• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

hmmm tamam ozaman neden uzak duramadığını anlamış oldum:34:
şaka maka bir yanada bilimyorum içimde hiç istekte yok zaten.rahat edemiyorum. neyse bunlarda geçecek elbet birgün:51:

Emir güzel...

Emir, mete,mert,onur,yiğit beğenip de kuzenlerimde olduğu için koyamadığım isimler...

hmm Mete'de güzel isim Onur etrafımda cok var ama sağlam isim oda Yiğit'ide benden 5 hafta önce dogum yapacak bir arkadasım var o koyacak
Alper'ide çok begeniyorum. Emre de güzel isim oda görümcemin oğlunun adı :s
birde bu var etrafta birisi koyduysa bende aynı ismi koymak istemiyorum çocuguma..
Saygın ve Asil isimleride hoşuma gidenlerden ama bizim baba bunlarıda tutmadı :D

ya benimde 1,5 yıl bi de bundan askerliği 6 ay düşersek toplasan 1 yıldır yan yanayız...ama eşim yanaşmazsa benden bi adım olmuyor :31: benim durum çok daha vahimmişşşşş yaa :26:

selam kızlar.. bir-iki saat işimi yapayım dedim konu nerelere gelmiş :27: valla ben hiç istemiyordum başlarda ama 2-3 haftadır bişey oldu bana ne oldu anlamadım.. ceviz bal filan mı fazla geliyor nedir... yanlız tabi bu göbek işi fena bozuyor, yani ergonomik açıdan... eşim ilk başlarda korkuyordu ama alıştı :1: en fazla ya böyle de ayıp oluyor çocuğa ama neyse filan diyor...

Ben son 2-3 sayfayı okuyup hala isimlere cevap yazarken konu başka yönde değişmiş alakasız cevap yazmısım :)
müsait oldukça bakabildigim için geriden takip ediyorum bazen..

Walla bizde aynen devam ediyor cinsel hayat gerçi bende istek ondan az bu dönem o nedenle genelde ilk adım eşimden geliyor hep benden kaynaklı azalmalar olduğu zaman da şakayla karısık imalı laf sokar olmadık bi konuyla alaka kurup :) ama elimden geleni yapıyorum bende. Benimde 3 ayın sonunda 1 kere ağrım olmustu 2 gün o zaman doktor bi kaç gün birlikte olmayın demişti bi kaç gün geçtikten ve ben düzeldikten sonra başlamıştı tamam mı geçti mi artık yasak kalktı mı demeye.. Ben bu konuyla ilgili internette okudugum kadarıyla ilk 3 ayda düşük riski yoksa dogum yaklasana kadar bir zararı olmazmıs hatta annenin hızlanan kalp atıslarının bebek içinde iyi oldugu yazıyordu.. son dönemdede doktor zaten stop zamanını söyler mutlaka doguma kaç hafta kala hatırlamıyorum ama bi zamanı var e sonrasındada zaten lohusalık dönemi bitene kadar bi 40 gün yapılamıyor fizyolojik sebeplerden.

Bildigim kadarıyla hamilelik döneminde her kadında farklı oluyor bu isteksizlik ya da istekli olma durumu hamilelik evrelerine görede degişiyormuş sonucta hormonlarımız farklı calışıyor bu dönemde bende bazen isteksiz bazen istekli olabiliyorum günü gününe uymuyor hiç. Ergonomi konusu tabi zorluyor Ayda haklısın artık ergonomiye göre pozisyonlar seçiliyor mecburen :)

selam kızlar.. bir-iki saat işimi yapayım dedim konu nerelere gelmiş :27: valla ben hiç istemiyordum başlarda ama 2-3 haftadır bişey oldu bana ne oldu anlamadım.. ceviz bal filan mı fazla geliyor nedir... yanlız tabi bu göbek işi fena bozuyor, yani ergonomik açıdan... eşim ilk başlarda korkuyordu ama alıştı :1: en fazla ya böyle de ayıp oluyor çocuğa ama neyse filan diyor...

