• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar canım..

ohh ne güzel biz daha cmtsi ve pztsi de çalışacağız..Pztsi yaım gün ama yine de geeceğiz.İlkbaşta gemeyin dediler sonradan iş çıkarttılar herkes 1 e kadar gelecek diye :37: .Bayrammış arefeymiş hiç bilmiyor iş yeri sahipleri

BENCEDE BU İŞ YERİ SAHİPLERİNİN KULAKLARINI ÇEKMEK LAZIM.. NEYSE AZ KALDI NASIL OLSA HEPİMİZ YAKINDA DOĞUM İZİNLERİMİZE AYRILACAZ. ŞURDA BENİM 2 AYIM KALDI DİŞİMİ SIKABİLİRSEM EĞER. HERKES DOĞURCAN DİYOR BURDA:49::nazar:

herkese günaydın. kadir gecesinde ettiğimiz dualar kabul olur inş. bebişlerimize bol bol dua ederiz artık fırsat bu fırsat :))

ya resmen tatil edilmedi mi komple hafta? gerçi eşimin şirketi herkese zorunlu izin kullandırıyor pazartesi için.

Kadir geceniz kutlu , dualarınız kabul olsun arkadaşlar

Heyecanlıyız, bugün bebişimiz görücez inşallah bakalım

gunaydin anneler bebisleri

kandiliniz mubarek olsun haftaya insallah istanbuldayim son toplamalarimi temizligimi bitiriyorum...bir saat temizlik 2 saat dinlenme ile bitiricem insallah bugun...

herkese günaydın. kadir gecesinde ettiğimiz dualar kabul olur inş. bebişlerimize bol bol dua ederiz artık fırsat bu fırsat :))

ya resmen tatil edilmedi mi komple hafta? gerçi eşimin şirketi herkese zorunlu izin kullandırıyor pazartesi için.

MAALESEF BİZLERE KOMPLE TATİL YOK CANIM :59:
arefe günü 1 e kadar bayram zaten 3 gün tatil o kadar cuma iş başı :37:

Gunaydin kizlar hayirli cumalar kandiliniz mubarek olsun hep burdayim bakiyorum hergun ama yazamiyordum bir turlu enistem hasta demistim ya kaybettik hergun ordaydik cok uzuldum Allah sabrini veriyor cok zor :( onun disinda ayniyiz kizim buyuyor tepikliyor surekli ama gece uyuyamiyorum artik sag tarafim kaburgamin oldugu yer acayip batiyor hic rahat yatamiyorum :( bugun bol bol dua edelim hepimizin dualari kabul olsun insallah...

Gunaydin kizlar hayirli cumalar kandiliniz mubarek olsun hep burdayim bakiyorum hergun ama yazamiyordum bir turlu enistem hasta demistim ya kaybettik hergun ordaydik cok uzuldum Allah sabrini veriyor cok zor :( onun disinda ayniyiz kizim buyuyor tepikliyor surekli ama gece uyuyamiyorum artik sag tarafim kaburgamin oldugu yer acayip batiyor hic rahat yatamiyorum :( bugun bol bol dua edelim hepimizin dualari kabul olsun insallah...

BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM Allah yardımcınız olsun sabır versin..
Sol tarafa yatmak daha iyidir kan dolaşımı ve kalbin bulunduğu yer olması nedeniyle..Ben hep soluma yatıyorum o nedenle de sol tarafım ağrıyor hep :D
evet bu gece bol bol dua edelim Allah ım bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı,bizlere de kolay doğum yapmayı nasip etsin..

başınızz sağolsun allah rahmet eylesin.

İyi günler kızlar ve güzel bebişlerimiz.

Canım başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.

:nazar:|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek:nazar: |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız:nazar: |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek :nazar:|Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek :nazar:|Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek :nazar:|Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek:nazar:|Kaan|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek:nazar:|:44:|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek :nazar:|:44:|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|5 Aralık2011| Kız :nazar:|Derin|Sakarya
10|mavibebek|:44:|10 Şubat|17 Kasım2011| Kız :nazar:|Irmak Naz|İstanbul
11|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız :nazar:|:44:|Antalya
12|PATKA|28|7 Mart|12 Aralık 2011| Kız:nazar: |Neslişah|İstanbul

listemiz güncel_:68:

Son düzenleme:
Canım işine karışmak gibi olmasın ama listemizi doğumu önceden sonraya göre sıralasan daha güzel olmaz mı?Hem doğumu yaklaşanları sırasıyla görürüz.Daha düzenli olur.Bu arada baya kalabalık olmuşuz.

gunaydin kizlar hayirli cumalar kandiliniz mubarek olsun hep burdayim bakiyorum hergun ama yazamiyordum bir turlu enistem hasta demistim ya kaybettik hergun ordaydik cok uzuldum allah sabrini veriyor cok zor :( onun disinda ayniyiz kizim buyuyor tepikliyor surekli ama gece uyuyamiyorum artik sag tarafim kaburgamin oldugu yer acayip batiyor hic rahat yatamiyorum :( bugun bol bol dua edelim hepimizin dualari kabul olsun insallah...

başınız sağolsun, allah rahmet eğlesin.
Bu mübarek günde inşallah kalbinizden geçen tüm iyilikler sizin olsun ve tüm güzel dualarınız kabul olsun inşallah.

gunaydin anneler bebisleri :)))

son bir haftadir inanilmaz fazla ruya goruyorum..bazilari korku filmi gibi korkarak uyaniyorum baska zaman olsa baya tirsarim bebek etkilenmesin diye aman sacma zaten ne olacak diye kendimi teselli edip tekrar uyuyorum..

Günaydın anneler ve bebişlerimiz :21:
Sabah bebeğimi görmeye gitti ama uyanmadı ve yüzünü göstermedi maalesef :)
ama neyseki çok şükür her şeyi yolunda 1.053 olmuş kilosu :nazar::nazar::emir_bebek:
testleri istedi artık pztsi yaptıracağım..Kan sayımı idrar ve şeker yüklemesi istedi.

Back