• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

gunaydin anneler bebisleri

gecen esim isten geldi..gelir gelmez bu ev neden bebek gibi kokuyor dedi..dedimki bebek nasil kokarki sanki kurabiye gibi..yapmis oldugu tabir okadar hosuma gittiki :)) o benim kurabiyem zaten :))

günaydın kızlar. bugün pazar diye herkeste bi yatış sözkonusu sanırım :)

o kurabiyeler doğsa da sonra doya doya yesek :) koklasak koklasak ohh miss :)

ooo ben sabahtan beridir buradayim..dolanip dolanip geliyorum yine valla hafta sonlari pek issiz oluyor buralar :)) daha herkes prenses uykusundan simdi heralde yada isleri var kimsecikler yok ama :(

dediğin gibidir herhalde :))
haftasonu ara ara girdim şöyle bi baktım ama yazmaya fırsatım olmadı. bugün Allah izin verirse yola çıkıyorum, haftasonu biraz alışveriş yaptım,valiz topladım ev işi falan çok yorulmuşum, işten erken çıkacam evde yine çamaşır, ütü beni bekliyor kabus gibi yaaa :47: dün valiz toplarken anladım ki kıyafetlerimin artık hiç biri olmuyor, olsada çirkin duruyor popo ve göbiş fırtlıyooo :50:

Günaydın herkese. Aranıza yeni katıldım. Merak ediyorum benim gibi kasık ağrısı çeken varmı diye. Otururken kalkarken bazen yürürken yatakta sağdan sola soldan sağa dönerken acı çekiyorum. Varmı benim gibi olan acaba :59:

Günaydın herkese. Aranıza yeni katıldım. Merak ediyorum benim gibi kasık ağrısı çeken varmı diye. Otururken kalkarken bazen yürürken yatakta sağdan sola soldan sağa dönerken acı çekiyorum. Varmı benim gibi olan acaba :59:

KAÇ HAFTALIK HAMİŞSİN?? ilk aylarda bu tür ağrılar çok olur...her hamilelik farklıdır tabi, bende bel ağrısından çok çekiyorum bazen adım atamayacak hale geliyorum

Günaydın anneler ve bebişlerimiz :)
dün oğlumun arabasını aldık :21:Baby 2 go dan aldık tesadüf denk geldi 400 liraymış normalde 250 ye aldık :D:D
birde aventin biberon setini aldım,% 0 BPa olandan aldım4 biberon 1 emzik birde temizleme fırçası vardı içinde..

ben cok sukur oyle agrilar hic yasamadim ama magnezyum kalsiyum eksikliginden oluyor genelde..gunluk 1 muz yersen yada hamileligin 6 aylik falan olmadi ise maden suyu ic baya agrilari azaltiyor..6 aydan sonra icilen soda odem yapiyor cunku..

Hanımlar günaydın herkese bizde cumartesi doktora gittik herşey gayet normal ve güzel dedi:) yüzünü göstermedi kuzum:( neyse bir dahaki randevu 3 eylül o zaman görürüm inşallah. Son 1 haftadır bendede kasık ağrısı vardır. Doktor normal dedi. Benim kuzucum maşallah sabalharı uyuyor. Akşamları beni uyutmuyor. Devamlı dönüp duruyor. şu sıralar uykusuzm anlayacağınız. Birde doktoro sormayı unuttum bu salak herif bana şeker testi yapmadı daha. Acaba ne zaman yapmayı düşünüyor.

dün oğlumun arabasını aldık :21:Baby 2 go dan aldık tesadüf denk geldi 400 liraymış normalde 250 ye aldık :D:D
birde aventin biberon setini aldım,% 0 BPa olandan aldım4 biberon 1 emzik birde temizleme fırçası vardı içinde..

GÜLE GÜLE KULLAN İNŞALLAH. HAYIRLI OLSUN :):emir_bebek::nazar:

ben cok sukur oyle agrilar hic yasamadim ama magnezyum kalsiyum eksikliginden oluyor genelde..gunluk 1 muz yersen yada hamileligin 6 aylik falan olmadi ise maden suyu ic baya agrilari azaltiyor..6 aydan sonra icilen soda odem yapiyor cunku..

SODANIN ÖDEM YAPTIĞINI BİLMİYORDUM. BUNDAN SONRA İÇMİCEZ DEMEKKİ???

magnezyum içiyordum şimdi magnezyum calsiyum beraber verdi doktorum. Madensuyunu hergün 1 tane doktorum önerdiği için epeydir içiyorum. Su pek içmiyorum ben açıkcası doktorumda bol su içmelisin diyor ilaç gibi gör iç diyor. Ramazanlık vakit tabi çalıştığım yerdede herkesin içinde içilmiyor. Hayırlısıyla ramazan çıkınca midem bulanana kadar içicem :)

ay ne guzel haydi hayirli olsun ben bebek arabasini hala bekletiyorum almak icin..anti-colic ozelligi var biberon uclarindan bir seri alsaydin yedek 1 damlalik 2 ve 3 ustu damlaliklar var..ben yedek olarak 1 ve 3 aldim..anne memesine en yakin ikinci marka avent ondan dolayi bebek memeyi unutmuyormus.ben ablamin ogluna hediye goturdum buradan uclarini aramis enistem bulamamis eczanlerde ben simdi yedek uclarinida goturuyorum...