bak bizde sabahları ceviz reçel yiyiyoruz ve akşamları bol bol kuruyemiş fndık vs bununa da alakalı herhalde :1::1:

bendemi öyle denesem acaba??? bende kuruyemiş yiyemiyorum miğdem bulanıyor.onun yerine bol meyve yiyorum ama yinede işe yaramıyor

Selam anneler ve güzel bebişleri.Nasılsınız?Geçmişi okudum da konu çeşitli bugün İsimler.cinsel hayat..
İsim konusunda bizde en son Irmak Naz demiştik sizinle de paylaşmıştım ama eşim bu isme bir türlü alışamadı değişecek yine sanırım.Ama gerçekten çok zormuş bu konu.Ben kesinlikle Türkçe ve anlamı bilinen bir isim istiyorum.Farklı isim arayışında değilim sadece kulağa hoş gelsin istiyorum.Az kaldı bir an önce bulamzsak herkes kuzumu şttttt ppşşşşttttt diye çağıracak.
Cinsel hayata gelince bizde de aynı .Özellikle eşim bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyor.Sürekli bir şey olmaz değil mi diye soruyor ilişki esnasında.Ben de korkma bir şey olmaz .Bizimki içerde gözlerinide kapıyordur bir şey de görmez diye rahatlatmaya çalışıyorum.Ama ben de çok istekli değilim zaten.Dediğiniz gibi birde koca göbeklerimiz var.İş zor yani

Selam anneler ve güzel bebişleri.Nasılsınız?Geçmişi okudum da konu çeşitli bugün İsimler.cinsel hayat..
İsim konusunda bizde en son Irmak Naz demiştik sizinle de paylaşmıştım ama eşim bu isme bir türlü alışamadı değişecek yine sanırım.Ama gerçekten çok zormuş bu konu.Ben kesinlikle Türkçe ve anlamı bilinen bir isim istiyorum.Farklı isim arayışında değilim sadece kulağa hoş gelsin istiyorum.Az kaldı bir an önce bulamzsak herkes kuzumu şttttt ppşşşşttttt diye çağıracak.
Cinsel hayata gelince bizde de aynı .Özellikle eşim bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyor.Sürekli bir şey olmaz değil mi diye soruyor ilişki esnasında.Ben de korkma bir şey olmaz .Bizimki içerde gözlerinide kapıyordur bir şey de görmez diye rahatlatmaya çalışıyorum.Ama ben de çok istekli değilim zaten.Dediğiniz gibi birde koca göbeklerimiz var.İş zor yani

Irmak Naz yerine Nehir Naz versiyonunu denesen eşin belki bunu beğenir. Irmak ve Nehir her ikiside güzel kız isimleri ve anlam olarak aynı söylerkende daha akıcı..

ben dün kakao yağı aldım. aranızda kullananlar varmı vazelininkinden. ben şimdiye kadar hep bebek yağı kullandım. acabı çatlaklar hamileykenmi yoksa doğuruncamı belli oluyor.

badem yağı sürüyorum ben. ama o da kıllandırmasın? çatlaklar kırmızı kırmızı belli oluo. şimdi yoksa daha çatlamamışsın demektir.

ben dr verdiği kremi bir kaç kere sürdm sonra bıraktım valla ne yalan söyliim sürmüyorum ne zamandır.Henüz görürnen birşey yok ama aslında bu aydan sonra daha çok sürmek lazım.daha çok genişlemeye başladık sanırım :1:

Irmak Naz yerine Nehir Naz versiyonunu denesen eşin belki bunu beğenir. Irmak ve Nehir her ikiside güzel kız isimleri ve anlam olarak aynı söylerkende daha akıcı..

Canım zaten Nehir de düşündüğüm isimlerden.Ayrıca Masal,Öykü de olabilir.Ama üfff çok zor.
Bu arada kızlar çatlaklar için bende lierac diye bir krem kullanıyorum .şimdilik bir çatlak falan yok .Ama bence krem veya yağınızı sürmeyi ihmal etmeyin.Özellikle bu aydan sonra göbüşlerimiz daha da büyüyecek.Annemin çok çatlağı var.Ben korkuyorum bende de olacak diye.

Back