Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese. Aranıza yeni katıldım. Merak ediyorum benim gibi kasık ağrısı çeken varmı diye. Otururken kalkarken bazen yürürken yatakta sağdan sola soldan sağa dönerken acı çekiyorum. Varmı benim gibi olan acaba
Günaydın herkese. Aranıza yeni katıldım. Merak ediyorum benim gibi kasık ağrısı çeken varmı diye. Otururken kalkarken bazen yürürken yatakta sağdan sola soldan sağa dönerken acı çekiyorum. Varmı benim gibi olan acaba
Günaydın anneler ve bebişlerimiz :)
dün oğlumun arabasını aldık Baby 2 go dan aldık tesadüf denk geldi 400 liraymış normalde 250 ye aldık
birde aventin biberon setini aldım,% 0 BPa olandan aldım4 biberon 1 emzik birde temizleme fırçası vardı içinde..
ben cok sukur oyle agrilar hic yasamadim ama magnezyum kalsiyum eksikliginden oluyor genelde..gunluk 1 muz yersen yada hamileligin 6 aylik falan olmadi ise maden suyu ic baya agrilari azaltiyor..6 aydan sonra icilen soda odem yapiyor cunku..
ben cok sukur oyle agrilar hic yasamadim ama magnezyum kalsiyum eksikliginden oluyor genelde..gunluk 1 muz yersen yada hamileligin 6 aylik falan olmadi ise maden suyu ic baya agrilari azaltiyor..6 aydan sonra icilen soda odem yapiyor cunku..
Günaydın anneler ve bebişlerimiz :)
dün oğlumun arabasını aldık Baby 2 go dan aldık tesadüf denk geldi 400 liraymış normalde 250 ye aldık
birde aventin biberon setini aldım,% 0 BPa olandan aldım4 biberon 1 emzik birde temizleme fırçası vardı içinde..
Hanımlar günaydın herkese bizde cumartesi doktora gittik herşey gayet normal ve güzel dedi:) yüzünü göstermedi kuzum neyse bir dahaki randevu 3 eylül o zaman görürüm inşallah. Son 1 haftadır bendede kasık ağrısı vardır. Doktor normal dedi. Benim kuzucum maşallah sabalharı uyuyor. Akşamları beni uyutmuyor. Devamlı dönüp duruyor. şu sıralar uykusuzm anlayacağınız. Birde doktoro sormayı unuttum bu salak herif bana şeker testi yapmadı daha. Acaba ne zaman yapmayı düşünüyor.
ay ne guzel haydi hayirli olsun ben bebek arabasini hala bekletiyorum almak icin..anti-colic ozelligi var biberon uclarindan bir seri alsaydin yedek 1 damlalik 2 ve 3 ustu damlaliklar var..ben yedek olarak 1 ve 3 aldim..anne memesine en yakin ikinci marka avent ondan dolayi bebek memeyi unutmuyormus.ben ablamin ogluna hediye goturdum buradan uclarini aramis enistem bulamamis eczanlerde ben simdi yedek uclarinida goturuyorum...
selemi ya simdi bak benimde daha ikinci valizi toplamam lazim bir kasildim gitmeden evi temizleyip gidim diyorum nasil gozumde buyuyor..yakin zamanda yikadim carsaflari yorganlari ama simdi icime sinmeyecek yikayipmi gitsem acaba ne zor isler bunlar boyle..hele hediye isi beni bir geriyorki sormayin..aile kalabalik olunca cocuklarda her biri kafadan bisey isteyince bu hamile halimle gonulleri olsun diye dolaniyorum valla..
Hanımlar günaydın herkese bizde cumartesi doktora gittik herşey gayet normal ve güzel dedi:) yüzünü göstermedi kuzum neyse bir dahaki randevu 3 eylül o zaman görürüm inşallah. Son 1 haftadır bendede kasık ağrısı vardır. Doktor normal dedi. Benim kuzucum maşallah sabalharı uyuyor. Akşamları beni uyutmuyor. Devamlı dönüp duruyor. şu sıralar uykusuzm anlayacağınız. Birde doktoro sormayı unuttum bu salak herif bana şeker testi yapmadı daha. Acaba ne zaman yapmayı düşünüyor.
SODANIN ÖDEM YAPTIĞINI BİLMİYORDUM. BUNDAN SONRA İÇMİCEZ DEMEKKİ???