selemi ya simdi bak benimde daha ikinci valizi toplamam lazim bir kasildim gitmeden evi temizleyip gidim diyorum nasil gozumde buyuyor..yakin zamanda yikadim carsaflari yorganlari ama simdi icime sinmeyecek yikayipmi gitsem acaba ne zor isler bunlar boyle..hele hediye isi beni bir geriyorki sormayin..aile kalabalik olunca cocuklarda her biri kafadan bisey isteyince bu hamile halimle gonulleri olsun diye dolaniyorum valla..

Hanımlar günaydın herkese bizde cumartesi doktora gittik herşey gayet normal ve güzel dedi:) yüzünü göstermedi kuzum:( neyse bir dahaki randevu 3 eylül o zaman görürüm inşallah. Son 1 haftadır bendede kasık ağrısı vardır. Doktor normal dedi. Benim kuzucum maşallah sabalharı uyuyor. Akşamları beni uyutmuyor. Devamlı dönüp duruyor. şu sıralar uykusuzm anlayacağınız. Birde doktoro sormayı unuttum bu salak herif bana şeker testi yapmadı daha. Acaba ne zaman yapmayı düşünüyor.

maşallah canım benim..şeker yükleme testi için daha 3 hafta zamanın var belki bi dahaki gidişinde yapacaktır...ama yinede bilgi vermesi gerekiyordu sonuçta şeker yüklemesi için sabah erken ve aç gitmen gerekiyor istersen telefon et, hem için rahat etmiş olur...benim bebişte gündüz uyuyor herhalde kontrolde esniyordu ağzını nasıl açıp kapıyordu görmen lazımdı yaa uykucu şirinim:nazar::emir_bebek:

ay ne guzel haydi hayirli olsun ben bebek arabasini hala bekletiyorum almak icin..anti-colic ozelligi var biberon uclarindan bir seri alsaydin yedek 1 damlalik 2 ve 3 ustu damlaliklar var..ben yedek olarak 1 ve 3 aldim..anne memesine en yakin ikinci marka avent ondan dolayi bebek memeyi unutmuyormus.ben ablamin ogluna hediye goturdum buradan uclarini aramis enistem bulamamis eczanlerde ben simdi yedek uclarinida goturuyorum...

selemi ya simdi bak benimde daha ikinci valizi toplamam lazim bir kasildim gitmeden evi temizleyip gidim diyorum nasil gozumde buyuyor..yakin zamanda yikadim carsaflari yorganlari ama simdi icime sinmeyecek yikayipmi gitsem acaba ne zor isler bunlar boyle..hele hediye isi beni bir geriyorki sormayin..aile kalabalik olunca cocuklarda her biri kafadan bisey isteyince bu hamile halimle gonulleri olsun diye dolaniyorum valla..

4 TANE ALDIM DEDİM ZATEN ONLAR SERİ CANIM UÇLARI FARKLI FARKLI..Evet avent çok iyiyimiş memede,orada çalışanlarda söyledi bende internetten araştırmıştım zaten..

Ben geçtiğimiz cmrtesi yaptırdım 2.saatte referans değeri 140 iken benim 150 çıkmış bakalım bugün sonuç ile ilgili arıcak doktorum. Tatlıylada aram yoktur hiç aslında benim neden böle oldu anlamadım :(

SODANIN ÖDEM YAPTIĞINI BİLMİYORDUM. BUNDAN SONRA İÇMİCEZ DEMEKKİ???

valla ben artik icmiyorum cunku icinde dogal tuz oldugu icin direk vucutta toplaniyor hani belki haftada 1 icilen bisey yapmaz ama allah gostermesin bir anda olusur o suyu atmakta dert onun icinde bol bol su icmek gerekiyor..

patka sende suya cok onem ver hatta canin istemese bile ic ama 2 bardak ictiysen ust uste 3 icmeyin diyor doktorlar..hemde vucudun yikanmis olacagi icin sismezsinde..tabi o birazda yapiya bagli ama en azindan aza indirir...birde su bebegin sivisini surekli tazeliyormus..onunda icinde bulundugu sivi ozelligini yitirmesin diye icilmesi gerekiyormus..

ya hiç sorma dunedain zor işler bunlar, gerçi senin için daha zordur mesafe uzak ve görüşmeyeli çok olduysa herkesi memnun etmek çok zor oluyor..ben geçen ayda gitmiştim bu gidşim biraz sürpriz oldu gitmeyi düşünmüyorduk..

dunedain aklıma sen geldin doktordayken :) sana söylenilen gibi, dr su ve yürüyüş konusunu çok sıkı tembihledi..en az yarım saat yürüyüş ve 3 lt. su ...

Back