaç kullanmadım sadece vitamin ve progestan fitil kullanıyorum
Bahcecide sadece tüp bebek tedavisi 83 bin bu tabi 2024 fiyatı şuan ne kadar olmuştur hiçbir bilgim 7 bin lira doktor muayene parası 6 ay geçerli ama gebe kalırsanız bu 6 ay içinde doktora ekstra muayene ücreti veriyorsunuz ilaçlar hariç rahim dinlendirme yapıyorlar 14.400 idi oda geçen sene fiyatı ve rahim dinlendirmede hiçbirsey yapmıyorlar evinde normal yaşantına devam ediyorsun ve onlar bunun için para alıyorlar bunu hiç anlamadım anlam veremedim kan tahlilleri çok pahalı 4000-8000 arasında değişiyor doktor tedavi başladık dediği zaman paketin içinde oluyor vermiyorsun ama doktor tedaviyi uygun görene kadar para ödüyorsun ekstra bir sürü şey çıkarıyorlar ben anestezili yaptırmıştım 8.275 bin aneztezi ücreti verdim 18.000 embriyo dondurma 8.400 lira embriyo glue yapıldı yani ilaçlar hariç bahcecide bir tedavi 150 bini çok cokkk rahat buluyor fazlası var eksiği yok yani ki benim verdiğim bu fiyatlar kaba taslak ve 2024 fiyatları zaten bahçeci 6 ayda bir zam yapıyor bazen 3 ayda bir ben sana asla tavsiye etmem baştan böyle bilmiyordum bende bilsem gitmezdim yeter ki olsun diyorsun para falan gözün görmüyor ama bı yerden sonra da maddi olarak gerçekten çok zorlanıyorsun zorluyorlar yani hep sürekli ekstra bişi çıkarıyorlar ve bana ilk denememde embriyon çok güzel rahmin çok güzel kalınlığı çok iyi dendi pozitif kesin dendi heveslendirildim ama olmadı neden olmadığını sorunca açıkçası mantıklı tatmin edici yanıtlar almadım yani bahcecide şu zamanda tedavi görmek istiyorsun 500.000 lira abartsiz cebinde olması lazım
Dinlendirme olayı bana çok tuhaf geldi 🤔bende bir ay dinlendirme yaptım ama hiçbir şekilde ek ücret ödemedim.

Canimm inşallah hayırlı haberler ile gel🤲🏻🥰 Bol sayıda folüküllerin olsunn inşallah 🤲🏻❤️🧿

Canım valla diğer dördünü de öyle yaptım 20 günde zaten tamamlandi.Belki sadece esimde sorun olduğu içindir.Gittigim gibi direk tedaviye başladılar zaten sonra iki üç günde bir gidip geldim sonra işte transfer hemen o ay oldu dördü de bu şekilde oldu
Benimde sorun eşimde bende sorun yok ama bize git gel yaptırdılar bu sürede tabi bu poztifim oldu ama düşükle sonuçlandı değerlerin falan normal çıkıyor demek ki muayenen çok güzel inşallah bu sefer ki sürecinde böyle olur canım benim 🤲🏻🤲🏻🙏🏻

Günaydın cancağızımmmmm hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden ♥️

Benimde sorun eşimde bende sorun yok ama bize git gel yaptırdılar bu sürede tabi bu poztifim oldu ama düşükle sonuçlandı değerlerin falan normal çıkıyor demek ki muayenen çok güzel inşallah bu sefer ki sürecinde böyle olur canım benim 🤲🏻🤲🏻🙏🏻
Allah razı olsun canım benim senin için de çok üzüldüm düşük sebebi neydi acaba

Back
X