gunaydin hanimla guzel bebisleri...
bugunde cok uykum var ya son 1 aydir cok miskinlestim sabahlari kalkamiyorum..her gece 3 te uyaniyorum..edindigim bilgilere gore anne hangi saatlerde uyanmaya alismissa bebek o saatlere alisip dogdugunda o saatlerde uyaniyormus..yani bizimkiler saat 3 ten baslayacaklar uyanmaya..ben uyaniklik yapip uyumaya calisiyorum ama nafile :))) kendime simdiden gece ortami yapsam ii olacak..
he ek bilgi ablam su tv de donen bir reklam var gozluklu bir adam tanitiyor selulit sarkma ve yag problemi icin bir krem satiyorlar..9 gun kullaniyormussun..neyse ondan siparis etmis..masallah fiyatida cok guzel 330 tl ne ama ablam dogum sonrasi 6 aydan sonra kullanildigi icin bebegide 8 aylik oldugu icin indirim yapmislar 290 ole biseye almis..bugun teslim edeceklermis..cok ovduler eger herhangi bir gelisme olmazsa 13 cm garanti veriyorlarmis..ona gore tespit edip yonlendiriyorlarmis..yani seni odedin parayi kaderine birakmiyorlarmis..simdi bakim kullansin markasini falan veririm sizede ben dusunuyorum almayi ama kobay olarak onu kullaniyorum simdi :))
ablan kulansın bakalım faydalı olacak mı doğumdan sonra selülit tedavisine az da olsa ihtiyaç olabilir :97: