- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öğretmen olsam bırakmazdım belki :) ama benim iş muhasebe işi hesap kitap :) öğretmenlik kadar kutsal değil öncelikle..Ben bıraksam da birşey olmaz
meslektaşmışız seninle ama benim alanım turizm muhasebesi , keşke bende biraz kendim büyütebilseydim ama doğum izni biter bitmez başlıyacağım mesaiye ,ilk bebğimde de öyle olmuştu 3,5 aylıkken başlamıştım işe , ne yapalım hayat şartları .Allahtan babaannemiz bakıcakda gözümüz arkada kalmıyacak
günaydın..
dünedain şimdi yok ben senle görüşmek istemiyorum diyemezsin tabi. çocukla çocuk olursun o zaman. iyi yapmışsın. nezaketen görüşürsün. büyüklük sende kalır. ama mesafeli olursun.o kadar şeyden sonra can viğer kuzu sarması olunmaz herhalde :) böyle insanlar da hakkaten tuhaf oluyor ya. ergenlikten çıkamamışlar bi türlü.
oyle tabi ama iste insan ister istemez simdi nerden ciktiki bu diye dusunuyor..neyse ben tavrimi bozmadim ona karsi insallah oda bozmaz..ama altinda bisey aramak istemiyorum..bana nedense maskelerimizi takip konusucaz gibi geliyor..samimi olmayi planlamiyorum en azindan esimde istemiyor..ben esim bebegim zaten kendimizi guzel bir hayata hazirliyorus fazla samimiyetede gerek yok dimi durup dururken :))
yani öyle kendi kendine bi küsüp bi barışan insan ne kadar samimi olabilir ki? ama belki de kendi kendine alınmıştır küsmüştür bi sebepten. bazıları da dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali davranır ya. neyse aman boşver kafanı yorma. ben de olsam gider görüşürdüm ama arkasını aramazdım.
Dunedain yarın 26. haftamız biticek 27'ye giricez. Yani son trimestere giriyoruz buda 6 ayın bittigini gösteriyor yani 7. aya girmek üzereyiz. Benim 23,5 haftadayken doppler ultrasonda 592 gr cıkmıstı en son 1 Agustosta onuda Ege Üniversitesinde yaptırmıştım işte 1 Agustostan beri 1074 gr.a gelmiş sadece 1 hafta ileriden gidiyor baş karın FL ölçüleri o kadar..
26. hafta bitince son 3 aylık periyoda giriliyor dolayısıyla 7. aya giriliyor olması lazım diye düşünüyorum. ilk 13 hafta ilk 3 aylık dönem 26 hafta 2. 3 aylık dönem 40'a kadarda son 3 ay işte 9 ay 10 gün
ozaman dogru bir kilo 6.5 haftalik bebegin 1 kg olmasi normal masallah allah nazarladan saklasin buyuyor bebeklerimiz benim bu hafta iyice bir irilesti sanki karnimi kasiyor..ben en son 20 haftalikken girmistim ultrasona bide turkiyeye gelince bir baktirim diyorum sonrada burada eylulde olucak insallah yani boyu kilosunu bilmiyorum su anda..bende netten takip ediyorum..26 hafta bitince 6.5 bucuk aylik oluyor ozaman...