• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

gunaydin hanimla guzel bebisleri...

bugunde cok uykum var ya son 1 aydir cok miskinlestim sabahlari kalkamiyorum..her gece 3 te uyaniyorum..edindigim bilgilere gore anne hangi saatlerde uyanmaya alismissa bebek o saatlere alisip dogdugunda o saatlerde uyaniyormus..yani bizimkiler saat 3 ten baslayacaklar uyanmaya..ben uyaniklik yapip uyumaya calisiyorum ama nafile :))) kendime simdiden gece ortami yapsam ii olacak..

he ek bilgi ablam su tv de donen bir reklam var gozluklu bir adam tanitiyor selulit sarkma ve yag problemi icin bir krem satiyorlar..9 gun kullaniyormussun..neyse ondan siparis etmis..masallah fiyatida cok guzel 330 tl ne ama ablam dogum sonrasi 6 aydan sonra kullanildigi icin bebegide 8 aylik oldugu icin indirim yapmislar 290 ole biseye almis..bugun teslim edeceklermis..cok ovduler eger herhangi bir gelisme olmazsa 13 cm garanti veriyorlarmis..ona gore tespit edip yonlendiriyorlarmis..yani seni odedin parayi kaderine birakmiyorlarmis..simdi bakim kullansin markasini falan veririm sizede ben dusunuyorum almayi ama kobay olarak onu kullaniyorum simdi :))

ablan kulansın bakalım faydalı olacak mı doğumdan sonra selülit tedavisine az da olsa ihtiyaç olabilir :97:

Bizdende herkese günaydın. şu hamile halimle cumartesi cumartesi çalışıyorum :47: Bayramdan sonraki cumanın yerine çalışıyoruz arkadaşlar :68: öğleden sora oğluşumu görücem. Bakalım niye hımbıllaşmış :31:

GÜNAYDIN :)
iş günü harici çalışmak daha zor gelir değil mi :D bende bazen izin günümde çalışıyorum çok gıcık bir durum halbuki iş aynı iş ama psikolojik olarak hazır değiliz :1:
Had bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah canım :)

Irmak senn çizelgende dikkatimi çeken birşey var sanırım tahmini doğum süren yanlış..Çünkü senle aramızda 3 gün var sadece ama geri sayım günleri arasında 33 gün fark var..Tahmini doğum zamanın 1 ay ileri sanırım senn. :97:

Bizdende herkese günaydın. şu hamile halimle cumartesi cumartesi çalışıyorum :47: Bayramdan sonraki cumanın yerine çalışıyoruz arkadaşlar :68: öğleden sora oğluşumu görücem. Bakalım niye hımbıllaşmış :31:

Günaydın herkese

Sen sadece bir cumartesi çalışıcan anladığım kadarıyla , ben her cumartesi çalışıyorum offf offff .

bende haftada 6 gun calisiyorum..hos son 6 aydir salladim isi her 2 gunde bir ogleden sonra gidiyordum ama..ilk 5 ay canim cikmisti 6 santiyede oluyoduk 7 8 kadar cikamiyorduk..ev isi yemek bulasik camasir derken ara ara isyana bagliyordum..

Sadece Pazar tatil olması çok kötü gerçekten keşke cumartesi-pazar tatil olan bir işimiz olsaydı :(
Bir güne hiç bir şey sığmıyor temizlikmi yapcan, dinlencenmi, alışverişe mi gitcen insan şaşırıyor

ya benim hafta içi 1 gün iznim oluyor pazar harici o avantajım var :)
CMtsi çalıştığımız için hafta içi 1 gün izin veriyorlar Allah tan :) ama yine de haftasonu psikolojisi işte

cumartesi pazar çalışmamak gerçekten bir başka oluyor.
dilekcim bu arada bende onun farkındayım ama yenisini nedense yapamadım. hafta gün doğru ama yanındaki gün yanlış evet. bir daha deniyim bakayım

günaydın kızlar ve güzel bebişlerimiz:71:

çalışan arkadaşlar allah sabır versin size de. aman özel sektör zor ya.insanı sömürüyorlar.

evet başardım yenisini yaptım:66:

dilek gidiyormusun bu hafta alışverişe.
BEN BELKİ YARIN BİZİM BURDA ACAR KİDS, MİNİÇO VE BÜCÜRÜK VAR ONLARA BİR BAKARIM.

Son düzenleme:
evet başardım yenisini yaptım:66:

dilek gidiyormusun bu hafta alışverişe.
BEN BELKİ YARIN BİZİM BURDA ACAR KİDS, MİNİÇO VE BÜCÜRÜK VAR ONLARA BİR BAKARIM.

valla canım yarın sanırım havuza gideceğiz o nedenle gidemeyeceğim.ama kesin de değil görümcemlerle konuşuluyor daha.Eğer gidilmezse gideceğim.Bostancıda babylife diye bir yer varmış oraya gideceğim önce.Luna parkın orda otobüs yolundaymış hemen.park yataklar ve arabaları hem uygun hemde kaliteliymiş.Bakalım bir dedik :)
Birde kadıköy bahariye caddesi üzerinde bebek arabası satan bir mağaza varmış oraya bakalım dedik.Ya eşimle konuşuyoruz da bu ay sonuna kadar araba ve park yatak olayını halledelim diyoruz o nedenle de araştırmadayız işte :)
Aslında hemen hemen aynı markalar var ama fiyatlar oynuyor tabi bizde en uygununu bulmaya çalışıyoruz:68:

aman yaa. daha uygununu daha farklı yerde bulma fikri insanı telaşlandırıyor. istanbulda kazan biz kepçe artk.ufak yer olsa.hepsi bi caddelik çarşı içinde olur.yol gitmekle yorulmazsın. daha ucuzunu kaçırdım mı acaba die aklın kalmaz. hepsini bi günde halledip çıkarsın.

aman yaa. daha uygununu daha farklı yerde bulma fikri insanı telaşlandırıyor. istanbulda kazan biz kepçe artk.ufak yer olsa.hepsi bi caddelik çarşı içinde olur.yol gitmekle yorulmazsın. daha ucuzunu kaçırdım mı acaba die aklın kalmaz. hepsini bi günde halledip çıkarsın.

ah evet ya keşke öyle bir yer olsa..her yerden bir şey duyuyoruz hadi gidip bakalım aklımız kalmasın vs derken dolanıp duruyoruz.

ya kizlar acaba ben yeni dogan cantasini hazirlasammi diye dusunmeye basladim..malum ay sonu turkiyeye gelicem geri geldigimde insallah 8 aylik olucam gitmeden hazirlayip bir koseye birakip gitsemmi acaba..

slm kızlar biz dün dra gittik çok şükür herşey yolunda, dr amcamızın tavsiyeleri; bol bol yürüyüş ve minimum 3 lt su bi de dizlerini kırarak oturma dedi..bundan sonraki randevuda doğum iznim için raporu verecek ama ben doğumdan önce 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim, garanti vermedi 1 ay sonra duruma göre karar verecekmiş..bi de benim oğluşum son iki kontrolümüzde ters durmuştu öğle devam ederse sezeryan olma ihtimali de olabilirmiş.. karnımdaki şekli şöyleydi, başı sol tarafımdaydı ayaklarını sağıma doğru uzatmıştı yatay bi şekildeydi yani... Allahım sağlık versin bütün bebişlerimize gerisi önemli değil bugün biraz alış veriş yaptık hastane çıkışı, zıbın takımı ve ince battaniye, eldiven falan aldım..pazartesi memlekete gidecem ordada bi şeyler bakarız artık.

kızlar ayrıca bi şey soracam konuyla alakasız ama bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...kardeşim evlenecekte aylık-3 aylık korunma iğneleri düğünden kaç gün yada kaç hafta önce yaptırılmalı, etkisini ne kadar sürede gösteriyorki bu iğnler..ben de iki ay bu şekilde korunmuştum ama süresini falan hatırlayamıyorum :26:

kızlar ayrıca bi şey soracam konuyla alakasız ama bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...kardeşim evlenecekte aylık-3 aylık korunma iğneleri düğünden kaç gün yada kaç hafta önce yaptırılmalı, etkisini ne kadar sürede gösteriyorki bu iğnler..ben de iki ay bu şekilde korunmuştum ama süresini falan hatırlayamıyorum :26:

bende vurulacaktim bu igneden ama zamanini kacirmistim dugun olmadan once 1 ay onceki adet doneminde vuruluyordu tam hatirlamiyorum ama adet gunleri icerisndeydi galiba..sonra biz 2 sene ilacasiz korunduk hicte bisey olmadi :)) ilaca kullanmayi uygun gormemistim..malum kanallara falan zarar verebiliyor diye..ama arkadasim dogum kontrol hapini surekli kullaniyor onda bisey yapmiyor mesela cocuguda var..herkeste farkli reaksiyon gosterebiliyor...

Back